Mamici de iulie-august 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

paticut, si si nu mai fi suparata!

ioana, cum te mai simti? ce-ti face tensiunea?

de luna stie cineva ceva?

Iulia 34+ Iris Maria /Paul David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna. Va rog ma treceti si pe mine pe lista cu numele la bb - David Eric.Si vroiam sa va mai intreb daca voi aveti dureri de spate?E vreun semn prevestitor nasterii sau o fi de la aerul conditionat?Multumesc .

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Ne-am intors de la plimbarica! Ce mai, sunt un alt om! Am stat si aproape o ora pe o banca intr-un parculetz plin de copii si am pus cu sotzul la cale, botezul, cumatria si educatia Mirunei pentru urmatoarii 3 ani.

Oana, am facut si eu proba cu palma - cred ca burtica mea e inca foarte tzantzosa, deci ... Mai e oricum ceva timp pana la DPN si noi nu ne grabim!

Ile, felicitari pentru bebele dolofan. Cred ca si eu tre sa mai fac o eco, sa vad ce-i cu cordonul mandrei mele, ca nu-i de joaca la cat se foieste ea prin burtica. Sper sa fi ramas cu capushorul in jos ca altfel vede ea bataitza la fund cand iese!

Jadi, e bine ca esti ajutata. Acuma ca platesti cu vizionari de stiri... Asta e! Sincera sa fiu, am facut si eu o criza mica saptamana trecuta din cauza asta. Acu' nu stiu cine ma punea pe mine sa ma uit la ororile alea, ca doar nu erau obligatorii! Dar ma prindea ora 5 cu ochii in TV si dupa aceea miezul noptii cu ochii in tavan, cu gandul la cate grozavii mai sunt pe lumea asta! M-a lecuit barbatul cu 2 vorbe grele spuse la momentul potrivit. Plus ca mi-a confiscat telecomanda!

paticut, de consolare!

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna fetelor!
Estecri foarte frumos coltisorul lui bebe si f. vesel.
Claucia si eu stau pe langa Lumea Copiilor. Chiar vad magazinul din balcon. Am remarcat ca tu nu ai poze ca am vazut vreo doua gravitutze prin zona si chiar ma gandeam daca nu or intra si ele pe DC.
Loredana si mie imi place Eric , dar nu mi-am convins sotul.

Andreea saptamana 41 Radu Stefan
AMR ...?
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Multumesc Andreea dar sa stii ca si eu abia l-am convins.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Andreea e foarte posibil sa ne fi vazut deja, si eu am vazut cateva mamici cu burtici in zona, una e chiar la mine in scara, una intr-o alta scara si o proaspata mamica sta cu bebe (de fapt vad mai mult caruciorul) in fata blocului. Eu nu vad Lumea Copiilor de la geam pt ca blocul meu e un pic mai in spate de bulevard insa vad ING, se pune?

Poate chiar ne vedem cu bebici sau burtici prin zona, ca pare ca zona e chiar foarte restransa. :-) Daca ai vazut vreo graviduta uitandu-se cu atentie la alte gravidute si care avea parul cret, eu eram!

Pupici

saptamana 38 Alessia Maria

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

loredana, si pe mine ma doare tare spatele. din zona lombara se lasa pe picior cateodata, de nu pot sa stau nici in fund, nici in pat nici nicicum. si nu e de la ac, e sigr de la sarcina. dar nu mai avem mult

Iulia 34+ Iris Maria /Paul David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Andutzy la 37 sapt +0, sarcina e considerata la termen.

Am vizionat toate pozele

Simona 36+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Simo78

Andutzy la 37 sapt +0, sarcina e considerata la termen.

Am vizionat toate pozele

Simona 36+ Matei Hisham

Crash test dummies

Simo cea scumpa la vedere, cum te simti? Ce mai face Matei?

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Lia noi suntem in limitele normalului, luand in considerare marimea burtii, kg in plus si mai ales caldura!!!!

Simona 36+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput