Stelute de ianuarie-februarie 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 16
eli1977 spune:
Lilisor, hai, fata, cum te-ai oparit?da-ti cu cremuta din aia dupa plaja, sa se mai calmeze..te ustura?
faata, pisoiul Andrei a bagt azi 2 borcanele de pere wiliams si 2 borcanele de piure de legume cu piept de pui, plus suc de mar si portocala, dupa fiecare masa..
eu i-am luat 3 borcanele de pere, ca sa aiba 3 zile, sa vad cum face, daca face nazuri, etc.ma suna Buni la serviciu, dupa masa de fructe si-mi zice sa mai iau niste borcane, ca fii-miu a bagat 2 razant, nici nu s-a uitat la ele..
asa ca m-am executat, am trecut si am luat la baiat pere, ii dau pana duminica inclusiv..
nu stiu ce fructisoare sa-i mai introduc, am tot facut combinatii din:mere, piersici, portocale, caise, banane, afine, acum am bagat pere.tu ce zici, sunt destule?
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
Daconst spune:
Meg,la multe lunishoare lui Matei!
Hai nu fi necajita ca el e bine oricum.Eu m-am cintarit azi cu al meu si sunt fericita ca nu are inca 9kg ca acusi face 6 luni.
Eu sunt pe invers,vreau sa haleasca bine,dar sa nu se mai ingrase,o vreme,daca se poate.![]()
Ivona,felicitari Ellei,o pot pune in legatura cu fi-miu ca sunt pe-o unda.Acum o da si al meu cu ba-ba intr-una,dar nu-i zic la maica-mea ca o striga ca se supara foc.![]()
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
Eli,vezi ca sunt borcanele de pere la Hipp de 250g.Asa iesi mai ieftin decit cu cele de 190g.Al meu haleste un borcanel de fructe de 190g,dar ii pun 1-2 masuri de biscuiti de la Milupa si-l tine 3-4 ore.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
eli1977 spune:
Danuta, pai aici nu sunt, fetita, nici de 180 borcanele,sunt de 125gr.doar cele cu legume si carnita, peste7-8 luni, am vazut ca au 180gr...dar fructe au doar 125gr, dam cate 2..cam asa(azi am gasit cu 47.000, fata de 57 cat am dat pana acum, pe bucata)cele de 180sunt si mai scumpe, cam 70.000..asta e..pentru copii mergem inainte..
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
ylilimic spune:
megbeng - multumesc de intrebare, imi revin incet da' sigur cu lapticul. Am grija sa beau ceai mai mult, de fapt lichide, e a 2-a oara cand uit de ele si se vede 
eli - ai uitat de prune, pepene galben, si cele de import
Acu vezi si tu care ai voie, ca iar sar fetele astea, alege o schema care iti place si tine-te de ea
plec afaraaaaa!
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
aelita spune:
adinush-superba melodia !
am fost la gineco,pt citologie. iau rezultatul tocmaiin septembrie,ca in august sunt in romania.
e o emisune " DE CASA"
sa va zic cate ceva de feng shui ,de la tv,pt cine crede in de-astea.
pt camera copilului:
patul sa fie cu spatar mare si drept,sa se poata sprijini bine pe el,pt ca il va ajuta in crestere,se va simti sigur ,sprijinit.sa fie si la picioare tablie,ca ii da sustinere,incredere.
CORTINELE,PERDELELE-oriunde in casa,SA NUFIE SCRUTE,NICI PREA LUNGI.sa fie exact un deget deasupra solului.daca sunt prea scurte,iti ia din "crestere",in functie de aria pe care o ocupa(crestere in plan personal,fizic,etc).daca s etaraste pe jos,aduna praful si cica iar nu e bine dpdv al feng shui.
mai era ceva cu animalele de companie si copiii .ca sa s einvete catelul ca va fi tras de copil si sa nu il muste,il tragi usor de par si ii dai mancarica si il mangai,il tragi iar de par,ii dai iar mancarica.nu tare,normal! apropii copilul de el,iidai iar mancarica -premiu.vine copilul langa el,ia rmancarica.si asa se invata ca daca vine copilul la el si il mai trage si de par e premiat![]()
bineinteles,sa nu lasati copilul sa il maltrateze,nici sa il traga de par.astea sunt pt cazurile inc are hatz a infipt mana.catelul sa fiepregatit.
Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !
S.
aelita spune:
fetele,ce sa va zic,daca vreti voi si va simtiti bine sa incepeti cu ironii pe seama mea si a danei,faceti cum credeti voi,daca va simtiti mai bine .
Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !
S.
miciurin spune:
Pe mine ma mananca.... asa ca... revin.
Asadar, ceea ce ma inerveaza este tonul pe care se spun anumite lucruri, sau mai exact, parerea personala, care de obicei e nashpa, dupa care, ca sa nu aiba lumea ce comenta, o da lumea in "leles" adica baga ceva impaciuitor la sfarsitul frazei/mesajului, gen ce sa-i faci asta e , traiti la Romanica, medicii e prosti, inclusiv cei care au mai ramas pe acolo. Si sunteti atat de subtile incat nu se prinde nimeni, asa credeti voi, pentru ca de aceea nu comenteaza.
Bun, se va intreba lumea, ce vine asta si comenteaza, ea care scrie o data la juma' de an. Ete ca-comentez, ca as vreau, ca si voi de altfel.
Ideea este ca nu vad de ce unora le este rusine cu faptul ca s-au nascut si au crescut in Romania, si nu inteleg de ce, cum prind ocazia, fac tara asta de kkt, negandint ca de fapt si ei sunt la fel romani ca si cei care au ramas aici in tara. Si nu inteleg genul asta de superioritate care il au tot unii vis-a-vis de amaratele care inca locuiesc pe aici, pe plaiurile mioritice.
Ce e atat de greu de inteles ca si Romania a evoluat odata cu restul planetei? De ce daca ceva vine din Romania, in viziunea romanilor de peste hotare e de kkt? Si in Romania, ca si in alte tari, exista medici si medici, adica buni si prosti, si chiar tind sa cred ca exista mult mai multi medici buni in Romania decat in alte tari di Europa & Co.
Mda, sincer acum, desi nu am nimic cu nimeni, stau si am itnreb, daca sunt atat de evoluati americani, ca natie, care o fi aia a lor, de ce pana mea sunt recunoscuti ca popor de obezi si de diabetici? Probabil ca de bine ce au fost diversificati si cat de "natural" au mancat.
Cu alte cuvinte, hai "Sa traim bine!"
Si, ca sa ne intelegem, nu am nimic cu nimeni si nimic. Personajele sunt fictive si orice asemanare este pur intamplatoare. Eu personal am vorbit la modul general pentru ca sunt mandra ca sunt romanca si ma doare ca nu suntem capabili sa promovam Romania sa traim bine!
adinush spune:
Mey pe mine personal nu ma inirveaza nimeni
Eu am schema mea,si dupa cum am spus si pe conferinta,nu ma scoate nici la mama lu' Spock din ea.
Pe mine ma deranjeaza cand veniti si ziceti aaa,eu stiu ca asta nu e bine,o sa se imbolnaveasca copii,o sa moara de diabet si nush ce boli..si dupa aia alta chiar crede si-si face probleme de constiinta,si o apuca isteri vaaai ce i-am facut copilului si ce mama denaturata sunt...asa cum spus,nu vreau sa se ceeeze istericale inutile.
Nimeni,dar nimeni,nu poate sa demonstreze ca alimentatia din primul an de viata e cauza nush ce-i boli..pt ca bolile astea cauzata de digestie sunt foarte complexe ca sa poate spune cineva cu certitudine cand s-a declansat.Poate mama l-a crecsut 2 ani dupa toate cartile si la grainita a mancat rahaturi--->boala respectiva sau ,din contra,poate mama i-a dat crenvusti si Mc in primul an
si s-a desteptat pe la 2-3 ani asa si la trecut pe cel mai sanatos regim si nu s-a mai imbolnavit.
Sau...sau..sau....combinatiile sunt atat de multe incat tre sa fii foarte plin de tine,ca cercetator,sa spui tu sigur ca in din cauza oului ala mancat la 5 luni si 8 zile s-a imbolnavit.
Si,la fel de naiv e sa crezi ca tu,ca forumista fara studii de specialitate,poti sa schimbi mentalitatea unui popor intreg(popor care si asa e destul de traditional)
Pt ca,asa cum a mentionat si Iuliana,avem si noi medicii nostri care,spre deosebire de cele de pe forum(meg si ioana se exclud) au terminat o facultate de medicina.
Da,mi se pare ok sa spui..la noi se face asa.Punct.daca cuiva i se aprinde vreun beculet si face sapaturi si i se pare ca e mai bine in tara X problema ei.Daca nu,nu....nu e deloc frumoas sa jignesti o tara intreaga ca nu sie ce face...uite dom'le americanii astia asa au zis,voi ati ramas mai prosti
Fiecare are net din moment ce e pe forum si daca ar timp sa bananaie pe forum inseamna ca are timp sa-si caute studii despre alimentatie de asemenea.
Si nu,asta nu e adresat in general
ci e adresat aelitei si danei ca ele erau reprezentatele diasporei.
Si nu, nu e scris cu rautate deloc,dar deloc deloc.Numai ca aveti o varsta si ganditi-va ca dupa atatia ani petrecuti in afara granitei v-ati rupt un pic de realitate si s-ar putea sa nu mai anticipati reactiile romanilor si sa raniti fara sa va dati seama.
Imi place sa cred ca,constient,nu faceti parte din categoria aia de romani snobi care s-au emancipat in strainatate si ei nu mai sunt romani.Cu toate astea aveti undeva reactii de felul asta.Si nu e numai o parere personala,barfitoare cum ne stiti,s-a discutat destul despre asta pe conferinte.
Si stiti ca e vorba..daca 3 oameni iti spun ca esti beat ar fi cazul sa te duci sa te culci.Iar daca multe dintre fetele care traiesc in Romania s-au simtit lezate s-ar putea sa va opriti o secunda sa reflectati.
Degeaba spui la sfarsitul mesajului ca nu o luati personal.Stiti cum e romanul,degeaba ii mai spui ca-ti pare rau dupa ce i-ai dat cu bata in cap.La noi nu se poarta cordialitatea aia in societate unde toata lumea zabeste frumos si spune ca nu-i nici o problema..wtf,is Romania.
Inchei zicand inca o data ca nu tre sa interpretati mesajul asta ca pe o rautate sau ironie,stiu ca e mai naspa cand nu vezi omul care iti vorbeste dar sper sa prindeti ideea
alinuk spune:
quote:
Originally posted by laura ionescu
Neata,
[b]
Ori branzica se face din lapte, nu din lapte praf, iar de branzica din lapte de mama nu am auzit pana acum.![]()
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva
elouuuuuuuuu io mi-am pus aceasta problema caci mai am la conge ceva kile de lapte de la moa. Din astea cred ca fo 2 sau 3 tot mai sunt in termen pana la momentul la care as putea sa fac branzica din el.
S-o putea? Nu de alta da sa nu-l arunc la flori

Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................