Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (14)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Am si eu cateva sfaturi oarecum off-topic, poate va folosesc.

Cand nu sunteti logate pe forum sau din orice alt motiv nu vi se trimite mesajul, in afara inchiderii accidentale a ferestrei browserului, apasati pe butonul back pana va apare fereastra in care scrisesera-ti mesajul, copiati-l de acolo, logati-va, raspundeti si ati scapat de alt timp pierdut si neuron chinuit ca nu mai stiti ce scriseserati .

Daca folositi ca browser Opera, Google nu-l stie si nu veti putea completa tabelul cu datele piticilor. Se mai poate intampla sa nu-l stie nici alte situri, asa ca incercati cu alt browser. Pe Mozzila Firefox am vazut ca-l stiu majoritatea.

Multumesc pt raspunsuri! De Nizoral stiam si eu la un moment dat, dar nu l-am folosit. O sa-l incerc.
Meniul nu-l pot lasa pe seama celor de acolo pt ca nu e restaurant, ci pizzerie si noi doar inchiriem sala si aducem noi totul. Bine, ne si prepara bucatarii de acolo totul, dar nu cred ca vom lua nimic de la ei. Asa ca mi-ar fi utile idei de meniu botez.
Voi ati platit chirie pe sala daca ati consumat totul de la ei? Si la cat ar ajunge un botez cu 20-30 de persoane? Ca noi vrem sa-l facem doar cu rudele si nasii si cam atatia o sa ne strangem.

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Aici eram cam consumati

http://good-times.webshots.com/photo/2202658210096653195XqIpOA

Menstruatia mi-a venit pe 8.07 (adik duminica) deci la aproape 3 luni, da` io nu mai alaptez de la o luna.

Aiia nici io nu o voi duce pe bebelina la mare, io sunt de parere ca dupa cel putin 6-8 luni...dar fiecare face cum crede de cuviinta. si dupa cum scriam mai devreme, doctorii cu care am vorbit recomanda cure de cel putin 10 zile ca sa le foloseasca bebeilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multe lunite pt bebelusii care aniverseaza azi inca o luna[s

La multi ani Florina, sa fi sanatoasa si iubita

Despre crema anticelulitica de la Elmiplant, mi-am luat si yo,acu 2sapt.Ma dau cam in fiecare zi(o data pe zi)si apoi imi fac un masaj cu niste rulori de lemn.Vand artizanii asa ceva, pe langa linguri , clesti de rufe...prostii d-asteaEu n-am simtit ca mi s-a incalzit pielea, in schimb simteam cum ma pisca in fiecare por al pielii si se inrosise...imi venea sa ma scarp[in sau sa sar in cada sa ma spal.Intrebare pt cele care folositi crema asta, cat timp stati cu crema pe voi, dupa ce v-ati cremuitCa mie nu-mi place asa unsuroasa, daca ma imbrac murdaresc hainele...

http://community.webshots.com/user/carmenefr

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:
Originally posted by roxanici

Rebiana, ma faci sa rad, ce doamne iarta=ma vrei sa ii faci? sa ii pui putza in atele?

ar fi o idee...

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

LA MULTI ANI FLORIN_A!!! SA FI FERICITA, IMPLINITA SI SANATOASA!!! SA-TI TRAIASCA SI FETITA SI SA VA BUCURATI UNA DE ALTA!!!

LA MULTE LUNITZE BEBEILOR CARE MAI BIFEAZA O LUNA ASTAZI!

Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diana_jors

Hello,

am pus cateva pozici noi incepand de aici. Si un filmulet despre cum ii place lui sa se joace cu jucaria pe care i-am luat-o azi (scoate un zgomot ca de clopotel cand se misca) - sper sa se vada pana maine cand o sa cititi aici

Vedeti ca ne creste si noua perisor?

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Frumoase pozicile!!! Si Alex e un scump! Mi-a placut veioza aceea (TV) si am vazut la o emisiune televizata ca se recomanda copiilor carora le e teama de intuneric. Cum mie mi-a fost si inca imi e... presupun ca-i va fi si lui Luca (ca doar cu mine sta marea parte a timpului si are de la cine invata ) si chiar ma gandeam sa-i iau, mai ales ca-n toamna asta demaram lucrarile la camera lui.

Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetelor,

DESPRE PLECAT IN CONCEDIU CU BEBE MIC.
Pai noi am fost plecate 3 saptamani si la distanta mare.Am facut multe drumuri cu masina, C-ta- Slatina(450km), Slatina-Sinaia(220km),Sinaia- Slatina( a trebuit sa ne intoarcem dupa niste acte) Si Slatina-Cta.Alexia s-a comportat bine in masina in general, a dormit destul si cd se pplictisea trebuia sa trec cu ea in spate sa ne jucam.Aici a fost treaba naspa ca mie mi-e rau dc stau in spate(mi-a si fost in drum spre Sinaia).

La mama, a fost k, foarte bine s-a simti, a crescut, a dormit bine, insa cel mai bine s-a simti cd ne-am intors acasa(nu mai stia ce sa faca de bucurie, scotea sunete, chiuia, dadea din picioruse, is analiza camera de parca stia ca acolo locuieste ea).

La munte iar a fost bine, am si mers la 3 BRAZI, pe jos , cu carutul si marsupiul.Cam obositor dar a mers....oRicum io i-am zis lu' sotu ca pe munte nu mai urc, cu ea sau dc nu suntem mai multi, ca sre cota ne-am intalnit cu ursu", la propriu(noro ca eram cu masina).
Noi o sa mai mergem la munte la fin lui august in 2 reprize(sotu e amator munte si nu mai am viata cu el dc nu merg), La moeciu si Brasov cu niste prieteni, cateva zile si Pe VALEA CERNEI cu ai mei parinti.Atunci o sa aibe 6 luni.

Cat despre mare ...e colea aproape si la plaja n-am scos-o .In schimb iesim aproape seara de seara pe mal pt aer.Asta conteaza pt bb acum, aerul sarat pt gat si nu soarele in sine.aseara am fost la Techirghiol unde e mai liniste si aerul si mai sarat, parca.

DESPRE RELATIA CU SOTU', normal ca nu mai e ca inainte.El tot copil este.Isi doreste mai multe distractii, cluburi, vacante iar cu mineu care pic de oboseala...mai greu.Sper sa reintre totul si sa fie, ca inainte nu mai are cum dar altfel, macar frumos sa fie...

PT IRITATIILE DE LA GAT...Sanosan crema cu oxid de zinc.

Nu stiu cine(sorry), vb de Litere, si eu sunt tot p'acolo am facut ENGLEZA-ROMANA, asta este sit la noi.Parca nimic nu te mai ajuta.Eu sunt profa si nu sunt multumita de sit din inv( la calitatea elevilor ma refer).Asta e, poate a reprofilez insa acum sunt alte prioritati.

DESPRE BAGAJUL IN CONCEDIU..tot ce folositi acasa si va este real de ajutor.Si cat de mare e...depinde de cat stati...

INTREBARE:Care le dati copiilor sa bea apa plata???Si le place??Eu nu i-am dat, ca o alaptam exclusi si nu era nevoie.Acum ii dau ceiut, BABY DRINK, pe care il haleste cu placere.Acum o hranesc mixt...

Ahh si ca sa nu uit..medicina, pt mine e ceva horror, n-as putea, nu-i pt mine, cine are iclinatie si vocatie sa incerce....

Hai ca m-am intins ca o placinta si ma intreb cine o sa citeasca tot ce-am scris???

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Uitasem,

ELPOWER n-am platit chirie pt local.Noi am avut 47 de meniuri, vreo 30 si ceva de milioane, plus dj-ul 5 mil, plus cumparaturi, destule..., de filmat si fota am facut noi.A iesit super.Banii i-am scos, ne-au ramas 65 de mil( nu ne asteptam....)

CURA DE SLABIRE, eu am inceput de luni, SUPERDIETA< e la FEMINA INTIM< e bine, sunt cam infometata dar asta este, trebuie sa-mi refac obiceiurile alimentare ca asta e buba la mine.Am slabit un kil....Bafta la toate cele carevor sa incerce..

