Mamici de iulie-august 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 25
Ioana75 spune:
Anculici, din pacate nu stiu cum se cheama exact analiza, mie mi-a recoltat chiar dr mea in timpul unui control. Dar sint sigura ca cei de la laborator stiu sa-ti spuna.
Paticut, Jeni, vorbiti cu sotii sa stea de paza sa nu vina socrii in primele saptamini.
Care vrea contractii ca ii dau eu, aproape ca nu am pauza intre contractii. Noroc ca nu-s dureroase.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
arhdy spune:
Luna nu pot sa-ti spun decat ce as face eu. As alege aripa cu nastere naturala fara anestezie. Dar repet asta as face eu, tu faci ceea ce simti tu. Eu si in tara vreau nastere naturala, fara anestezie, iar aici nu ai admosfera pe care o descrii tu acolo: bazin cu apa, mingii, etc. Poate la spitalele particulare, dar cum eu nasc la stat, atunci ma voi plimba pe holuri si voi incerca sa rezist cu stoicism.
Bafta multa si in mod sigur o sa iei alegerea cea mai buna pentru tine.
Diana 37+ si Alexandra Maria
mai avem 3 saptamani
brazuca25 spune:
Paticut nu mai fi suparata! Bucura-te ca nu trebuie sa ii suporti zilnic. Eu stau cu ei in casa si stiu ce inseamna! Pentru bebe m-am transformat intr-o mare nesimtita din punctul de vedere al socrilor. Orice fac nu ma mai afecteaza. Zambesc si ma gandesc la bebe.
Denisa Maria 37+
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria
Luna1 spune:
Dana ti-am vazut pozele, sunt superbe! Esti o frumoasa.
Si eu m-am ingrasat doar 10 kg dar ma simt grasa si urata. Al meu sot zice sa is paranoica dar daca eu asa ma simt. Eu n-am mai vazut barbat asa inebunit dupa fie-sa inainte sa raman gravida era super tata cu fie-miu insa nu-l interesau prea mult subiectele bebelusi, i se pareau uratei toti, stiti cum sunt barbatii dar acum zici ca e el gravid. Se uita la birth stories, vorbeste cu burta, se uita la articolele pt copii... A luat-o razna!
Andra eu stiu de la Cosmin ca am rezistenta mare la durere insa acum stiind ce ma asteapta (e mai bine la prima sarcina ca nu stii) parca mi-e mai frica. Desi stiu ca teoretic ar trebui sa iasa mai repede. Oricum vb cu o prietena care a folosit gaz anestezie la nastere si a zis ca e super, deci cred ca optez au naturel.
Luna 35 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
jeni71 spune:
quote:
Originally posted by arhdy
Fetelor voi spalati lucrusoarele noi pe care le cumparati pentru bebe?????? Ca eu vreau sa le pun in masina la un program scurt la 30 de grade. Sa le clatesc mai mult.
Diana 37+ si Alexandra Maria
mai avem 3 saptamani
Si eu tot asa ma gandeam sa le spal, fara lenor la final si sa le clatesc de 2 ori.
Dana esti foarte frumoasa. Iti prieste sarcina
Jeni35+
brazuca25 spune:
Mie dr mi-a spus sa cumpere sotul epidurala chiar in ziua in care ma duc la spital sa nasc, ca nu se stie cu ce dilatatie ajung. M-am dus azi pana la farmacia de langa spital sa intreb daca au trusa ptr anestezie. Se pare ca au...dar am insistat si eu la farmacista..."Doamna da sigur va mai ajung si pt mine?!?!".
Denisa Maria 37+
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria
AndraZ spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Dana ti-am vazut pozele, sunt superbe! Esti o frumoasa.
Si eu m-am ingrasat doar 10 kg dar ma simt grasa si urata. Al meu sot zice sa is paranoica dar daca eu asa ma simt. Eu n-am mai vazut barbat asa inebunit dupa fie-sa inainte sa raman gravida era super tata cu fie-miu insa nu-l interesau prea mult subiectele bebelusi, i se pareau uratei toti, stiti cum sunt barbatii dar acum zici ca e el gravid. Se uita la birth stories, vorbeste cu burta, se uita la articolele pt copii... A luat-o razna!
Andra eu stiu de la Cosmin ca am rezistenta mare la durere insa acum stiind ce ma asteapta (e mai bine la prima sarcina ca nu stii) parca mi-e mai frica. Desi stiu ca teoretic ar trebui sa iasa mai repede. Oricum vb cu o prietena care a folosit gaz anestezie la nastere si a zis ca e super, deci cred ca optez au naturel.
Luna 35 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Luna, sotul tau este perfect normal pt un tata "gravid". Si al meu tot asa face, de zici ca se antreneaza sa nasca el. Eu il las in pace pt ca imi convine sa fie implicat in nasterea fiica-sii, ca poate asa mai "transfer" din dureri si responsabilitati la el. Iar daca poti sa o nasti pe rastunica doar "gazata" fiind, da-i inainte cu tupeu! Ai toata stima si admiratia mea, la fel ca toate fetele care au nascut si vor naste natural, cu sau fara epidurala!
Andra
38s Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
AMR 15 de zile !!!!!
ddanagh spune:
Ce nasol de voi fetele care aveti probleme cu socrii.
Paticut si mie mi se intampla sa simt energie negativa la unele persoane, insa din fericire nu sunt nevoita sa le primesc in casa. Eu zic ca cea mai buna metoda este sa zici ca ei si sa faci ca tine, sa ii ignori in gandire si sa nu pui nimic la suflet. Stiu, usor de zis, greu de facut. Ai totusi o varsta, ai o casnicie stabila de ceva timp cu sotul care se va intari si mai mult cu venirea lui bebe, restul nu mai conteaza. O sa vezi ca, dupa ce vine bebe, sotul iti va dreptate si te va sprijini mult mai mult.
Luna eu recunosc, si mi-e rusine de asta, nici eu nici sotul, nu prea vorbim cu burtica. II mai zic si eu una, doua vorbe (mai ales cand isi imginge funduletul sau ma harjie cu piciorusele) dar atat. Nu ii povestesc prea multe. Ca sa compensez, i-am luat o jucarie muzicala pe care o pun pe burtica sa mai auda si ea ceva . Pur si simplu nu pot.
Dana S39 cu Daria Stefania
AMR 9 zile pana la DPN
ddanagh spune:
Mi-am recitit mesajul anterior si pare ca noi (eu si sotul) nu suntem gravizi. De citit articole, de documentat (atat eu cat si sotul), citim, ne documentam, facem cursuri, dar nu pot sa povestesc burticii cum se spune ca e bine.
Ma recompensez face to face.
Dana S39 cu Daria Stefania
AMR 9 zile pana la DPN
Luna1 spune:
Dana stai linistita ca nici eu nu pot vorbi cu burta, adica mai zic la fel ca si tine, au ma doare, misca-te, neastamparat-o, dar sa-i spun povesti nu tine. Nu pot. Insa lasa ca ma recuperez cand iese afara. Dar sotul meu e chiar haios "hello, remember me? It's me your father!" Iar fiu-miu urla la ea cat il tin plamanii. Asta pt ca i-am zis ca daca vrea sa stie cum aude bebe in burta sa bage urechile sub apa la baie si dupa ce a experimentat a ajuns la concluzia ca rasturnica n-aude deci el trebuie sa zbiere. Saraca se potoleste instantaneu cand urla frate-su!
Luna 35 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin