Mamici de iulie-august 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 24
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/brazuca25/brazuca25.jpg)
brazuca25 spune:
quote:
Originally posted by witchy_witch
Credeti ca e vreo problema daca eu nu am avut NICI MACAR O CONTRACTIE pana acum, pe tot parcursul sarcinii? Adica nu am simtit niciuna. Stiu, teoretic, ca se intareste toata burtica si o simti ca un pietroi, si nu cred ca as fi putut sa am fara sa imi dau seama. Sau poate doar in somn. Ma ingrijoreaza ca toata lumea are, numai eu nu, stiind ca de fapt contractiile sunt pregatirea uterului pentru nastere... pai si al meu ce are de nu se pregateste, e mai prost el asa, sau cum?sapt. 33 cu
maricel in burtica
Nici eu nu am avut! Si nici nu am inca, desi am colul deschis!
![](fetita.gif)
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Anculici spune:
Ioana si eu vreau sa fac analiza pt determinarea streptococului B dar nu stiu exact daca este analiza de secretie vaginala sau cea de cultura col uterin Tu iti aduci aminte la care dintre ele se face aceasta determinare?
quote:
Originally posted by Ioana75
Am inteles de la alte mamici ca dopul asta e ceva gelatinos, si ca se poate reface.
Oana, cred ca tu esti un caz din ala la care se reface dopul.
Lia, am facut analiza din secretie special pentru streptococ B; am inteles ca e importanta in ambele cazuri, si nastere naturala si cezariana. Gabi de la Iasi a avut streptococul si au facut antibiotic ea si bebe 7 zile dupa nastere (daca imi amintesc bine).
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Luna1 spune:
Witchy de detergenti eu nu am folosit speciali, am luat doar non-bio (au mai putine chimicale) si le-am dat program de clatire dublu.
Despre uter eu zic ca ai avut contractii dar nu le-ai recunoscut, si eu la prima sarcina nu stiam ce-s alea in concluzie nu le-am recunoscut. Aici ce am mai inteles de le fetele cu contractii dar nu ma agit ca stiu ca natura isi face treaba la mine.
Fetelor Mamii e indusa azi? Atunci
Simo pe unde esti?
Ma duc sa vad pozele Danei.
Luna 35 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin Is the final countdown!!!
AndraZ spune:
Luna, eu as naste normal daca as putea dar NU FARA epidurala. Nu-i pt mine durerea....zau...poate sunt lasa, dar la cat m-am chinuit daca as naste si pe viu probabil ca nu as mai face sex toata viata de frica sa nu mai raman gravida . Tinand cont ca mai ai o nastere la activ, tot pe viu, cred ca poti alege orice aripa, important este sa te simti bine si sa fii impacata cu ideea ca daca ai ales fara anestezie asa tre' sa si nasti. nu mai poti da inapoi. tu esti singura care stii daca rezisti sau nu durerilor, asa ca mingea e la tine in teren. asculta-ti instinctul si sufletul si fa ca atare.
Cat despre rasturnica si funduletul ei grasutz si dragalash, te inteleg perfect. Si eu uneori "frec" ca fundul galushtei ca sa se retraga, dar cred ca ei ii place,ca din contra, mai rau face. asa ca aplic tactica "au, ma doare". cum ma aude, ma lasa in pace....sau cel putin asa imi place mie sa cred...
Andra 38s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
AMR 15 de zile !!!!!
jeni71 spune:
Roxanadum desfatare placuta la coafor/cosmetica. Fa-te mumoasa!
Ioana75-felicitari pt analizele ok
Jeni35+
paticut spune:
quote:
Originally posted by jeni71
Paticut, eu am lat stres / cosmar acuma. Sa nu-i puna aghiuta sa-mi faca vreo "surpriza" si cand vin din spital sa-i gasesc aici pe socrii/cumnata+familiile, ca cred ca fac urat de tot. Le-am spus de N ori toata sarcina, dupa ce nasc nu vine nimeni prima perioada, mai ales ca si ei (socrii) si cumnata sunyt genul care asteapta sa fie serviti sa li se puna fete de masa si tacamuri de argint.
Jeni35+
Multumesc Jeni de intelegere. crede-ma ca asa simt o energie negativa de cate ori vin ei in casa mea. nu ma intreba de ce dar parca tot ce e bun se face mic, mic si tot ce e rau (asa ca un val) se intinde peste tot in casa mea. si nu inteleg de ce...ii accept pentru barbatul meu ca altfel nu ma mai vedeau ei la fata vreodata. dupa ce m-au batut la cap 13 ani sa fac copii ca ma duc ei la dr. daca eu nu sunt in stare sa le fac nepot (nici nu si-au pus problema vreun minut ca poate nu sunt eu de vina) acu cum ma vad cum ma intreaba nu cumva sunt doi acolo in burtica? imi vine sa le dau cu ceva in cap. casa mea era luna inainte sa vina ei.. dupa ce au plecat a trebuit sa-mi caut lucrurile prin bucatarie, sa adun sacosele cu gunoi pe care le atarnasera de manerele de la dulapioare, sa spal vasele, etc..si nu-ti mai spun ce era pe jos intrucat facuse vinete coapte si pe jos era numai negreala.
![](cuplucasatorit.gif)
nu mai conteaza.. bine ca au plecat .. maine chem preotul in casa sa-mi faca o sfestanie....ierati-ma daca par paranoica.
multumesc Jeni si toate bune tie si bebelului ce va sa vie!
paticut
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
AndraZ spune:
quote:
Originally posted by witchy_witch
Credeti ca e vreo problema daca eu nu am avut NICI MACAR O CONTRACTIE pana acum, pe tot parcursul sarcinii? Adica nu am simtit niciuna. Stiu, teoretic, ca se intareste toata burtica si o simti ca un pietroi, si nu cred ca as fi putut sa am fara sa imi dau seama. Sau poate doar in somn. Ma ingrijoreaza ca toata lumea are, numai eu nu, stiind ca de fapt contractiile sunt pregatirea uterului pentru nastere... pai si al meu ce are de nu se pregateste, e mai prost el asa, sau cum?sapt. 33 cu
maricel in burtica
Witchy, nu spune hop pan' n-ai sarit gardul.
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
Andra
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
"Cere si ti se va da!"
AMR 15 de zile !!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ddanagh/ddanagh.jpg)
ddanagh spune:
Fetelor, multumesc mult pentru aprecieri. Mi-a facut tare bine la psihic. Inteleg ca eram prea slaba inainte de sarcina si + faptul ca am 1,75 cred a facut sa nu se vada asa de tare kg.
Luna tinand cont ca esti la a doua sarcina (deci cam stii ce inseamna) si ca, daca, Doamne fereste, intervine vreo problema, ai garantia ca te muta in latura de interventii, eu as opta pentru o nastere naturel. In plus, parca tu ziceai ca esti micuta si atunci poate e mai bine pentru bebe sa nasti fara epidurala.
witchy_witch bucura-te ca nu ai contractii pe care sa le simti (sunt sigura ca ai insa nu le simti fiind foarte usoare). Cred ca nu vei ramane nenascuta. O sa vezi ca o sa ai si tu dupa 36-37 saptamani.
Jadi imi inchipui preocuparile si gandurile tale, ca o mamica cu doi copilasi. Ce frumos !!! Abia astept si eu sa mi se umple viata de activitati noi legate de minunile noastre. Abia astept sa mi se schimbe viata.
Dana S39 cu
Daria Stefania
AMR 9 zile pana la DPN
AndraZ spune:
quote:
Originally posted by paticut
Multumesc Jeni de intelegere. crede-ma ca asa simt o energie negativa de cate ori vin ei in casa mea. nu ma intreba de ce dar parca tot ce e bun se face mic, mic si tot ce e rau (asa ca un val) se intinde peste tot in casa mea. si nu inteleg de ce...ii accept pentru barbatul meu ca altfel nu ma mai vedeau ei la fata vreodata. dupa ce m-au batut la cap 13 ani sa fac copii ca ma duc ei la dr. daca eu nu sunt in stare sa le fac nepot (nici nu si-au pus problema vreun minut ca poate nu sunt eu de vina) acu cum ma vad cum ma intreaba nu cumva sunt doi acolo in burtica? imi vine sa le dau cu ceva in cap. casa mea era luna inainte sa vina ei.. dupa ce au plecat a trebuit sa-mi caut lucrurile prin bucatarie, sa adun sacosele cu gunoi pe care le atarnasera de manerele de la dulapioare, sa spal vasele, etc..si nu-ti mai spun ce era pe jos intrucat facuse vinete coapte si pe jos era numai negreala.. imi venea sa urlu.. si poate ca sunt si eu nebuna dar nu-mi place sa-mi muti lucrurile din locul in care le las sau le tin.!!
nu mai conteaza.. bine ca au plecat .. maine chem preotul in casa sa-mi faca o sfestanie....ierati-ma daca par paranoica.
multumesc Jeni si toate bune tie si bebelului ce va sa vie!
paticut35+ cu
Rares
Paticut, nu mai fi trista.
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Andra
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
"Cere si ti se va da!"
AMR 15 de zile !!!!!
paticut spune:
quote:
Originally posted by karligutza
paticut si socrii or mancat micii aia cu mare pofta, asa-i? yumi yumi ce buni o fo' ... lor le-o placut! of... ia un zid aici:, dar pune-i pe ei la exercitiu
si mai ia si biciul
si ai grija cum il manuiesti
tareeeeee, da? si de mai multe ori! repetitia e mama invataturii, ca doar o gafat si socru' cu berea si sucurile de carat!
ti pup
si cand te gandesti ca duminica pe la 17... ma gandeam sa iti facem o vizita (ANUNTATA OF COURSE)tu erai deja satula! cred ca mi-o luam zdravan pe cocoasa!
karligutza,sapt.41
cu
la purtator
vineri am tras o fuga dupa karligugurutza! si ea a zis sa n-o deranjez inca
Karli daca o singura data mai faci asa ceva sa vrei sa vii si sa ma ocolesti sa stii ca zidul si biciul isi gasesc alta destinatie. Dar nu ti-e rusine!!! de ce nu ai venit? ar fi avut si pe mine cine sa ma ajute la curatenie si la injuraturi. Reao!
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
paticut
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)