Stelute de ianuarie-februarie 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Merci, Meg, Daconst

Ia uitati www.ejunior.ro/afisare_produs.php?produs=283" target="_blank">ce ne-am luaaaaat

PS Caut rokie de mireasa

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Liuda,mi-a placuta aia cu "diversificarea e o curva".
O s-o tin minte s-o spun mai departe,la mamicile noi.

Mirandolina,super tare marsupiul ala.Sa faci poza cu bb in el.Sunt curioasa unde se ataseaza chestia aia de sus?

www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

si inca ceva... ce daca eu la 3 luni si ceva deva ma bagaseram in diversificare a venit Spok ala al vostru ca tot nu am citit cartea lui si mi-a dat in cap? Sau s-a suparat Daconst, Aelita, miciurin si Catalina si au venit peste mine sa-mi dea peste supa facuta copilului? da cat m-am ciondanit eu cu CATALINA ce acum nu vorbim? hai ma ca astea sant asa de umplutura ca altfel ne plictisim!!! Si nu tot a facut catalina cum a acceptat muschiul princepelui de baiat? ca doar nu a facut cum accepta Diana mea!!!
bai sincer, ma .... eu pe ea de diversificare ca nu stiu cum a facut mama dar sigur nu stia de ala - Spok si vad ca nu am diabet, nu ma doare stomacul nu am probleme la inima..., si sormea la fel vad ca e sanatoasa tun... mai sant altii crescuti ca mine si ca sormea dar sant bolnavi dar nu cred ca li se trage de la diversificare... mai este si ereditatea si viata de student si barurile si bautu si fumatul... deci sant si alte chestii... decat ciocolata data copilului...
bai sa va vad ca pe la 5 ani ii dati copilului sa bea cola sau sprait sau alte chestii "naturale" - va amintesc eu atunci ca va certati cine e mai bun neamtul sau romanul si pe diversificarea asta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Eu azi i-am bagat la pitica in piureul de cereale cu mar un pic de mango. a lins farfuria. iar joi zboara cu avionul.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Nu stiu care kestie de sus, eu vad o bara pe care au agatat ei marsupiul. Sau aia mica din mijloc, care vine pe spatele mamei / caratorului de marsupiu

Si sunt happy ca am gasit rucsac din ala de carat copilul in spate, pe acelasi site. Ce ziceti, imi iau?

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Mirandolina- spor la cautat de rochitza...cand e fericitul eveniment?

Monu- sa va fie de bine!

Liuda - urata faza cu spitalul :((

si acum sa va amuzati un pic

Vitoria Lipan este un Hitler in varianta feminina.
Este vorba de peripetiile lui Robinson Crusoe dupa ce pleaca din Troia.
In cunoscuta balada "Miorita", sunt descrise cateva intamplari in care sunt implicate doi criminali, o oaie turnatoare, si un cioban ce socheaza prin prostia lui.
Toma Alimos era viteaz pt. ca cu o mana conducea calul, cu o mana isi tinea matele si cu o mana se batea cu Manea.
Inima este impartita in doua atricule si doua testicule.

Capitala SUA este Casa Alba.
Nepoata lui Motoc este furata de oastea leseasca si adusa ca captura.
Fabula descrie povestea unui catel amarat si prost care se deda la peregrinari gratuite in spatele boului.
Lapusneanu s-a tinut de cuvant cand a zis "De ma voi scula, pre multi am sa popesc si eu!" Dovada ca azi cel mai intilnit nume este Popescu.
Zoe si Tipatescu se iubeau pe la spate.

Ion Creanga s-a nascut intre anii 1887-1889.
Imparatul avea o gradina si in fund un mar.
Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.
Eminescu se indeparteaza pentru a lumina dorintele celei moarte.
Este bine sa mai si citesti, decat sa tai frunza la caini degeaba.
Liviu Rebreanu cand a scris romanul era putin trotilat.
Cristofel Columb a plecat in America unde s-a insurat cu o bastinoasa.
Moromete plecase in excursie sa vanda cerealele.
Ea ii zice copilului ca taci dragul mamei ca te pune mama la mamela unei capre. Femeile ramaneau acasa in loc de barbati. Agripina il baga si il acoperi pe Paun cu o capita. Agripina se simtea ca o vaca lovita intre coarne. Agripina avea scheletele unei nebune si maruntaiele uscate, ea cazu moarta si spuse ca nu mai pot.
Antarctica este un continent alb din cauza zapezilor care nu se mai topesc odata.

Dintre cele cinci scrisori trimise de Eminescu, prima este considerata a treia. In "Scrisoarea a treia" se desfasoara batalia de la Rovinari.
Poemul "Miorita" circula pe baza orala, adica nu a fost scrisa, din motive tehnice.
Poetul isi asteapta iubita ca impreuna sa cutremure o barca.
Animalele salbatice traiesc in padurea zoologica.
Datorita faptului ca Lapusneanu chinuia pe boieri taindu-le nasul, urechile, mainile, etc, el le-a devenit antipatic acestora.
Pescarul din Lostrita s-a inecat fiindca nu a putut sintetiza oxigenul din apa.
"Ilie Cutiu era botezat buza de iepure deoarece un iepure violent i-a luat buza si a mestecat-o."
In multe poezii Octavian Goga a scos in evidenta natura si treieratul pe caldura.
Miron Costin nu foloseste cuvinte de tip gramatical pentru gramatica limbii romane.
In China traieste foarte multa lume care mananca o abundenta de orez, se incheie la gat si a inventat guma de la capatul creionului.
Harap Alb era femeie se imbraca in alb si semana cu Mihaela Radulescu
La batranete imparatul naste un fecior.
Eminescu descrie faptele care se petrec la plural care demonstreaza ca tot timpul sunt mai multi.
Bivolul a furat branza in cioc si a fugit cu ea in copac.
Latina clasica este o limba moarta, care nu se poate vorbi decat in scris. Dupa caderea Imperiului roman, o parte din latina clasica defuncta a devenit bulgara. Limba romana are la baza latina bulgara, amestecata cu elemente de daca si o groaza de cuvinte slabe. In secolul al XV-lea, limba vorbita de popor era considerata vulgara si n-o vorbea nimeni.
- Vitoria este de 3 ori femeie pentru ca umbla cu capul pe sus.
- Vitoria , pe langa calitatea de mama avea si pe cea de tata, calitate care este mult mai dificil de indeplinit.
Podul de la Drobeta Turnu-Severin, a fost construit de Apollodor din Damasc, al carui picior se mai vede si astazi.
Citind, se mai dezvolta si omul la creier si acumuleaza materie prima.
Rascoala de la Bobalna a inceput pe un deal si s-a terminat in 1438.
La sesizarea lui Hamlet, un control inopinat a constatat ca e ceva putred in Danemarca.

In Lostrita este vorba despre un pescar care a facut sex cu un peste.
In poezia lui Toparceanu gazele, gandacii si insectele, cum e cotofana, stau de vorba: "Ce ne facem fetelor?".
Cand a intors capul Agripina a vazut cai cu cap de turc.
Mos Danila sta pe vine sa prinda vulturii de pene.
Calistrat Bogza a fost strangulat de caine.
- Gheorghita este foarte tacut, dar explicit.
Sahara se afla asezata pe un nisip uscat, lipsa apei avand in zona o prezenta statornica.
Lebada moare de cate ori canta.

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

am si eu o intrebare
ia priviti aici si dati-va cu parerea
e grav ?????????
le are de 2 saptamani si se tot intind si nu mai stiu cu ce sa o dau
a mai avut careva ?
sa nu va spun cat am chinuit copilu sa-i fac pozele alea deci nu ma uitati cu un raspuns ceva orice parere

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

fata dar cum arata! sunt cumva de la caldura? mai are si in alta parte? cred ca s-a frecat de ceva. da si tu cu ceva crema. incearca advantan milk sau fenistil ca le usuca.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Anis, Eva ieri a facut 5 luni, mai bea ceai pe langa laptik dar nu am ajuns inca la dr sa o cantaresc. Dupa masuratorile mele cred ca are cam 6700g. S-a nascut cu 3200g.
meg, dar cum de te-ai hotarat sa incepi diversificarea mai devreme de 6 luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Megbeng, eu am mai scris schema mea de diversificare.E facuta de medicul meu neonatolog....am scris-o de vreo 2 sau 3 ori...de aia nu am mai sarit s-o scriu..dar daca o vrei..o scriu.

Diana, da cat de cat stiu cand Iarina are mesele de laptic, pe la 11 si ceva e masa d elaptic si pica la fix la 13.30 cea de legume...oricum o sa si suga dupa..ca asa e normal..pana ii creez reflexul cu masa solida mai dureaza.

Iarina are peste 7kg, nu stiu cat exact...ca n-am mai cantarit-o la Breaza, neavand cantar...o sa o cantaresc diseara.Din ce vad eu e ok...pt alaptat exclusiv si de la cu cate kg s-a nascut .

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput