Īnspre bine sau īnspre mai rau?
Raspunsuri - Pagina 3
Yasmine spune:
Gut gemacht, bleib jetzt dran, lass dich nicht wieder umstimmen sonst musst du wieder alles von vorne anfangen und bist nachher wieder am gleichen Punkt angelangt. Versuche dich heute anzurufen, hoffe daß das Telefon noch funktioniert, ansonsten bitte gib mir ein Zeichen wie ich dich erreichen kann.
Kopf hoch, wird schon alles scheif gehen :) !!!!
Corinna
cl spune:
Reli, imi pare tare rau! Sper, din tot sufletul, sa ai puterea si taria sa treci prin tot ce va urma! Cu timpul o sa vezi ca ai luat cea mai buna decizie. Iti vorbesc din proprie experienta. Tatal meu a fost alcoolic, iar mama s-a chinuit cu el 10 ani sa-l aduca pe calea cea buna! Degeaba! Iti doresc tot binele din lume si sarut-o pe Cassy.
Claudia
Florys spune:
Reli imi pare nespus de rau ptr. momentele grele prin care treci acuma, dar sper din suflet ca Dumnezeul sa te indrume pe calea cea buna si sa fie bine atit ptr. tine cit si ptr. Cassy printesa.
UFFFFFFFFFFf credeam ca se linistisera apele .... dar poate acuma e mai bine decit ....
Reli iti doresc tot binele din lume atit tie cit si printesei tale Cassy pe care o tare dulce.
SUCCES SI NOI SINTEM AICI SA TE INCURAJAM CIND AI NEVOIE.
Florentina
"Sanatate ca-i mai buna decit toate!
Albumul:
"http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=48&cid=473
Lia spune:
Reli,imi pare tare rau ca problemele voastre nu au putut fi rezolvate si ca s-a ajuns aici..Indiferent de hotararea finala pe care o vei lua,suntem alaturi de tine si speram ca tie si lui Cassy va va fi bine.Va pupam,
Lia&Andrew
Mariaa spune:
Relika mea scumpaaa...ce mai pot sa-ti spun...
Imi pare tare rau dar viatza ne rezerva de multe ori surprize.Aduna-ti fortzele si nu uita: orice sut in fund e un pas inainte !!
Sunt alaturi de tine si nu ezita sa-mi spui daca pot sa te ajut cu ceva de acasa.
Cu drag,Mariutza.
Arhistefy spune:
Imi pare rau de ceea ce iti este dat sa traiesti, dar daca ai ajuns la o asemenea hotarare, atat de drastica, probabil ca tu stii mai bine ca nu se mai poate altfel.
Ai mare grija insa la aspectul material. Gandeste-te in primul rand la copil si lupta cu dintii pentru ceea ce ti se cuvine. Sa nu te astepti ca el sa aprecieze cumva sacrificul tau. Eventual va spune ceva de genul "proasta, am imbrobodit-o eu!".
Ai grija de voi pentru ca acum, cel putin pentru o perioada, vei fi si mama si tata.
Multa, multa putere, draga mea.
Cu mult drag,
Mihaela
Apostol Mariana spune:
Imi pare tare rau pentru situatie, dar e mai bine asa! Alcoolismul greu de tot se vindeca! Gandeste-te la cea mica, si umple-ti golul cu ea! Iti va fi foarte greu, dar sunt sigura ca vei avea taria sa-i oferi totul! Daca se va "destepta" intr-o zi poate ca va regreta! Macar de ar regreta, mai bine mai tarziu decat niciodata! Stii ce-i dureros, ca majoritatea participa la "sadit" si vor direct "fructele", fara "sa-i ajute sa creasca"!
De cate ori iti vine sa plangi, du-te si pup-o pe aia mica! Trece mai usor!
.
Onetzica spune:
Reli draga mea. Imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva. Nu iti pot da sfaturi (stii foarte bine prin ce am trecut si eu).Nu pot decat sa fiu alaturi de tine cu sufletul si tot ce-ti pot spune e..ai grija de tine si de printesa ta. Asta este tot ce conteaza.
Te imbratisez, te pip si ...ma rog sa treci mai usor peste acest necaz.
missiday spune:
Reliana, ce mai faci, te-ai mutat???Te pup si-ti doresc numai bine si tie si lui Cassie.
Reliana spune:
quote:
Originally posted by missiday
Reliana, ce mai faci, te-ai mutat???Te pup si-ti doresc numai bine si tie si lui Cassie.
Missiday
Missiday, nu m-am mutat pentru ca nu am mai primit acordul:((( A dat apartamentul unei perechi cica pentru mai multa siguranta. Mai caut īnca, oricum am primit scrisoarea de la avocat cu costurile divortului si m-am linistit, nu voi da faliment:))))) macar atāt!
Va pup si mai vorbim!
Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci cānd vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16