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Ne-am intors.Am tras o fuga pana la birou ca aveam de luait niste polite si apoi la vaccin.
Victor a plan s putin preventiv cand si-a dat seama unde se afla si apoi a plans la intepatura de imi venea si mie sa plang.Cand la-m luat in brate s-a linistit.
Bilantul la 4 luni - 7600g si 66.5 cm.Ma bucur ca dr m-a incurajat ca nu va semana piticont ca mine ci va fi lungan ca tasu.
Nu ne recomanda calciu vara.In schimb surpriza: ne-a sugerat sa incepem cu sucul de morcov 1/2 lingurita in prima zi pana la 4 lingurite.Apoi adaugam mar rosu (cica e mai zemos) si apoi piersica.
No comment.Dar eu nu-i dau pana la 5 luni ca daca ii inlocuiesc masa de la 10-11 cu suc si pe cea de la 14 cu piure de legume imi scade productia de lapte iar eu vreau sa alaptez pana la 1 an.Asa vreau eu.Apropo de piure de legume asistenta a zis sa-i dau ceapa+morcov+albitura+dovlecel (mic si fara samburi)+cartof+1 ingurita de ulei +1 varf de sare.Sa pasez totul -mai putinceapa si cartoful pe care se l epasez dupa 6 luni.
No comment dar eu nu-i dau cu sare pana al 10-11 luni chiar 1 an daca ii place asa.Eu mananc fara sare (au legumele NaCl in ele-mai ales telina si painea are destula sare) si imi e ff bine.AM avut probleem cu rinichii acum 2 ani si de atunci am exclus-o din mancarurile gatite si e tareee bine.
Multumim de gandul bun lui Arthur cel cu ochii albastrii si mamei lui.Bine ca nu a facut Victor vaccin ca Arthur ca ma stia si Pitestiu si Ploiestu de urlete...
Elpower noi am platit 300ron chirie.Dj de acasa un play list pe laptopul unui prieten;foto - unalt prieten si meniu:aperitiv (cascaval,rulada de pui,sunca presata,muschi tiganesc, chiftelute,ardei cu crema de branza pe el,rosie umpluta cu salata de vinete,castravete,rulou de sunca din piept de pui umplut cu salata de cruditati,masline,aspic de pui-1 felie)-sarmale 4 buc +mamaliga si ardei si friptura mixt piept de pui+ceafa de porc+catofi prajiti +salata de rosii si castraveti;tort si inghetata -1 cupa langa felia de tort-wiski+martini la aperitiv si vin cu apa la discretie,2 cafele;si 1lsuc de persoana (era 19 mai si nu erau caldurile astea)
Sper sa-ti fie de folos.
Ghibuadina - si sotul meu ar merge la mare dar eu pt 4 zile nu i-as strica rosturile lui VIctor.Poti te rog sa-mi spui cam cat e 1 camera la gazda acolo?Eu vreau si acces la bucatarie pt fiert suzeta si facut ceai de aia nu merg la hotel.Daca imi fac curaj in august poate vin dr trebe sa iau si patutul sau cel putin salteau ca Victor e rau de caldura si nu poate dormi dect pe ceva pe acre sa respire pielea (saltea de iarba si lenjerie bbc subtire).
Acum ma retrag ca sunt obosita pt ca iar s-a trezit azi noapte la 3jumate.
Tzuna - concediu placut.E f frumos orasul si aerul e super dar noi nu avem curaj sa mergem atat cu Victor.Poate daca aveam o masina cu aer conditionat.....
Va pupam.O zi buna si fara probleme.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

quote:
Originally posted by ane2200

quote:
Originally posted by aiia

Buna ziua stup
Am si eu o rugaminte dati-mi si mie parola sa trec si eu in tabel date despre albinuta mea.
Multumesc anticipat.

Buna, am incercat si eu sa completez tabelul urmand pasii descrisi pe prima pagina, dar nu apare nicio lista de documente. Ajutor.

Ane & Raul - 17 martie 2007

Te loghezi pe gmail cu user - martie.aprilie 2007;parola bine cunoscuta si la inbox e un post de la roxanixi se numeste "despre noi"dai click pe el si apoi pe linkul din pagina;acolo ai 3 pagini si in 2 din ele completezi datele si masuratorile puiului.Succes

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput