Înspre bine sau înspre mai rau?

Înspre bine sau înspre mai rau? | Autor: Reliana

Link direct la acest mesaj

Poate va întrebati o gramada dintre voi de ce nu prea mai apar pe forum sau pe chat! Pai e ceva mai mult de explicat, cele care cunosc situatia stiu despre ce vorbesc. Vroiam doar sa spun ca am intrat în rândul celor în divort, deci am trecut linia. Problema este de partea sentimentala, de partea financiara sper sa am destula minte sa nu ajung si aceasta problema din urma. Apartamentul pe care îl am acum va trebui sa-l schimb(deja am gasit ceva pe placul meu, sper sa primesc acordul propietarei) este prea mare si chiria e si ea exorbitanta pentru mine. Plec la drum cam cu aceeasi cantitate de lucruri cu care am plecat din Romania, acum 3 ani, si încetul cu încetul sper sa reusesc sa ma pun pe picioare si sa-l uit. Nu m-am asteptat la lovitura pe care am primit-o de la viata, dar niciodata nu poti fii sigur de ceea ce-ti rezerva viitorul. L-am iubit prea mult pentru a-i face viata urâta, îl iubesc înca( sa nu dati cu rosii) pentru a nu-i lua lucrurile care de fapt mi s-ar cuveni, dar minciunile si afronturile personale pe care mi le-a spus nu le pot ierta. Deci pentru Noi nu mai e nici o sansa. Toate sansele vor avea acum alt tel, eu si copila mea. Asta e, viata nu cruta pe nimeni. Sa nu credeti ca eu am pus punctul final, ci el a fost cel care a plecat, blocând telefoanele, blocând internetul pentru a nu putea lua contact cu nimeni, nici macar cu avocatul! Însa am reusit, am schimbat telefonul pe numele meu, si apoi am putut suna, astfel ca el a ajuns sa fie de acord sa avem acelasi avocat(adica din cauza costurilor pentru el) si sa fie de acord cu împarteala bunurilor pe care am facut-o eu, totul fiind al lui, negândindu-se ca eu trebuie sa-mi cumpar o gramada de lucruri (masina de spalat, calcator, televizor si multe alte lucruri de care fata ar avea nevoie). N-a spus nici macar nu te pot lasa asa, ca e si fata mea la mijloc. A fost pur si simplu de acord. Deci, daca cumva nu apar prin "zona" o vreme, sa stiti ca ma mut. Va pup si va doresc sa aveti puterea sa treceti peste toate crizele de cuplu în momentul când apare un copil, pentru ca nu este lucru usor!

Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci când vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danab spune:

Draga Reliana,

Povestea ta m-a luat din nou prin surprindere.Am crezut ca totul s-a rezolvat intre voi si incercati sa recladiti impreuna casnicia voastra. Imi pare rau pentru tine si fetita, e greu dar cu ajutorul lui Dumnezeu si multa putere vei trece peste toate.Noi suntem aici si te asteptam sa revii cat mai curand mai optimista chiar daca nu e usor. Nu trebuie sa cazi prada deznadejdii, e mai bine sa incheiati acum toate socotelile decat prea tarziu, cand poate o atmosfera nefavorabila intre voi ar putea-o marca pe micuta.
Va doresc multa sanatate si putere!

Cu drag, Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

Reliana
Imi pare sincer rau de ceea ce ti se intimpla si iti doresc din toata inima sa treci cit mai usor peste perioada asta, sa-ti dea D-zeu putere. Iti doresc tot binele de pe lume tie si fetitei tale
cristina73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Draga Reliana,

imi pare nespus de rau pentru situatia grea prin care treci, e greu sa spui ceva cuiva care este intr-o astfel de situatie. Eu iti doresc ca Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci si tu si fetita cu bine prin toate greutatile si sa aveti parte de bucurii si de oameni care sa va iubeasca sincer si din toata inima. Cu mult drag,

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Of Reliana, e cumplit ce povestesti. Poate ca este mai bine asa. Sunt sigura ca va veni ziua cand iti vei gasi perechea si atunic vei putea zambi din nou.
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Reli, nu ti-am mai scris, caci stiam ce este cu tine si de schimbarile ce-au aparut in viata ta! Iti urez sa ai rabdare si sa fii tare pentru TINE in primul rand. Stiu ca micuta ta e in maini bune. Cand ai timp, mai da o veste! Numai bine!

