Stelute de ianuarie-februarie 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 24
anis spune:
nadiutam, si noi am purtat 1luna 2 pampersi.dr a zis acceasi marime.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
nadiutapm spune:
Anis, Lidia cred ca are 7 kg, se vede pe ea ca e si grea rau,maine o cantaresc si i-ti zic sigur dar ca noi pe langa tztzica am mancat si niste fructe, iar de saptamana asta incepem cu legumele, sa vedem ce o iesi.
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu
monu spune:
Nadia, e prima data cand aud asa ceva. nu stiu! eu ii pun 2 pampersi de aceeasi marime. pe primul il las un pic mai lejer intre picioare si cand trebuie sa il pun pe al 2-lea fac un pliu intre pricioare de la primul.si se formeaza o chestie tare.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
adela2006 spune:
anis ce e ala swing ? si unde mergeti la greci ? iti doresc succese nebanuite si cu mutatul in alta camera dar mai ales cu diversificarea 
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare
adela2006 spune:
monu hai ca e super ideea ta nu-mi trecuse prin cap
, noi suntem la nr 4 la pampi ( categoria grea ce vreti
)
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare
mirandolina spune:
Meg, daca vrei bilete de avion, apeleaza cu incredere www.intravel.ro" target="_blank">AICI, Ia nr de telefon si sun-o pe mama ![]()
Pup toate fetele, din tara sau din afara tarii ![]()

Adela, despre care din scaune vorbesti? ala de la chicco pt 0-18 kg sau ala lung de care am vorbit prima data de la 9-36 kg? Si da, Happy sunt mai indicate in tratamentul displaziei de sold pt ca sunt mai late.
Anis, alaptez exclusiv, si la patru luni jumate, Maya avea 7 kile jumate, nascuta cu 2,800.
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
Daconst spune:
Adela,sarumana de aprecieri,bine ca mai aud si alte pareri ca deja incepeam sa cred ca-s 
Cu bazinul a fost asa:la inceput era prea mic sa le dea atentie la copiii din jur,iar acum moare de dragul lor.La noi in grup sunt vreo 10,dar toti pina in 9 luni.Mai nou facem si ceva jocuri de grup unde se aduna 3-4 copilasi si au o minge pe care o dam de la unii la altii,iar copii se urmaresc intre ei.Ma distreaza ca Lucas acum se trage de manute cu ei si daca nu-s atenta direct cu mana in ochii,nasul si ce apuca de la ceilalti.
Meg,eu dau biscuiti de la Hipp,dar fetele spun ca sunt de la Milupa in Ro.Mai asteapta si alte pareri.
Eu am reteta lui Anis de diversificare si in mare e ca cea de aici,asa ca ti-o pot trimite pe PM daca nu ai primit-o deja.
Mirandolina,si eu zic ca al doilea scaun e mai potrivit,desi sistemul ala de jos e cam ciudat.Adica suportul pe care sta.Eu nu am vazut aici modelul ala.Dar poate stiu fetele mai bine.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
Shine spune:
daconst, probabil ai mai zis, da nu am bagat la cap......
in ce il imbraci pe bb la bazin?
exista cumva ceva scutece impermeabile?

matei(9.02.2007)