Stelute de ianuarie-februarie 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 23
mihacarm2002 spune:
Aelita, tu ai spus ca forumul e pt toata lumea, fiecare isi spune parerea si dupa cum spunea Adinush, unele suntem mai pacifiste altele mai putin. Chiar ea spunea ca e young&restless si nu se teme de polemici. Eu dimpotriva, prefer sa nu contrazic pe nimeni, dar apreciez mult fetele care isi sustin punctul de vedere. De aceea imi placea si de Alinatxa, si chiar ii simt lipsa. Sincer, fara sare si piper mancarea nu are niciun gust, asa ca daca toate am fi pacifiste pai ne-am omori una pe alta de plictiseala.
megbeng spune:
pentru mamicile mai avansate cu diversificarea: pentru bebelusi ce fel de biscuti ati luat si de unde? stiu ca simpli..da ce marca? si de unde? (incep sa-mi strang informatii, ced ca pe 19 incepem diversificarea!!)
meg,
de
matei(9.02.2007)
adela2006 spune:
ok am priceput eu asa in mare ce ati avut cu branza dar cu orasul meu ce ati avut ? 
alinuk super povestea mi-a placut
cristiana nu pui o poza ? ca o sa-ti creasca paru
si nu mai vedem freza
dana mie personal imi place foarte mult de tine
nu am gasit niciodata in mesajele tale discriminarii la adresa romanilor din tara ma bucur ca nu ai luat-o personal si nu te-ai suparat ; de saptamana viitoare mergem si noi la bazin si voiam sa te intreb cum s-a acomodat lucas sunt multi copii ? aici vor fi vreo 10 pana in 2 ani si mi-e putin groaza ca nu stiu exact la ce sa ma astept
meg am inteles de la fete ca e ceva praf de biscuiti la cutie special ptr bebelasi fara gluten ; mie doctorita mi-a spus sa nu-i dau cu gluten pana la 8 luni ; in timisoara nu sunt biscuiti ptr bebelasi ( cel putin eu nu am gasit ) ; felicitari ptr diploma 
catalina eu una te vad cea mai pacifista persoana draga ; sa sti ca i-am facut ieri legumele cu branzica si nu le-a vrut nicicum a trebuit sa-i dau lapte ca nu aveam nimic de rezerva
mirandolina pe scaunul ala mi-au ramas si mie ochii si gandul sa-mi spui cum e daca il cumperi ( eu l-am vazut la selgros dar nu m-am uitat sa vad ce stie sa faca )
deci cum spunea gabriela ieri o imbratisare de grup ceva ? 
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare
adela2006 spune:
monu tu ce fel de pampersi folosesti ? eu pun de la pampers dar sincer nu vad mare diferenta cu 2 decat ca are un fund mare dar nu stau piciorele prea cracanate ma gandeam sa iau de la happy ca par mai lati intre picioruse
eu mi-am ridicat toata familia in cap de cand cu displazia lui alexia m-au tampit de cap fiecare cu parerea lui ( de parca ar conta
)dar ideea generala e ca chinui copilu aiurea 
asa ca o sa mai merg la cativa doctori sa mai cer pareri sa scap de gura lor
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare
anis spune:
Aelita eu te iubesc mult...si mai zic ca unele persoane nu merita atentia ta.Concentreaza-te spre cele cu care comunici.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Am pus-o pe Iarina in tarcccccccccc!!!!!!!! Si ii place tare mult, a doua premiera tot azi, am pus-o si in swing, ca deh' maine facem 6 luni si avem voie...
Acum pregatesc steamer-ul pt legume, scaunul de masa si maine Iarina lka fix 6luni va manca la masa de la ora 13.30 piure de telina facuta la aburi , fara nimik altceva.Incep cu alea grele ca cele care au gust putin dulceag sunt acceptate mai bine..si daca incep cu alea nasoale si cum ea nu stie de nici un fel de gust..o invat asa.sper.la Ingrid am avut succes cu reteta asta.
Nu ma pot obisnuii cu Bucurestiul...mor..era asa bine la breaza....bine ca plecam martea viitoare la greci..ca altfe o i-au razna pe aici.
Apropo cat dorm copii vostrii noaptea???ca a mea se scoala mai nou la 1ora jumate noaptea, de cele mai multe ori sta cu tzata in gura...o sa o fentez usurel zilele astea, pt ca vreau sa o scot din camera cu noi..ca mai tarziu e mai greu.
Si pt cine mai alapteaza exclusiv, cate kg are bebe? de curiozitate numai...
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
megbeng ,la reteta de diversificare pe care o sa o aplic de maine si pe care am aplicat-o la Ingrid, biscuitii se dau numai dintr-aceia fara gluten ,ca de altfel si cerealele.Fara gluten pana la 1an.Eu ii aduceam de afara biscuitii.Am inteles ca acum se gasesc si aici.O alta varianta pe care o recomand e orezul expandat, il gasesti si la carrefour si la plafar.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
innais spune:
Megbeng - eu am gasit la hypermarket biscuiti ptr bebei de la 6 luni, hero baby, dar mi se par destul de dulci si nu as fi vrut sa-i dau zahar pana la 1 an.
Adinush
super melodia
fetele
nadiutapm spune:
Monu, Adela, voua cum vi s-a spus sa puneti pampersii ambii de aceiasi marime?, din adunarile de pareri de la medici stiu ca nu au nici un efect daca sunt aceiasi masura, cica ar trebui primul sa fie mai mic si al doulea mai mare, adica daca Alexia de ex. poarta nr 3, primul sa fie nr 2 si al doulea nr 3, sau 3 si 4.
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu
megbeng spune:
quote:
Originally posted by anis
Si pt cine mai alapteaza exclusiv, cate kg are bebe? de curiozitate numai...
7kg fix la 5 luni..nascut cu 3800..a luat f bine in primele 2 luni (960, apoi 900g) si apoi a fost mereu sub medie, da asta mi s-a parut mai putin important..a fost sub medie, dar in limite normale...
deci de maine incepi diversificarea?
as vrea sa te rog, daca ai o schema scrisa undeva..poti sa mi-o trimiti si mie? mi-au placut mult postarile tale legate de alimentatie..si f f buna ideea cu telina
meg,
de
matei(9.02.2007)