Stelute de ianuarie-februarie 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 30
anis spune:
Liuda...eu scriu tu o iei cum vrei.Fructele seara fac ca bb sa fie agitat.Fructele dau energie...plus aciditate..
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Liuda spune:
Anis si atunci cand dau ? ca asta a mea e ca neoamenii, nu stiu daca stii dar diversificarea noastra e ca la nimeni... de la 3 luni si ceva ca de, murea de foame ca laptele nu e bun!!! asa ca dimineata la 9 mananca un lapte la 12-13 supa pasata de legume cu carne sau fara si iaurt, la 15-17 - iar un lapte (depinde cat doarme si cand se trezeste), la 20 - cereale si fructe pasate si la 23 ultimul lapte. Eu nu vad loc , decat sa-i dau supa si fructe la amiaza si seara iaurtul... deci daca copii normali mananca mai des... Diana nu mananca daca nu au trecut 4 ore !!!minim! AAA si sincer asa i-am dat pana acum dar de dimineata e mai agitata, ca cred ca e mai odihnita dupa o noaptea, seara e mai cumintica - cred ca nu mai are puteri!!!
sa-i dau la amiaza? incerc! ca doar nu stie ea cat e ora!!!
Shine spune:
anis, multzam fain
asta-i schema homeopata pt dinti
a dat-o gio odata pe mess
gio: stai un pic s-o iau
gio: sper ca sriu corect:
gio: seara 1 camomilla CH9 - o bobita
gio: seara 2 - camomilla CH30 tot una
gio: seara 3, camomilla 200 - o bobita
gio: se face pauza 7-10 zile si la nevoie se repeta
Oare gio ce mai face?
Liuda spune:
hai bagati-va la capitol noi... eu nu stiu, dar nu plec pana nu vad alt capitol!!!![]()
si va rog sa fie unul si mai provocator!!! eu zic capitolul asta il numim DIVERSIFICAREA si urmatorul - PREMERGATOR!!! ca sa o ducem in lant cu MISTERELE CRESTERII COPCHIILOR! o sa iasa 

mirandolina spune:
Liuda, si mie mi-a placut la nebunie vorba asta cu kkt
si stai linistita, cum o sa stea Diana in fund, o sa vrea direct in picioare. E un timp pentru toate ![]()
Maya mea sta cu mina in gura si vorbeste de una singura 
Daconst, pai sa-ti zic: am trei bunici din Ardeal si unul de prin Arges, asa ca is 75% ardeleanca
Si oricum trag mai mult a ardeleanca, is mai domoala la minte
Vreau sa spun de fapt ca, atunci cind ar trebui sa dau o replica acida, ea vine mai greu decit ar trebui ![]()
Capitol nou face cineva? Ca iar am halit un capitol in patru zile...
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
innais spune:
Mirandolina - Sa fie intr-un ceas bun !!! Am vazut si filmuletul cu bebelina ta e o scumpica sa-ti traiasca 
Daconst - sorry nu mai vroiam sa deschid subiectul dar nu am putut sa-ti trimit PM, care e branzica cu lapte praf?
Liuda spune:
shine mersi - scriu si cand nu rezist - aplic
dar sant atat de eficiente ca ajuta o bobita? ce bombe mai sant si astea?
Liuda spune:
cred ca vad maine urmatorul capitol
plec ca intru in tura doi,
fructe poate cumpara sor-mea dar vorba lu' Anis poate le gasec alt timp! Incercam, incercarea vina n-are!
apropo am mai slabit un kil, asta ca sa va sacai, am cu 3 mai putin ca inainte de sarcina, adevarul ca azi nici nu am mancat ca dupa - Incercarea desplasiei si spitalul de copiii - nu am mai avut pofta... sa vedem daca maine o fi o zi cu mai mult spor, daca nu - mai este si poimaine!!! Deci daca te imbolnavesti si ajungi pe drumul spitalelor - pe drumuri ramai! Traiasca particularii!
fetele daca e ceva si trebuie ajutor, adica in caz de vreo neintelegere si nu are cine pune gaz pe foc da-ti un mesaj - eu cu placere va ajut!! intru pe forum de urgenta cu copilul de gat!
hai pupici
vedeti ca am glumit, sper ca ati zambit!!!