Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (14)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:
Originally posted by lilidana

arrisa,ce draguta e Maya intepenita intre gratii!( nu te supara,e simpatica foc).
Da' se misca,nu gluma,daca ajunge ea in pozitia aia!
Si referitor la oboseala ta,eu zic ca ai simptome de anemie.Iti spune un "om" patit,adica eu,care de 4 luni ma tratez pentru asta...vezi cum stai cu hemoglobina.

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

albume foto
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75985946" target="_blank">slide David 1-2 luni
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=76372227" target="_blank">slide David 3 luni
www.bebo.com/PhotoAlbumBig.jsp?PageNbr=1&PhotoAlbumId=4895816508&MemberId=4362272177&PhotoId=4895842071" target="_blank">nou!

Si eu ma tratez pentru anemie... dar nici nu dorm suficient ca Luca e fomist rau si noaptea! Arissa, daca stii ca ai anemie sau iti iese hmoglobina sub limita poti incerca Glubifer. E bun oricum ca are in compozitie Fier, vit C, acid folic, vit B12, vit B2 si vit A.

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nickol_f spune:

Buna Fetelor,

Nu am mai intrat de cateva zile pt ca am fost ocupata cu botezul, dar vad ca si voi ati fost f ocupate, inca nu am reusit sa citesc tot insa o sa recuperez.

Deocamdaca cam atat, am pus pozici de la botez pentru cine vrea sa vada prinztesa mica

Aaa si inca ceva cine a spus ca se cuminteste copilul dupa botez in cazul meu nu are dreptate este la fel de nabadaioasa ca si pana acum

Nicol mami de Beatrice 19.04.2007

Varsta lui Beatrice

Poze Beatrice

Poze Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Lilidana voua de ce va zis sa puneti comprese calde? Noua numa rece ne-a zis adica cartof sau lamaie rece.Super dimensiuni.Cred ca o punem de o echipa de baschetbalisti aici ca prea sunt lunguti toti baietii.
Arissa dulce foc "capsunica.Acum cand am vazut ca mai au si altii copii tentative de evadare m-am linistit.Maya cred ca e sora cu Victor la tentative ca si el tot asa ajunge sa doarma de vreo 2 saptamani.Avem si noi o poza l aalbumul de iulie.Da ii mai fac sa vezi pozitii nene....Ma si mir cum de nu plange de atat batut cu picioarele in gratii;caraie doar cand vrea sa schimbe pozitia si nu mai stie sa le scoata de acolo.

Eu nu am luat vitamine nici in sarcina nici acum si sunt cam rupta dar uit mereu sa-i zic doctorei;numa de Victor intreb.
Se pare ca sa trezit.Fug sa servesc masa de seara printului.
O noapte fara probleme.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:
Originally posted by nickol_f

Aaa si inca ceva cine a spus ca se cuminteste copilul dupa botez in cazul meu nu are dreptate este la fel de nabadaioasa ca si pana acum

Nicol mami de Beatrice 19.04.2007

Varsta lui Beatrice

Poze Beatrice

Poze Botez

Subscriu... nici la noi nu au fost schimbari dupa botez... asta e folclor... de fapt cred ca are mai degraba legatura cu faptul ca a crescut bebelul, s-a obisnuit cu mama si mama cu el, are un program... dar nici aici nu e cazul nostru ca al meu e mancacios si se trezeste des sa pape, ori nu-i place programul... si e propriul lui stapan.

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Ca de obicei nu poate sa tina omul pasul cu voi.

Ma alatur si eu grupului de profesoare in calitate de fosta. Eu am facut Matematica dar am renuntat la profesorat dupa 3 ani.
Am facut si ASE-ul, in urma unui pariu, ca sa dovedesc ca pot intra la facultate dupa 2 saptamani de invatatura si am facut-o si pe asta tot degeaba. Ma gandeam sa dau la Relatii si Comunicare, un master ceva, poate la anu'.

Anne destul de probabil ca sotul tau are pe cineva. Oricum motivul intr-adevar nu mai conteaza si daca la atat de putin timp de la nasterea copilului a dezertat pe motiv ca este obosit, atunci chiar nu merita nici un efort din partea ta.

In plus tu pari (nu stiu daca este doar bravada) o femeie puternica si care s-a impacat cu idea. Iti doresc numai bine si sa iti gasesti pe cineva care sa te merite.

Apropo de Brasov, eu m-am nascut in Brasov si am si stat o perioada acolo si voi regreta mereu ca parintii mei au plecat (din motive obiective). Va ramane intotdeauna orasul meu de suflet. Dar am rude acolo si poate ne vedem (si cu Roxanici) cand trec prin Brasov.

Rebiana misto faza cu motorina. O tigara era taman buna atunci.

Mariuca mea nu are chef in continuare de mancare si a luat doar 240 g pe saptamana in ultimul timp. O fi putin? Oricum se apropie de dublarea greutatii cu 2950 kg la nastere si la 2 luni si 3 saptamani in jur de 5,700 kg.

Pupici

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Val_: "doar" 240g/saptamana pe caldurile astea?? Ce sa zic eu cu 140,100,140?

Acuma incerc sa-l pun sa pape de cate ori il vad ca isi baga degetul in gura... nu trage mai mult de 30g intre mese, dar poate reusesc si sa-l dezvat de supt degetul, si sa puna pe el ceva mai mult...

Daca nici asa nu reusesc nimic o sa ajung sa ma mulg la fiecare masa si sa ii dau cu biberon... ca vad ca ii e lene sa traga... din momentul in care incepe sa transpire renunta sa mai manance Laptic inca este destul, dar ce folos daca nu vrea el sa-l pape...

