Mamici de iulie-august 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 15

brazuca25 spune:
Gata m-am intors in cuibul meu. E bine la mama si la tata dar parca ma simt si mai bine cand ajung acasa in patutul meu. Saracii de ei asteapta emotionati primul nepot si cred ca tresar la fiecare telefon primit.
Am scapat azi incredibil de o mare sperietura. Nu stiu daca ati vazut la TV ca a fost un incendiu intr-un bloc in Bucuresti...era blocul meu, scara mea, etajul meu!!! Daca eram acasa m-ar fi evacuat pompierii cu masca de gaze...va dati seama sperietura!!!! Am scapat ca eu am plecat de dimineata la ai mei si m-a sunat cumnatul sa ma anunte de incendiu ca nu stia ce e cu mine! Nu imi vine sa cred ce noroc am avut! Denisa Maria 37+
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

claucia spune:
Brazuca ce bine ca ai dus nepotul la bunici astazi, te-ai fi speriat serios sa te coboare cu scara sau cu masca de gaze. Of, asta da noroc.
Clausaptamana 38 Alessia Maria
bb mic

andutzy spune:
Simo, scurt si la obiect!
AndraSapt36 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Simo78 spune:
quote:
Originally posted by andutzy
Simo,scurt si la obiect!
AndraSapt36 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru

Nu am vrut sa fiu pragmatica, laconica...dar nu prea am energia necesara. Nu are sens sa mai repet ca daca ai incredere in dr, sau nu conteaza cu cine nasti....pana nu esti in situatia asta nu stii ce ai alege si dupa cum vezi si tie iti e greu sa alegi. daca as fi in locul tau, eu am incredere 100% in dr meu si daca mi-ar zice ca BB e destul de matur sa faca fata vietii, as merge pe mana lui.
Oricum, orice alegere ai face o sa fie cea mai buna, fii fara grija.

Simona

Crash test dummies

jeni71 spune:
Seara buna !
Estecri, fooooooooooooooooooooooarte mumos coltul lui bebe
Brazuca, ai avut noroc, era fix ce-ti lipsea. Te-a ocrotit Dumnezeu!
Paticut sinistri sunt socrii astia, cum nu inteleg ei nimic, si vor sa fie mereu piua intai. Cred si eu ca ti-au stricat ziua, si-ti venea sa-i impusti. Totul e sa inteleaga sa te lase in pace dupa ce nasti.
Pupici si somn usor la mamici, bebici si burtici !
Jeni35+

jeni71 spune:
Paticut, eu am lat stres / cosmar acuma. Sa nu-i puna aghiuta sa-mi faca vreo "surpriza" si cand vin din spital sa-i gasesc aici pe socrii/cumnata+familiile, ca cred ca fac urat de tot. Le-am spus de N ori toata sarcina, dupa ce nasc nu vine nimeni prima perioada, mai ales ca si ei (socrii) si cumnata sunyt genul care asteapta sa fie serviti sa li se puna fete de masa si tacamuri de argint.
Jeni35+

siminoc spune:
quote:
Originally posted by loredana_76
Buna. Va rog ma treceti si pe mine pe lista cu numele la bb - David Eric.Si vroiam sa va mai intreb daca voi aveti dureri de spate?E vreun semn prevestitor nasterii sau o fi de la aerul conditionat?Multumesc .
37+
Ohoho! Si-nca cum! Pentru ca sarcina suprasolicita coloana! Ce-i drept am inteles (inca n-am experimentat

In privinta aerului conditionat nu stiu ce sa-ti spun! Nu folosesc acasa ca n-am, iar la serviciu evitam pe cat posibil (adica nu l-am utilizat deloc anu' asta!).
Simona

A M R 3 ZILE (teoretic! cu tot cu prelungiri!)

siminoc spune:
Acu' ne retragem! Somn dulce!
Simona, mamica de
Miruna
A M R 3 ZILE (teoretic! cu tot cu prelungiri!)

andutzy spune:
Simo, draga mea, dar remarca mea cu scurt si la obiect era chiar admirativa, deoarece am inteles exact esenta si mai ales...m-ai uns la suflet cu ea!
In medic din pacate nu am avut atata timp cat sa prind incredere 100% si increderea s-a zdruncinat si mai tare cand dupa ce imi promisese ca are concediu in iunie, m-a anuntat ca pleaca din tara tocmai cand sunt eu in termen. Tu il ai insa si pe sotul tau medic in familie(cred ca asta ar fi fost visul meu, sa am medic in casa) care te poate dumiri aproape in orice fara sa mai intrebi in stanga si in dreapta. Tare bun e un medic la casa omului,nu?
Ce poze ai admirat?
AndraSapt36 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru