Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (14)
Raspunsuri - Pagina 25
ane2200 spune:
quote:
Originally posted by Rebiana27
Ane! Decizia pe care trebuie s-o iei e foarte grea... nu stiu, sincer, ce as fi facut in locul tau! Cred ca as fi apelat la detectivi sau la Ernest (la "Tradati in dragoste") sa stiu macar daca motivul despartirii nu e cumva altul... Si apoi nu-i mai dadeam voie in viata mea si a copilului meu. Cred...
Multisi ai grija de tine si de Raul!!!
Rebiana, mami fericita deLuca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
Da, decizia este grea, dar in cazul asta a luat-o sotul. Eu trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea si sa incerc sa fiu cat mai tare pentru Raul. Cat despre detectivi - desi nu prea cred in asta - m-a dus o prietena la o femeie care mi-a dat in carti. Am intrat la ea cu copilul in brate, pune cartile pe masa, se uita la mine si ma intreaba: Tu ai de gand sa divortezi? Eu nezicandu-i nimic de problemele mele. Dupa care ma intreaba cine e bruneta asta din asternutul meu? Eu am unele banuieli cu privire la asta, dar sotul a negat ca ar avea pe cineva. Deh, ce sa zica si el, ca da?
Asa ca decizia este luata - in cel mai scurt timp redevin brasoveanca cu acte in regula. Sa nu se supere pe mine fetele din Bucuresti - desi stau aici de 14 ani, niciodata nu m-am simtit bucuresteanca. Am ales Bucurestiul din cauza facultatii initial, si dupa aceea datorita oportunitatilor de job care in alta parte sunt mai putine. Dar gasesc eu ceva de facut si in Brasov.
Va pup pe toate si inca o data mii de multumiri ca-mi sunteti alaturi, desi eu nu prea am stare sa raspund problemelor voastre.

Ane & Raul - 17 martie 2007
ioanaradu spune:
ne-am intors si noi de la vaccin. matei s-a comportat binisor, a plans putin cand l-a intepat asistenta, dar apoi i-a trecut la mami in brate. in masina a adormit si inca mai doarme. Doamne ajuta pt cand s-o trezi, ca la 2 luni a urlat 6 ore.
fetele care deja ati facut vaccinul de 4 luni, ati avut pb cu bb, i-ati pus supozitor preventiv??
bilant la 4 luni fara 1 zi: 7,500 kg si 68 cm, deci a luat 700 g si 3 cm.
aiia eu daca stateam asa aproape de mare cred ca in fiece zi eram la plaja, cu tot cu bb.
roxygeo vizionat poze cu teo cu falcute rotunjoare. 
carmenefr tu te mai dadeai si cu crema "usor" bronzanta. avusesi vreun rezultat??? ca eu m-am dat digeaba!!!
pupam teuta!!
sherbi bine ai revenit!
ane si mie imi pare rau, dar totodata poate e mai bine asa decat sa o tot lungesti 1 an, poate 2, de dragul copilului si sa se ajunga tot la asta.
si avem incredere ca roxanici te va lasa sa-i tii companie in parc. nu-i asa roxanici??? 
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
anaalina spune:
Laina si eu sunt absolventa de litere Bucuresti 2005, dar mie imi e bine in invatamant nu as pleca in alta parte nici sa ma impusti vacanta e vacanta programul e de 4-5 ore asa ca trai nenica, ca mai vin si cu capul mare cateodata asta e n-am ce face.
Imi pare rau de fetele care trec prin situiatii grele cu sotii, noi ne impacam ff bine si se implica mult in cresterea fetei.
roxanici spune:
quote:
Originally posted by ioanaradu
ane si mie imi pare rau, dar totodata poate e mai bine asa decat sa o tot lungesti 1 an, poate 2, de dragul copilului si sa se ajunga tot la asta.![]()
![]()
si avem incredere ca roxanici te va lasa sa-i tii companie in parc. nu-i asa roxanici???
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
daaaaa!
mai da Kmi pe unde bantuie oare? Kmiiiiiiiii!!!!!
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Rebiana27 spune:
Roxy! Am citit-o tremurand... sunt pasaje intregi in care ma regasesc... am resimtit teama... groaza... linistea... egoismul... dar si fericirea... Citeam amintindu-mi propria poveste si mi-am spus: "De ce naiba mai vreau inca un copil? Sunt kamikaze? M-a durut taaaare!" si am incheiat-o cu gandul ca il voi face dar voi vrea epidurala chit ca voi merge la spital, la internare, de cum intru in luna a 9-a, sa nu mai ia prin surprindere si total nepregatita momentul.
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana27 spune:
Mai da' suntem ceva fete care lucram in invatamant! Eu sunt absolventa de Liceu Pedagogic si apoi de Drept. Eram ferm convinsa ca nu voi face multi puricei in invatamant si iata-ma in al 10-lea an de catedra! Inca mai visez la propriul meu cabinet notarial, la onorariile grase (
), la program stabilit de mine, la o masina de fitze... da' comoditatea si dragul de copiii mei m-au hotarat pentru a ramane deocamdata aici... dar cine stie...
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
anamana123 spune:
quote:
Originally posted by Rebiana27
Mai da' suntem ceva fete care lucram in invatamant! Eu sunt absolventa de Liceu Pedagogic si apoi de Drept. Eram ferm convinsa ca nu voi face multi puricei in invatamant si iata-ma in al 10-lea an de catedra! Inca mai visez la propriul meu cabinet notarial, la onorariile grase (), la program stabilit de mine, la o masina de fitze... da' comoditatea si dragul de copiii mei m-au hotarat pentru a ramane deocamdata aici... dar cine stie...
Rebiana, mami fericita deLuca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
hahahaaaaaaaa!
si io am lucrat in invatamant! am terminat romana-engleza, la sibiu!!! am predat engleza cativa ani in bucuresti!!!!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png
arissa spune:
Daaa, si eu am 8 ani in invatamant, am predat engleza si mai putin franceza. Dar mie sistemul mi-a dat asa niste "palme", incat anul trecut in martie am zis pa-pa.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by arissa
Daaa, si eu am 8 ani in invatamant, am predat engleza si mai putin franceza. Dar mie sistemul mi-a dat asa niste "palme", incat anul trecut in martie am zis pa-pa.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
Vrusei eu sa zic ca si tu ai lucrat in bransha! Da' ce palme ti-a tras invatamantul de ai plecat la jumatatea semestrului II? (Sper ca nu sunt atat de indiscreta incat sa calc pe un teren minat!) Cred ca a fost ceva nasol...
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)Poze, Varsta lui Luca
roxygeo spune:
Hai ca azi stau si eu mai mult pe aici
...multumesc ioana
...asta imi place mie cel mai mult din sutele de poze pe care le are pina aku http://good-times.webshots.com/photo/2663645850068039225NLzJQd
Ane imi pare tare rau de ce ti se intimpla,dar daca asa e sa fie, mai bine aku cind cel mic nu intelege decit mai tirziu sa sufere "De ce nu mai vine tati acasa?" cum a patit o cunostita, de nu mai stia cum sa-i explice copilului la 3 anisori, ca nu e el de vina si nici mami. As mai spune multe dar cred ca nu e cazul, ca io sunt mai radicala la faze de genul asta, mai ales ca e vorba de un copil la mijloc, iar in cazul meu sotul si-a dorit foarte tare copilul.
Fii tare pentru puiul tau!
Aku am sa incerc si io sa completez tabelu sa vad daca imi iese
Va pup
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007