A propos: mai aveti careva la indemana listuta cu cat ar terbui sa pape pe zi un bebe? Stiu ca a fost data aici, dar cum al meu era mancau mare nu m-am stresat sa imi notez
Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Salutari....

Intru vrepede sa va pov cum m-a bagat dr mea in ceata si mai mare cu diversificare dupa care recuperez din urma....

Deci totul e ok avem 6350g ok ar fi treb 6600g ca sa-si tripleze greutatea de la nastere.Si imi zice dr acuma incepem sa papam nu? zic eu da sa-mi spuneti ce si cum....

Ea zice asa in prima sapt la masa de la 10 fructe...de preferat mar ras....pana ajungem cam la juma de cana de 250 g....si restul lapte.....
Saptamana urmatoare pastram fructele si la masa de la 14-15 intra piure de legume.....defapt 2 morcovi_uun patrunjel _+un cartof pasate si mai la incep amestecate cu zeama...apoi tot mai groase....in fine ce m-a socat e ca nu a zis doar treptat sa i le pasez si eu stiam ceva de carof ca nu ar fi tocmai ok.....

Apoi in sapt 3 se baga 30-40g carne pui...ceea ce stiam ca dupa 6-7 luni....nu am contrazis-o.....
Apoi in alta sapt la 18 branzica.....cee ce iara stiam ca iaurt si branza pana la 7-8 luni nimik.....

Incerc eu sa-i zic ca am auz ca nu ar fi voie...ea zice e doamna daca ar fi sa ne luam dupa carti.....nu ar fi...dar si noi am crescut tot asa......mai zice ca sa-i dau mar cu biscuiti...o intreb eu fara gluten nu?Ea zice...normali doamna ca tot din aia ati mancat si dvs....

Deci cu alte cuvinte am ramas masca.....Deci nimik din ce imi facusem eu plan nu era la fel...,..de cereale nici nu a zis nimik...a ca eventual in bibe de seara sa-i bag o lg sa-i tina de foame...

Cam asta e m-a socat...acuma imi fac programare si la celalat pediatru sa vedem diferentele...si dupa fac cum cred eu...si cum am citit la mamaicile mai mari.....

La vacin a fost cuminte putzin a mieunat cand i-a bagat acul dupa radea la asistenta.....

Care mai mergeti la dr impartasiti-ne si noua ce va spune sa ne mai luminam si noi

Va si intru mai incolo dupa ce adorm gaza....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Mai e cineva p-aici??Sau v-a luat vantu'?
La noi a inceput nene o vijelie, cu ploaie, tunete, traznete...
Da' asa aer curat a venit dupa ploaie....

Pupam proaspetii vaccinati de 4luni
Noua dupa intepatura ne-a pus un pic de vata cu spirt, am tinut apasat, iar apoi ne-a dat un pic mai multa vata udata, si-am tinut apasat in continuare(am decartat la asistenta).Si pana la masina ii trecuse.In masina era rece si-a luat=-o somnul.N-am pus nici un supozitor.Data trecuta cred ca juma de ora a plans...Acu' am scapat mai usor.

Marta Noi mergem la mare la gazda la 2Mai(eu merg acolo de 6ani, sotu' de vreo 35)In afara de faptul ca plaja e ff aproape(iesi prin gradina si ajungi la plaja),acolo e curte mare, cu verdeata,bucatarie, mai vin parinti cu copii, gazda are copii...Noua ne place.Plus ca plaja din 2Mai nu e aglomerata ca cea de la Mamaia sau alte statiuni cunoscute.Noi mergem la relas, nu la aglomeratie.Asa ca daca vrei, putem intreba cand ajungem noi acolo(pe 28iulie)Acu' vedeti si voi cu sotu'cum se gandeste/razgandeste.

Ane Imi pare rau pt tine si bb Raoul,si mai ales pt faptul ca n-ai de ales.Poate o sa va fie mai bine asa(tie si baiatului).Si eu consider ca esti o persoana puternica, si ca veti trece cu bine peste toate.

http://community.webshots.com/user/carmenefr

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Moama ce de profe p-aici, mai ales de limbi...ia sa fiu mai atenta cum scriu de'acum

Karra, de acelasi lucru mi-e frica si mie. Oricum...aproape ca m-am decis cum o sa fac; daca va coincide ce imi zice dr cu ce am io in cap foarte bine, daca nu...o sa incerc sa ma adaptez sa nu fac numai ca mine. Oricum io m-am hotarat: nu voi da sare, zahar, miere, lapte de vaca,gluten pana la un an, orice mi-ar zice oricine.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Martaca zici ca esti pitesteanca. Sa ma laud si yo.In Pitesti m-am nascut, cu ai mei am locuit vreo 3ani in Mioveni(de cand m-am nascut) , apoi in urma unor certuri nasoale in fam., ai mei au hotarat sa se mute la Bucuresti.Tot familionu' din partea tatalui meu e in Mioveni,ai mei au apartament acolo, 2-3zile ne trebuiesc ca sa putem trece pe la toti!!!
Iar la Pitesti vom da o fuga cat de curand, ca are soacra-mea o verisora acolo.Sta pe langa strada aia care urca spre stadion(nu stiu cum ii zice), in cartierul Prundu.
Mai e o mamica de locuieste in Mioveni.Poate cand om da o fuga, ne-om vedea.

http://community.webshots.com/user/carmenefr

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

Mergi la inceput