Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (14)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Buna fetelor, revin si eu cu vesti despre noi - din pacate nu tocmai bune. Sau, ma rog, nici nu mai stiu ce e bun si ce nu. In sfarsit. Sotul s-a hotarat sa se mute la ai lui - ca ei oricum nu sunt in Bucuresti in perioada asta, asa ca orice sansa de reconciliere a disparut cu desavarsire. Nici nu mai are sens sa ma gandesc la asta. Doar nu-mi voi petrece toata viata asteptandu-l pe el sa-si dea seama ca poate e mai bine sa ramanem impreuna. Poate ca ne va fi mai bine despartiti. Sper doar s anu sufere Raul foarte mult din cauza asta. Asa ca, Roxanici, in viitorul destul de apropiat ne vom plimba impreuna prin parc in Brasov. Da-mi un PM cu numarul tau de telefon, sa-mi fie mai usor sa te contactez.

Cat despre tabel - nu am reusit sa-l completez. A facut sotul niste setari pe calculator care nu ma lasa sa intru pe pagina aia de google. Asta e. Poate completeaza cineva in lista macar numele baiatului meu - il cheama Raul.

Ane & Raul - 17 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Laina nu stiu ce e aceea amigdalectomie ca, desi cu amigdalele suferinde an de an, nu le-am scos. Cum iti spuneam si ieri, parca, intr-un mesaj, eu am tratat amigdalele babeste, dupa ce incercasem cu fel si fel de medicamente. Vorbeam in soapta o zi sau doua si nici nu puteam casca gura de durere. Erau inflamate si pline de puroi. Am incercat cu banalul gaz (am incercat gargara si nu am reusit si... am luat o pensula, am inmuiat-o in gaz si am "pictat" amigdalele). Mi-a trecut dar peste o saptamana am reusit performanta de a le avea si mai inflamate... asa ca am zis sa dau iar cu gaz dar mama nu mi-a adus sticla care trebuie si am dat cu motorina. Am zis ca mor de frica, cand am realizat "catastrofa", ca cine stie ce patesc si... mi-a trecut definitiv. Nu am mai avut probleme de atunci.
Acum , banuind ca si voi ati incercat orice, cereti informatii dr despre repercusiuni ca am inteles ca dupa operatie racesti mai repede in gat ca nu mai exista amigdalele care functioneaza ca "bariera" pentru raceli.
multi si sanatate!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Laina, nu am facut ...tomie de aia ce zici tu ca altfel iti povesteam cu lux de amanunte cum am povestit si nasterea Ce stiu este ca amigdalele sunt o poarta de aparare impotriva invadatorilor nenorociti numiti microbi si ca odata scoase acesti nemernici pot patrunde ceva mai usor si mai adanc pe caile aeriene. Mai multe nu stiu...

Ane, sincer imi pare rau ptr ce ti se intampla.
Zi aici ce vrei sa completezi la Raul in tabel si facem una din noi asta ptr tine.

Mai vroiam sa ma mai laud si ca a inceput sa rasara parul pe chelia lu raresu. Mi asa de drag de el...parca e un scolarel...aricios....

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Rebiana27

Laina nu stiu ce e aceea amigdalectomie ca, desi cu amigdalele suferinde an de an, nu le-am scos. Cum iti spuneam si ieri, parca, intr-un mesaj, eu am tratat amigdalele babeste, dupa ce incercasem cu fel si fel de medicamente. Vorbeam in soapta o zi sau doua si nici nu puteam casca gura de durere. Erau inflamate si pline de puroi. Am incercat cu banalul gaz (am incercat gargara si nu am reusit si... am luat o pensula, am inmuiat-o in gaz si am "pictat" amigdalele). Mi-a trecut dar peste o saptamana am reusit performanta de a le avea si mai inflamate... asa ca am zis sa dau iar cu gaz dar mama nu mi-a adus sticla care trebuie si am dat cu motorina. Am zis ca mor de frica, cand am realizat "catastrofa", ca cine stie ce patesc si... mi-a trecut definitiv. Nu am mai avut probleme de atunci.
Acum , banuind ca si voi ati incercat orice, cereti informatii dr despre repercusiuni ca am inteles ca dupa operatie racesti mai repede in gat ca nu mai exista amigdalele care functioneaza ca "bariera" pentru raceli.
multi si sanatate!

Poze, Varsta lui Luca

sa mor de ras...bine ca nu fumai ca poate scoteai flacari pe gura ca fachirii...sau fumai?!
si asta nu e leac babesc, e greseala babeasca

Mergi la inceput

Ane ! Decizia pe care trebuie s-o iei e foarte grea... nu stiu, sincer, ce as fi facut in locul tau! Cred ca as fi apelat la detectivi sau la Ernest (la "Tradati in dragoste") sa stiu macar daca motivul despartirii nu e cumva altul... Si apoi nu-i mai dadeam voie in viata mea si a copilului meu. Cred...
Multi si ai grija de tine si de Raul!!!

Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanici

quote:
Originally posted by Rebiana27

multi si sanatate!

Poze, Varsta lui Luca

sa mor de ras...bine ca nu fumai ca poate scoteai flacari pe gura ca fachirii...sau fumai?!
si asta nu e leac babesc, e greseala babeasca

Intre noi fie vorba... mai pufaiam si eu fara sa stie nimeni! Eu v-am prevenit ieri ca am patanii amuzante cu leacurile folclorice... sau, cum bine zici tu, greseli... da' mi-a trecut... Acum daca vreau sa rad tre' numai sa-mi amintesc episodul si ma pun pe-un ras...

Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Martutza multumesc ptr indicatii si aprecieri....sa vad dak am reusit eu...

Poze Razvanelu

Mergi la inceput

Roxy cand ai povestit nasterea??? Ca eu nu stiu pe unde-mi zburda neuronu' pe vremea aia... da' stiu ca de cand ne-ai promis ca o vei face am vrut sa fiu numai ochi... da' mi-a scapat...

Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Mady ai reusit! Frumoase poze! Asteptam mai multe! Body de-ala dragutz cu catelushi are si Luca si-mi place asa mult...

Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Mady foarte dragalas Razvanelu. Sa ai grija de el si sa fiti amandoi sanatosi. Da tu de unde ai cipilica verde ptr Razvan? cre'ca pana la urma ma apuc sa crosetez una pana ii creste capul lui rares si ii pot cumpara una.

Rebiana....p-aici era povestea nasterii lu rares

Mergi la inceput