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arabella spune:

Reli,imi pare foarte rau;dar cred ca este spre binele vostru.Si cum spunea mama mea:VA VENI SOARE SI PE STRADA NOASTRA;sa-ti dea D-zeu putere si sa aveti parte de multa FERICIRE si bucurii

arabella & angelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Dragä Reliana,
sä stii cä eu chiar m-am intrebat pe unde esti!
Eu nu-ti cunosteam povestea si pot sä-ti spun cä mesajul täu m-a surprins...te inteleg cä-l iubesti...este foarte normal... si sincer din partea ta!
Ce mä intristeazä este faptul cä este asa de egoist!!...cum poate sä se gindeascä numai la binele lui?...chiar dacä a cumpärat el toate in casä!!!...normal este sä se impartä la jumätate, chiar dacä ai stat acasä sä cresti copilul!..asta e consideratä ca si un servici, pe aici...dar asta cred cä o stii si tu...
Iti admir midria!!!...si, asa as fi fäcut si eu!!!...dä-le incolo de aparate!!!...ästea se cumpärä in timp!
Lasä-l pe el cu toate, poate asa isi dä seama de egoismul lui feroce, cind o sä se uite la televizor sau o sä-si spele rufele!!!...si sä speräm cä o sä-i fie rusine de ce-a fäcut!!!
O sä-ti fie greu acum, pe toate planurile, dar nu dispera...tu ai o devizä asa de frumoasä!!!
Nu stiu dacä lucrezi, si chiar dacä lucrezi, nu o sä-ti ajungä banii, pt avocat, chirie, mobile si aparate electrocasnice....
Eu zic sä nu-ti fie rusine si sä intrebi la Sozialamt, cä acolo este imposibil sä nu te ajute!!! Chiar dacä nu sint noi, pt inceput iti faci treaba cu ele si-ti mai usurezi cit de cit situatia!!! Si noi am fost la inceput, dupä ce am venit eu cu Alex aici.
Ti-am spus asa, pt cä acolo primesti bani pt toate, chiar si pt renovare, dacä e cazul...Du-te si la Wohnungsamt si depune un Antrag pt Wohngeld, dacä primesti acceptul proprietarei si e chiria scumpä cum zici...dar asta poti s-o faci si prin Internet...la www. berlin.de...gäsesti formulare de ce tip ai nevoie ( nu trebuie sä le cumperi de la tutungerie, sau sä le iei de la Primärie), le listezi si apoi le trimiti prin postä...asta ca sä nu mai faci atitea drumuri, cä si asta mai ai acum de fäcut!!!...dar la Sozialamt, trebuie sä te duci personal, din cite stiu eu...
In rest, cum sä te mai incurajez?...in viatä primesti multe lovituri neasteptate...din päcate...dar important este sä le primesti cu fruntea sus!
Nu-ti mai oträvi gindurile cu amintiri si uitä-te inaite!
Concentreazä-te asupra ta si a fetitei si fä-ti o viatä cit mai lipsitä de griji!!!!...bucurati-vä cä sinteti impreunä...si sä fiti sänätoase!!!
Te pup cu drag si dacä mai ai intrebäri, poti sä-mi dai un e-mail...te ajut cu pläcere!!!

Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Draga Relly,

Esti foarte curajoasa!!! Felicitari!!!
Sa-mi spui si mie cum te descurci... si daca te pot ajuta cu ceva!
Va doresc multa, multa bafta si va pupam cu drag!

PS: Ai acelasi email si telefon?
Ca n-as vrea sa dau peste sotul...

@+...
Otilia & La Adelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danac spune:

Habar nu am avut desi mai stiam cate ceva despre tine cand papadie nu era plecata...Imi pare rau...trebuie sa fie tare greu pentru tine..Daca ai nevoie de ceva scrie-mi pe email!
Iti doresc multa putere si fizica si psihica,ca de amandoua ai nevoie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

draga Reliana - cu totii suntem alaturi de tine! Fii tare si noi te vom sprijini moral - oricare ar fi decizia ta.

Pentru parinti... despre copii!

Mergi la inceput