Mamici de iulie-august 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

quote:
Originally posted by selut
Simona - ma bucur pt voi ca la toate controalele dr v-a spus ca e multumita de ce vede, iti dau dreptate ca nu te-a mai interesat si alte detalii, e foarte linistitor sa auzi asa ceva, eu incerc sa aflu mai multe pt a face o comparatie, pt ca nu stiu daca m-ai urmarit de la inceput, noi suntem putin cam suparati pt ca ne suspecteaza dr de ceva deficiente in dezvoltare, dar te poti uita daca ai timp aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103506

Carmen am citit ceea ce ai povestit pe forum, da' n-am raspuns pentru ca fetele au scris foarte bine ceea ce era de scris!
Un termen de comparatie e greu de gasit. Copiii evolueaza atat de diferit! In plus, la ecografii marja de eroare e foarte mare, mai ales in ultimul trimestru de sarcina!
Tr sa ai multa incredere in DD!
Va urez numai bine (tie si bebelushului)!

Simona, mamica de Miruna

A M R 3 ZILE (teoretic! cu tot cu prelungiri!)

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by estecri

Dana , ce faci, cum te simti?
De azi suntem bucuroase ca a venit doctorul din concediu ...deci orice s-ar intampla suntem pe maini bune!!!

Uraaaa!!!!! A venit nea dr.!
Acu' cred ca te simti mult mai bine, Sorina!

Simona, mamica de Miruna

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jeni71
Fetele cu xcezariana, va rog nu ma huliti, imi spun doar o parere proprie.

De ce sa hulim? Pentru ca ai dreptate?
Pentru cele mai multe cezariana nu este o optiune!
Iar celelalte sunt norocoase ca pot alege si procedeaza cum cred ca este mai bine!

Simona, mamica de Miruna

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by estecri

sper ca am reusit...nu stiu sa il mai fac si mic dar oricum e coltul lui bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinagutu/album?.dir=/dd93re2&.src=ph&.tok=phm8JCHBydamqY9w

Sorina 38+
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
AMR 5 ZILE

foarte fain coltul lui bebe!

Simona, mamica de Miruna

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ilenutza

Roxana 70 de mil. este enorm!
Eu estimez 10 mil

Asa zic si io. Cam piperat pretul! Ar tr de banii astia sa se adune echipa si sa va maseze la talpi, noaptea!
Si io estimez vreo zece mil. Poate doispe. Si io nasc tot prin cezariana, din acelasi motiv: bebe nu s-a intors. Da' n-are cordonul pe post de guler.

Simona, mamica de Miruna

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

oanabbb, era vorba de vaccinul cu imunoglobuline care se face la bebei cu mamici cu hepatita B...Deci stai linistita, ce cauti tu gasesti in Romania...
Paticut, ai dreptate sunt mai linistita de cand stiu ca doctorul este in Romania si pot sa-l gasesc la spital in caz de ceva Doamne-fere!!

Sorina 38+
AMR 5 ZILE
coltul lui bebe;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

nikole multumesc pentru sfat cu uleiul de masline...sa stii ca chiar are efect...m-am dat deja de 2 ori si nu ma mai scarpin. Multam inca odata!!

Sorina 38+
AMR 5 ZILE
coltul lui bebe;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

70 de milioane este intradevar enorm, dar sincera sa fiu si eu as merge tot acolo daca mi-as permite. Macar nu pleci cu amintiri traumatizante din spital. Eu de fapt am oroare de a spaga/atentii. Sper insa sa fac fata in alea cateva zile cat oi sta in spital. Si apropos de spital, a nascut cieva de curand la Filantropia, sau va naste in urmatoarea perioada? stiti care sunt tarifele?

Eu speram sa vina bebele zilele astea dar la ultimul control doctorul mi-a zis ca ba. Burta e sus, colul e inchis, nu e nici o sansa! asa ca parca vad ca trecde termen si tot nici un semn....

fianna
38+ Matthew Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara si de la noi,

Ioana, , ma bucur ca ati avut un weekend productiv, , s-a spalat sotul de pacate. Cum esti cu tensiunea?

Roxana, ai dreptate, pt banii pe care ii dai ar trebui sa te bucuri de tot confortul medical si psihologic. Insa daca astea-s limitarile lor e mai bine ca ti-au spus. Cu circulara de cordon si asezare pelvina cred ca eu as accepta cezariana "la rece". Mai discuta cu dr tau si ia decizia care crezi tu ca e cea mai buna pt tine .

Paticut, imi pare rau ca te-ai obosit si suparat, of si socrii astia. Bine ca te-ai ventilat un pic aici la noi.

Gabi, sa va traisca micul crestin, ptiu sa nu-l deochi ce cuminte este.

O seara buna,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Selut am citit subiectul deschis de tine cu emotiile prin care treceti. Si noi am trecut prin emotii cu inimoara lui bebe la un moment dat dupa o ecografie, asa ca am adunat f multe informatii si am consultat cardiologi special ca sa intelegem ce si cum se dezvolta inimioara. Nu am inteles exact la ce te referi cand spui ca iti e teama sa nu fie inimioara cauza intarzierii in dezvoltare... a vazut doctorul ceva la eco? Sau ce alte motive? Pentru ca o intarziere de pana in 2 saptamani nu e ceva f grav, dar tu spuneai parca si de ceva observat la inimioara? Poate te pot ajuta cu ceva informatii, am si linkuri catre site-uri care explica despre inimioara lui bebe si ecografii.

Estecri nu pentru toate analizele trebuie sa stai nemancat... doar pentru cele legate de glicemie, din cate stiu eu. In rest (hemograme, coagulare, etc) nu sunt afectate de ceea ce mananci.

Fetelor, la mine bebe s-a intors cu spatele catre "exterior" (adica sta cu burtica lui pe coloana mea) si sunt cam amarata ca nu il mai simt cum il simteam pana acuma cand era invers, cu genunchii spre exterior.... ma cam durea ce-i drept, dar ma obisnuisem sa il simt asa puternic de imi spargea burtik. Acuma foarte vag il simt miscand, mai mult imi dau seama ca se incordeaza si ma doare pe mine fie un ovar, fie ma lasa fara aer (si doar asa ma prin ca ma loveste). Macar bine ca e cu capsorul in jos, ca nu cred ca la varsta asta se mai poate roti invers.... sau mai poate?????

Si sunt si mai cazuta in depresie pentru ca mi se tot extind vergeturile de pe burtic, o iau in jus spre si pe langa buric. Nu sunt f adanci, sunt superficiale, dar nu cred ca se vor estompa pana la a nu se vedea dupa nastere. Cele care ati mai nascut 1 bebe, cat de mult s-au estompat vergeturile in timp?

sapt. 33 cu maricel in burtica

Mergi la inceput