Stelute de ianuarie-februarie 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 28
anis spune:
shine o scriu deci pt tine si megbeng..dar pe scurt..daca e ceva ma intrebati.
Primele 10 zile se da numai piure de legume, se incepe cu cele care au gust si miros mai pregnant..gen telina, pastarnac, patrunjel...apoi dovlecel morcov..etc..spanac
In fiecare zi se fierbe o leguma se paseaza si se da..dupa 3 zile se amesteca si cu ulei de masline.
Masa de legume se da la pranz.
Dupa cela 10 zile, se introduc si fructele..intai cele mai acre si dupa cele dulci.F important cate un fruct pe zi.Nu facem amestecate pana nu incercam un fruct simplu macar de 2 ori, in caz de alergii sa stim de la ce e.NU CAPSUNI< BANANE< CIRESI< fructe exotice.
Dupa inca 10 zile se introduce a 3-a masa , cereala fara gluten cu lapte, branza preparata ( din lapte praf sau de mama..se pune la fiert laptele cand da in fiert, se pun acteva picaturi de lamaie..se branzeste si se strecoara ...aia e branzica..in loc de lamaie ca lactic)
Un exemplu de meniu
intai..prima masa ..la ora 13-14...piure de telina
a doua masa..ora 9-10 piure de fructe...de ex piure de mar (fara coaja)dat prin blender
a 3-a masa..cereala fara gluten cu lapte..sau mamaliga simpla (fara sare ) si cu branzica de casa.
sper cat de cat ca ati inteles..ce n-ati inteles ..raspund
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Monu..cum ai zis si tu...am pus putin la Ingrid..si stii cat..un varf de cutit ..fara seminte etc...si asta ca asa am zis eu...dupa aia nu am mai facut nimik asa de la mine.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
megbeng spune:
ANIS, eu LECTUEZ diverse retete, clar voi merge 100% pe mana unui pediatru...mie mi se par hilare afirmatiile ca "si altii au facut nu-stiu-cum si nu au murit"
...si asta pentru ca am terminat o facultate in timpul careia am vazut fix cazurile de care nimeni nu zice..am vazut la pediatrie fix copiii "buliti"..apoi la alte specialitati adulti care au de tras diverse belele al caror start a fost dat in copilarie (boli de nutritie, tulburari afective, etc).
am retinut ca reteta ta e scrisa de un medic si de asta ma interesa in mod deosebit
meg,
de
matei(9.02.2007)
Daconst spune:
Am sters-o ca am vazut acum ca a scris si Anis.![]()
Ioana,am uitat sa scriu ca v-am admirat pozicile.Imi place tare mult Mathi...e asa cool cu sapca lui.M-am uitat si eu dupa asa ceva la Lucas,dar n-am gasit.
Vad ca si el se joaca tot cu obiecte din casa...jucariile sunt pentru copii mici.![]()
Casa,din ce am vazut eu e minunata,sa o stapaniti sanatosi!
adela2006 spune:
rali 

m-am prapadit de ras de unde le sco copii astia ? banuiesc cas perle de pe la examene asa se mai distreaza si profesorii daca nu 
anis super alegerea am o prietena care a fost acolo cu copil mic ( 2 ani ) si a fost foarte incantata de conditii s-a dus cu masina personala si s-a cazat la o vila parca sau hotel
cu bubele la incaput au fost niste pete mici rosii dar acum arata ca un herpes in plina eruptie parca sunt mai multe bubite puse una peste alta ; maine merg cu ea la doctor
m-am gadit si eu ca or fi de la caldura mai ales ca e tot timpul umeda sub gat de la balute oricat o sterg eu
mirandolina sa fie intr-un ceas bun cu nunta sa traiti fericiti pana la adanci batraneti si sa ne pui poze normal ; merg si eu in 28 la o nunta ma voi gandi la tine 
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare
Liuda spune:
fetele - daca tot am inceput ziua c dreptul adica am fost la spital si la informatii am facut scandal cat casa - cred ca pe buna dreptate ca aici daca nu faci gat nu te baga in seama... acum surpriza - copil cu gura deschisa la mancare.. e ceva fenomenal ca noi in general mancam mai cu forta asa!!!
Adela mama ce aiurea arata bubele alea, Diana a avut ceva de genul asta dar nu erau rosii , ci uscate asa, un fel de piele uscata in forma aia insa care se inroseau cand faceam tualeta de dimineata. Am dat cu Lucoid crem si a trecut, nu stiu ce erau si nu stiu daca ale voastre sant rosii mereu sau ca la noi la stergere cu ceva umed! dar eu zic ca trebuie sa ajungi la doctor, ca nu e oparita clar, si pe caldurele astea nu e de lasat! Fugi la doctor ca e cel mai bine asa!
si cu diversificarea, bai va zic eu ... mersi ca exista asa cum e ea curva![]()
dar mi-a salvat copilul de la moarte prin infometare ca doar la noi laptele este dusmanul copilului... Si bine ca avem acces la informatii si stim mai multe... - si asa cum ne-au crescut parintii nostri vad ca santem mari si grase
si bulanoase si am facut si copii sanatosi si cu toate astea noi avem noroc ca stim mult mai mult deci evitam mult mai multe greseli ale mamelor noastre deci e de bine!!!
daconst nu ma bagi in seama domnisoara ca eu sant suparata pe tine de nu mai pot!!! zau fata - pai ce contrazici aici eri si asa pe sustache in lipsa mea, nu dai si tu un SMS ceva sa ma anunti ca e de bataie sa intru si eu sa bag paie!!! adevarul e ca sant suparata ca Lucas vorbeste ... ca aseara am citit ca deja zicea si altceva inafara de papa si de draci am plecat la a mea care stie decat sa maraieee!!!
credeti ca se merita sa incep maine ziua la fel - cu o plimbare la spital?![]()
cred ca sant nevoita ca pana o vede si pe Diana un chirurg o sa fac muuulte drumuri spre spital, ca in ritmul asta pana pe 18 cand o duc la control de 6 luni o sa ma stie tot spitalul ... si ce e mai principal - o sa stiu si eu care cabinet e inchis, care e in concediu, care e in reparatii, care s-a mutat si nu o sa mai trebuiasca biletel de la reception!!!

mirandolina spune:
Adela, 

Liuda... 

Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
mcbeal spune:
Anis, a mea avea 6500 la 5 luni (nascuta cu 3140). Ne incadram asadar la categoria pana
.
Mirandolina, sa fie intr-un ceas bun!
Mai fete, ce sa ma fac cu dintii lu' fi-mea? M-a innebunit cat urla, toata noaptea. Ziua e ok, dar noaptea urla saraca de parca ar fi sirena lui Vasile Roaita. Dati-mi ceva idei, ca ma lasa nervii... Oare e singura care face asa urat? Si inca nu se vede nici un dintisor la orizont, doar ca roade tot ce apuca.
V-am pupat!
Liuda spune:
monu - eu am dat kiwi - de cateva ori, mai cu frica dar era constipata si am auzit ca ajuta... nu a avut nimic, deci chiar i-a placut, alergie - nu, ca o tot cautam la roseturi si alte alea pe corp, desi nu stiu cum ar fi la cantitate mare - eu i-am dat mai putin de un sfert de kiwi in schimb la kk a fost bun, imediat dupa 2 scremuciuri s-a umplut totoloasca! Nu ii dau in general kiwi dar in cazuri de urgenta decat termometru in fund - mai bine o lingura de kiwi amestecat cu alte fructe!!!
Aelita - ce face Sofia - baga o poza aici s-o vad cum mai e... si daca imi zici ca sta singura in fundulet te inscriu in lista dusmanilor ![]()
![]()
care e faza cu Calatisul - a fost ceva ca lumea? LILI cum a fost? eu nu am reusit sa vad ca de, vrea plimbata, hranita, apoi spalata , apoi culcata. nu stiu cum fac fetele cu doi, admiratie!
MESSA - nu mai pari doamna!!! Ce faci? Te imbatasi? nu mai revii dupa ziua ta!!! hai aici cu o reteta ceva...
daconst ca sa vezi diversificarea - tu macaroane faci acasa? am facut eu din alea colorate, sant bune, dar sa vezi ce i-au placut lu' Diana ca am descoperit-o eri cu mana in farfuria lasata de mine pe pat(ca mancam la tv ca doamna obosita ce eram) si cu gura plina de macaroane din alea... eram sa mor! plus ca inainte de asta am bagat in ea cereale si normal, ca cu forta, ca avea gura inchisa pentru cereale, in schinb macaroanele ce bune erau!!! an zis ca mor de ciuda, adica mancarea mea intra in gura, dar mancarea de bb nu e buna! Exact ca la voi cu jucariile - nu sant pentru copii!!!
Nadiuta - astept un semn, unde ai disparut, vreau sa vad fata fata ghips...