Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (14)
Raspunsuri - Pagina 23
roxanici spune:
Chirie pe sala de botez nu am platit, poate din cauza ca isi scot banii din meniu.
Crema de foc anticelulita la mine are efecte: inrosire piele, senzatie de caldura si mancarimi. Trece in 5-10 min de tot. Io nu ma spal ca intra toata in piele si nu ma simt unsuroasa( ss is mai imputita de felu meu)![]()
Martutza, daca tu vrei sa alaptezi pana la un an...te gandesti sa alaptezi exclusiv? ca de obicei cine alapteaza pana la un an sau mai bine face si diversificare si ramane copilul la un mom dat numai cu 2 mese de lapte pe zi sau una. Acu io nu is in masura sa dau sfaturi in ale alaptatului... dar cred ca e normal sa scada productia daca inepe sa pape manzul si altceva, ca sa nu ai titi beton si sa curga. Zic si io....
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
martutza spune:
Apropo de facultati facute degeaba..eu am facut chimia la departamentul de limbi straine din poli bucuresti si tot degeaba.
Si ca sa nu mai va doriti medicina va spun ca am facut si colegiul de asistente medicale si am lucrat si 3 ani in pediatrie.Nu e nici o branza.In 97 cand mi-am dat demisia aveam salariu de 270.000 in care intra si 5% spor de pediatrie si 5% spor de vechime si in luna urmatoare (octombrie 97) am luat bursa de student care era 350.000. Mai mare cu 35% decat salariu. Nici acumnu s-a schimbat nimic in domeniu asta.Daca vreti cititi pt voi si documentati-va dar nu merita sa faci medicina in Romania.Eu nu am avut puterea sa plec din tara ca poate era altfel..................
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
martutza spune:
quote:
Originally posted by roxanici
Martutza, daca tu vrei sa alaptezi pana la un an...te gandesti sa alaptezi exclusiv? ca de obicei cine alapteaza pana la un an sau mai bine face si diversificare si ramane copilul la un mom dat numai cu 2 mese de lapte pe zi sau una. Acu io nu is in masura sa dau sfaturi in ale alaptatului... dar cred ca e normal sa scada productia daca inepe sa pape manzul si altceva, ca sa nu ai titi beton si sa curga. Zic si io....
Nu exclusiv pana la 1 an ca nu sunt nebuna sa nu dau copilului ce-i trebuie dar vreau sa incep diversificare in luna a 6 a adica dupa 12 august cand face 5 luni.Si vreau sa inlocuiesc incet casa pot merge si la munca dar nu vreau sa scada de acum atat incat sa nu mai am pana la 1 an .Asta voiam sa zic.
Varsta lui Victor
Victor Mihai
sherbi spune:
buna ziua, dragelor!
dar scrieti, nu gluma. incerc sa va prind din urma.
noi ne-am intors din vacanta. david s-a comportat super la munte, la mare a fost un pic mai bazait. l-am tinut in landou pe plaja, l-am dat cu factor 40 de la avene, l-am hidratat bine si cred ca nu-s probleme cu mers la mare cu copiii. erau zeci de bebelusi in toata statiunea mici ca david. oricum, i-am tinut termometru in landou si erau cam 25-27 de grade, pe cand la soare erau 40. deci era protejat. mai merg si spatamana viitoare cred.
multumesc frumos pt. impresii de la botez.
am vazut ca sunteti topite dupe rochia nashei. cu parere de rau va spun ca si-a cumparat-o din canada. oricum, o s-o anunt ca a facut senzatie. cat despre ea, e o fiinta minunata si are un simt al umorului de milioane. o iubesc.
intreba cineva de tariful cerut de nelu ploiesteanu. 2500 euro pt o ora.
ARISSA- ma intrebasi despre alaptat. sincera sa fiu nu stiu de ce m-ai intrebat daca am obosit. am postat eu ceva de genul asta, ca am cam ramas in urma cu cititul? alaptez in continuare exclusiv, doar din cand in cand ii mai dau 4-5 lingurite cu apa plata. asta afara cand vad ca i se usuca buzele dar nu-i a manca.
ROXANICI- geanta de la sanosan e numa buna. costa 1 mil. cu tot cu produse de ingrijire.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
roxanici spune:
quote:
Originally posted by martutzaquote:
Nu exclusiv pana la 1 an ca nu sunt nebuna sa nu dau copilului ce-i trebuie dar vreau sa incep diversificare in luna a 6 a adica dupa 12 august cand face 5 luni.Si vreau sa inlocuiesc incet casa pot merge si la munca dar nu vreau sa scada de acum atat incat sa nu mai am pana la 1 an .Asta voiam sa zic.
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Am inteles, credeam ca esti mama extremista
martutza spune:
quote:
Originally posted by roxaniciquote:
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Am inteles, credeam ca esti mama extremistadar cred ca nu tb sa iti faci griji f mari ca se duce laptele asa usor. Titi nu stie cand ai inceput tu diversificarea si se pun pe scazut productia. Productia se adapteaza in functie de cerinte...sau dispare treptat si sigur( cum ni s-a intamplat noua, nelaptaresele) roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
SUPER TARE EXPLICATIA SI EXPRIMAREA . AM RAS CU LACRIMI.

Varsta lui Victor
Victor Mihai
roxanici spune:
heeei, Sherbi is back!!!
am rezolvat cu geanta, sper, imi doneaza una o mamica buna la suflet
nah, ca iar ma mananca limba.... nu mai scapati de mine
mai vroiam sa zic si ca dupa cateva exercitii de impachetat copilu am reusit sa montez un pampers 3 calumea fara sa mai gasesc copilul ud, asa ca am ramas la firma Pampers noi, nu mai facem incercari desi m-ati facut super curioasa cu scutecele alea italienesti flipi sau cum le chema.
Acum poate va fol si voua...la mine conteaza mult cand pun scutecul sa fie raresu linistit si sa stea cracanat cand ii lipesc aricii aia. Adica pozitia aia a lor..relaxata cu genunchii flexati si in lateral asa...ca atunci cand dorm pe spate
si aseara am cantarit raresu, intr-o doara si are 6160g adica isi dubleaza greutatea azi sper. adica la 3 luni 2 saptamani si 3 zile
roxanici spune:
quote:
Originally posted by roxaniciquote:
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Am inteles, credeam ca esti mama extremistadar cred ca nu tb sa iti faci griji f mari ca se duce laptele asa usor. Titi nu stie cand ai inceput tu diversificarea si se pun pe scazut productia. Productia se adapteaza in functie de cerinte...sau dispare treptat si sigur( cum ni s-a intamplat noua, nelaptaresele) roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
SUPER TARE EXPLICATIA SI EXPRIMAREA . AM RAS CU LACRIMI.
Varsta lui Victor
Victor Mihai
phiew, bine ca nu mi-ai luat-o in nume de rau sau sa te fi suparat
florin-a spune:
Multumesc mult fetelor pentru urari.Sa dea Doamne Doamne sa fim sanatoase cu toate si sa ne crestem copilasii cu bine.
nici nu stiu ei sotii nostri ce fete destoinice suntem noi.Au noroc sa ne aiba ]![]()
Multi pupici de la Florin-a si Ana-maria

Laina spune:
multumesc pentru raspunsuri, fetelor, m-am mai linistit si eu, mai ales de cand m-am pus pe citit si informat mai mult decat daca as fi fost la facultate... martutza, despre asta vorbeam, despre cunostintele care iti folosesc in primul rand tie, nu despre practicare. de exemplu, daca puiul tau face febra sau mai stiu eu ce, tu nu intri in panica la fel de repede ca mine, sa zicem, pentru ca stii sa determini o cauza, stii sa stabilesti un posibil diagnostic, sau macar o linie de tratament. Eu nu. eu stau si ma uit si nu pot sa fac nimic.
acuma: a facut cineva dintre voi recent (sau daca stiti) amigdalectomie? cum se face? e foarte traumatizant? dupa operatie cat timp ai dureri? cat de mari? cate zile dureaza spitalizarea? ramai cu sensibilitate? faci mai greu sau mai usor minuni din astea? Intreb ca sa stiu ce ma asteapta, cat de mare va fi sarcina mea, la copilul mare care este sotul meu cand vine vorba de proceduri medicale si de disconfort fizic. sa stiu pentru ce ma pregatesc, cat este real si cat poate fi si exagerare de-a lui. am nevoie sa stiu lucrurile astea ca sa ma fereasca pe mine de frici si ingrijorari si panici inutile.
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei