Stelute de ianuarie-februarie 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 25
megbeng spune:
nu am primit inca nicio reteta de diversificare, astept cu nerabdare
...a, si din ce surse aveti reteta asta?
meg,
de
matei(9.02.2007)
Daconst spune:
Shine,sunt pampersi gen chilot speciali de baie prin care nu trece nimic.Se gasesc si in Ro,asa spuneau fetele.
Iar mai nou i-am luat si slip cu captuseala,ca am gasit la reduceri.![]()
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
Liuda spune:
bai fetelor!!!!
mor de ciuda... v-ati certat aici si eu nu eram... dar nu ati putut sa-mi dati un mesaj ca intram si eu sa bag paie pe foc... ca asa imi este draga cand se cearta lumea pe locul gol!!!! Glumesc dar, na, ma doare ca am pierdut ce era mai interesant!
revin cu comentariile imediat!
Shine spune:
mda, au cei de la huggies, marimea s de la 7 kile
ori il ingras pe purcel 1 kil si ceva imtr0o luna, ori inoata nud 

ma mai docomentez
rali spune:
La multe lunite bebeilor bb. Teodor, bb. Amon si bb. Ana Daria, care azi implinesc 6luni, respectiv 5! Sa cresteti sanatosi si frumosi!
Am vazut filmuletele cu bebeii vorbitori(bb. Lucas, Ella si Eva) tare scumpi sunt! Noi inca nu vorbim mai scoatem cateo silaba, dar nu una dupa alta ca sa zic si eu ca spune ceva :)))
Anis- Vlad la 4 luni si o saptamana avea 8200g si 68 cm (de la 3400g si 51cm la nastere). De atunci nu l-am mai cantarit dar nu cred ca a sarit de 9 kg.
(31.01.2007)
dianamizzi spune:
salutare fetele! si noi de la zoo... thea doarme.
ANIS - succes, sa va mearga bine . vin si eu cu o intrebare
sa stiu pentru mine. iarina are program fix de laptic acum? sau cum ii dai la 13.30 fix. nu tii cont de cand ia laptele? sa stiu si eu.
si acu intrebarea. ![]()
thea papa dimineata , a doua masa fructe. apoi pana sa se faca timpul de a treia masa (care ar fi supa, piure, deci de pranz) ea doarme. si ajung sa ii dau laptic dupa 2 ore jumate sa doarma somnul lung de 2 ore jumate. pai cum sa ii mai dau atunci de pranz daca ei ii e somn. si nici nu i se face foame rau. nu avem proigram fix, depinde de cand se trezeste dimineata.
ma duc sa dorm. va pup.
dianamizzi spune:
aaa ANIS - a mea are 6 luni si o saptamana. da nu stiu fix cat are. sigur a trecut de 7 kile ca e mai grea
eu n-o cantaresc.
e mai slabuta thea dar e si inalta si arata bine.
Daconst spune:
Meg,ti-am trimis acum ce primisem si eu de la Mihacarm.
Vezi ca pe mailul comun sunt mai multe scheme de la fete.Eu am pus-o pe cea de aici primita de la moasa.
Cred ca cel mai bine adaptezi diversificarea in functie de copil.Eu la mine asa am facut si sunt multumita.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
Liuda spune:
bai va zic parerea mea!!!
DVERSIFICAREA ASTA e o curva!!! Deci sant carti multe dar daca imi zice cineva ca a facut exact dupa carte... si i-a si iesit... si a si acceptat copilul... eu inebunesc!!! 
Deci la mine diversificarea a fost o pacoste si am facut si greseli si am facut si bine, dar eu zic ca tot am facut mai bine decat mamele noastre care chiar nu aveau nici carti nemtesti, nici franceze, nici japoneze ![]()
si cu toate astea pe cuvantul meu sant sanatoasa tun chiar daca am baut la 3 luni lapte de vaca
, chiar daca la 6 luni deja mancam corba si iunturi si cartiofi si piureuri si cu sare si cu zahar, si am supt si sezeta muiata in miere!!!![]()
DACONST SI AELITA - va 
si ncer imi plac oamenii care isi apara punctul de vedere, si eu chiar cred ca voi nu ati zis cu nici o intentie rea!!! Pe cuvant! Ca tonul u il stie nimeni, dar din ce va cunosc, virtual asa eu zic ca voi ati scris cum se face la voi si ce stiti din viata voastra de acolo.
hai sa fim serosi si sa nu ne suparam pe ceva si eu chiar de multe ori invidiez pe cele plecate ca au parte de un altfel de tratament acolo, ca doar platesc impozite si dari ca si mine insa la spital au parte de un consult - nu de nervi imprastiati!!!
exemplu - ma duc eu azi sa caut fata de desplasia aia, mancau-ar mama, de deswplazie!!! Pai la receptie, informatii cum dracu s-o fi numit, una se uita pe trimitere si da biletel - scrie clar pe el. ET.1, CAB 14, NUM 29 - ma duc cu copil printre tigani si gemuri deschise, vajaia de curent in urechi la et. 1 .... am cautat 10 minute cab. 14 - nu era nene!!! ma duc iar la aia de la reception
si ii arat foita scrisa de ea si zic - UNDE E CAB. ASTA? - la care ea asa suparata ca am deranjat-o " pai chirurgia s-a mutat, iesiti pe aici va duceti in alt bloc, intrati pe la urgente si intrebati acolo" deci nu va zic ce a fost la gura mea acolo ca s-au uitat 120 de oameni de pe holul ala ca la nebuna "bai da tu nu poti sa-mi zici din start? la ce dracu scrii et. 1 daca el e in alt bloc, de ce zici cab. 14 cand in acel cabinet e raparatie? Eu ma car cu copil de 5 luni prin curent si oameni sa caut ce nu este, la ce dracu stai aici pe scaun si dai bilete aiurea? Dar nu va zic ca tipam cat ma tinea gura la proasta aia la care ea a vazut ca a dat de una a dracu' imi zice "am crezut ca stiti ca chirurgia este temporar in alt bloc..." pai stiu ca doar dorm aici la voi in spital si stiu unde va mutati in fiacare zi" Bine au fost si injuraturile de rigoare..... fetelor sincer , nu va suparati, o fi ea patrie dar uneori ajung la concluzia ca trebuie sa mergi cu avocatul dupa tine si sa zbieri cat te tine gura sa te bage in seama ca altfel nici nu se uita la tine, se trec controalele ca mulsul de oi... repede - repede... op - op ca astea nu dau bani... asa ca mi-am luat copilul si m-am dus direct la chirurgie si am cerut cu seful de sectie, care insa era intrat in operatie asa ca am vorbit sa ma duc la el maine - clar, cu o atentie si din partea cuiva... altfel, mama ei, de Romanie si de Galati dar aici nu se poate altfel!!!
bai ce nu ziceti dar la particular e bine, la stat - acolo unde platesc eu impozite - e dezastru, dezastru!!! cand e vorba de controale imi amintesc ce zicea Daconst cum ii purica copilul la urgente... pe cand la noi... am stat la usa cu copil de 3 saptamani o ora si ceva ca era pauza de cafea la ora 11 noaptea!!!
hai nu fi-ti suparate va zic eu nu tara ii face pe oameni ci oamenii fac tara, si sant si bune si rele oriunde si in america si in argentina si in Romania! Ce au nemtii? sant oameni ca noi adevarul cum face neamtul o masina nu o face romanul!!! E ADEVARAT? ADEVARAT!!! Stitalul de acolo nu e ca in romania, nici conditiile, de ce plecam la mare la bulgari? de ce nu stam aici... asa ca fetelor nu va certati ca asta e viata cu bune si rele!!!