Stelute de ianuarie-februarie 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Mirandolina- sa iasa asa cum va doriti nunta! Mai e un pic, spor la pregatiri...sunteti cam pe ultima 100 m...pupici multi!

Adela- da sunt perle de la examene

Mcbeal- off... saracutza Cristina ce se chinuie...nu stiu ce sa zic...Vlad nu are inca niciun dinte, roade tot ce prinde dar nu e matatit noaptea

IoanaN- frumoase pozicile...sunteti o familie frumoasa...concediu placut!

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mcbeal,mergi la pediatrul vostru sau da un telefon,ca daca e pe homeopate iti da si tie niste bilute care ajuta mult,crede-ma.Si la noi incepuse rau,dar acum nici nu-l mai aud,dar dau biluta de 5 ori pe zi.

Mirandolina,bravo fata,taci si faci.sa fie intr-un ceas bun si-ti mai spun o urare de la noi din Ardeal(sper sa nu te superi):"Casa de kkt,ca sa nu-si bage nimeni nasul in ea!"

Liudo,fata,pai am zis ca fac fata si singura ca doar nu ne batem,doar vorbim ca oamenii.
Cu vorbitul,exerseaza Lucas ca pina ajunge in Ro sa-i poata face declaratie de dragoste Dianei.
Pai maine de ce mai mergi iar la spital?N-a vazut-o azi la sold?

www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Liuda - gurmanda se face Diana ...bine ca nu s-a inecat...

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Dana, daca la Osanit te referi, de-alea ii dau si eu. Ziua o ajuta, e evident, dar noaptea nu stiu frate ce are ca n-o mai ajuta nimic. Si cand ma gandesc cum dormea ea cumintica de la 11 seara la 7 dimineata pana acum, nici n-o auzeai...

Azi-noapte parca pandea. Cum adormeam, cum incepea sa urle. Ia-o-n brate, plimb-o (ca altfel nu tacea), leagan-o... Pana la urma am luat-o in pat langa mine, asa am reusit sa atipesc si eu un strop. Greu. Ma intreb cat mai dureaza. Ca peste o luna am vrea sa mergem si noi cateva zile la munte. Pai daca urla asa scoala tot hotelul in picioare. Are niste plamani manca-o-ar mama...

Mergi la inceput

Liudo,aici sunt borcanele cu spagheti bologneze si paste cu sunca pentru bb de la 4 luni,dar eu inca nu am dat ca parca mi-a fost frica.Dar ca idee,stie fi-ta ce-i bun.Nu doar mancare de dieta...legume si fructe.

Anis,Meg unde ati fost fetelor ieri sa spuneti de branziaca aia din lapte praf,ca eu citeam din carti de specialitate si zicea lumea ca-s beata?
Oricum,e bine ca exista informatia si fiecare are dreptul sa aleaga ce considera mai bun pentru puiutul ei!

www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

rali pai sa ma vezi cum scoateam eu din gura Dianei macaroanele... am zis ca ma inec eu!

daconst adica zici ca exista remediu homeopat pentru dureri de dinti? si de ce taci cuscro???? ce faci acolo? tii toata informatia numai pentru tine? de ce nu tipi si la mine ca are si a mea niste perioade de imi vine sa ma arunc de la balcon!!! Pai o fi si in Romania? Aoleu, ma scuzati, sigur ca da, ca am evoluat si noi!
fato nu ai citit mesajul meu pana la urma... cum adica tu vrei din prima data sa o vada medicul, pai ai de batut carari la spital ca sa ai vreo sansa sau sa stai intinsa acolo pe sub usi pana ametesti si iti vine randul.... ca doar e pe gratis asa ca nu se grabeste nimeni, numai ca Diana deja vroia sa doarma iar rabdarea mea nu este chiar atat de formidabila incat sa-mi pun cort pe holul spitalului!!! Asa ca mi-am luat copilul si acasa insa ne-am inteles pentru maine la seful sectiei chirurgie sa o vada de dimineata! poate pana vineri o vede cineva si se da cu parerea... HEI HEI doar traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Merci, McBeal Cu morcov ai incercat?

Liuda, noi nu stam singure in fundulet, asta ca sa te consolez un pic

Rali, merci... ce pregatiri... aiurea...

Daconst merci de urare, si sa stii ca si eu sunt 75% ardeleanca

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Mcbeal,nu stiu exact cum se cheama bilutele,ca pediatra le are la ea in sticlute,un sertar plin si mie-mi pune in pungulite pe care scrie care pentru ce sunt.
Pe plicul asta scrie Sulf C30,dar e scrisul ei de mana,asa ca nu ma intreba ce denumire au in farmacii si daca exista.De asta spuneam sa suni sa intrebi ce recomanda a ta pentru dinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

mirandolina - esti prietena mea, ce bine ca mai sant ca Diana care sta in craci si ar colinda pe jos dar nu cumva s-o pui in fund ca pune muzica aia scartaita de ma termina de nervi!!! Si casa de piatra - auzi da aia cu casa de kkt nu o stiam!!! E misto! mai ardelencelor ! dar e adevarata!!

mcbeal - mama ce descrii tu acolo, pai inseamna ca la noi e fericire ca doarme de la 10 la 7 - aoleu oare o sa faca si a mea asa urat? dar gelurile alea de dinti nu ajuta? deci vorba lu' una care a aflat cu cate chestii trebuie sa te duci la maternitate ca sa nasti - " mai bine cumparam un copil gata de 2 ani ca tot mai ieftin era" - asa zic si eu - pai daca stiam ca asa probleme creeaza dintii - cumparam una gata cu dinti!!!

bei am plecat sa cumpar fructe ca diseara ce mai dau la copil? ca macaroanele s-au terminat!

Mergi la inceput

Mirandolina,cum 75% fata?Care e 25% tata sau mama?

Liudo,ma gindeam ca dupa scandal te-au bagat direct in fata,dar mai ai de tras si maine o tura.
Sper sa veniti maine cu rezultate bune ca eu vreau piciore frumoase la nor-mea,asa ca ai grija ce faci acolo.
De homeopate pentru dinti a scris Alinuk o schema din Ro,dar n-am retinut.Poate mai scrie ea o data.

Mergi la inceput