Stelute de ianuarie-februarie 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Fetili hai ca nu avusei timp sa citesc tot ca am intrat pe super fuga. Dar sa linistesc unele persoane.

In primul rand duduia Laura, stiam ca esti din presa. De aia am stipulat strict si la obect in mesajul meu ca am boala pe anumiti oameni din presa. Pt ca nu toti sunt asa mancatori de .... ca aia pe care i-am intalnit io. Cum avem urmatoarea conferinta de presa te chem pe matale. :) Asa ca nu te simti vizata, ti rog mumos.

Madam Cristiana, tradu mamica. Nu da mama cu oua ca e scumpe una la mana si doi te plac prea mult. Si trei sunt sigura ca e beton traducerea. Auzi, da ia intoarce-te cu spatele si io dau cu oua poate se drege parul. Tie nu iti cade? Ca io am exasperat.

Maai fetili mancavash gura voastra. De unde stiti mai atatea alea despre mancari si alte bazaconii. Io mi-s proasta rau la fazele astea. Tre sa mai citesc.

Aelita, da, teoretic am putea sa bagam mail-uri. Practic fiecare se plange in bisericute si n-are tupeu. Daca se baga careva sa ii reprezinte pe toti e super daca nu nu ridica nimeni ciocul. Acum vreo 2 ani m-am dus reprezentanta sa negociez salariul (care nu se negociase niciodata pana atunci, ce ne dadeau aia era). M-am certat cu fratele cel mare, ne-am paruit, ma treceau toate apele, nu dormeam noaptea, cred ca ma compatimea toata lumea. Dar Dumnezeu dragutul a avut grija de mine ca intotdeauna si ghiciti cine a luat cea mai mare marire de salariu (in mod absolut romanesc sau tziganesc nu mai stiu, a inceput barfa ca mi-am tras spuza pe turta mea cum s-ar zice ... de aia nu imi ploua mie). Asa ca ... aproape as zice ca ne meritam soarta.

Hai pupici ma intorc la sapa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

catalina de asta ma mir si eu aici cand citesc, de asta zic - bai bateti-va - injurati-va dar scriti ma despre diversificarea asta ca asa mai aflu si eu cate ceva nou!!! ca eu nu citesc carti, ca e de rau, nu se lipeste si oricum e timp pierdut ca fie-mea face exact cum nu scrie in carte asa ca degeaba mai citesc ca doar am mai multe dureri de cap... ca nu e ca in filme, telenovele si la mine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Adinush - m-am tinut de cuvant fata. am ajuns la banca!
fetelor oare se supara cineva ca eu tot nu ma apuc sa fac deplasarile ci o lalai aici cu voi, nu de alta dar la 5 lepad tot si plec acasa, dar deplasarile raman!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

CATALINA, pai tu poti sa dai cu oua, dar de cand m-am tuns drastic parul meu nu mai cadeeeee! Si sa nu cumva sa crezi ca nu-l vad!

LIUDO, pai stii cand am spalat ultima data perdelele? Iti dau un indiciu: David era inca la purtator! Asa ca nu te mira de harnicia mea, stai linistita, ca din masina le agat direct la locul lor!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Rali,bine ca ai mai spus si tu o data.poate pe tine te intelege lumea mai bine.

Aelita,asa e,insa imi pare rau ca vrei sa informezi pe cine vrea sa stie mai mult si incep ironiile fara sens.
Eu oricum spusesem ca voi da iaurt si branzica de la 7 luni,dar preparate special pt. bb,dar asta e aici la mine valabil.

Cristiana,eu am ascultat inceputul la melodia ei cind am auzit maghiara,parca nu am mai putut auzi pina la capat.Ca sigur imi dadeam seama de limba,ca doar am stat in Tm.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bai mai nou fi-mi spune ba-ba si ma-ma.
Se pare ca am un vorbaret in casa la cit ii merge gura.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

La Multi Ani Messutzo!

Nu am citit nimica dar vreau sa va informezzz ca fiica-mea spune ba-ba (maica-mea e incantata ca nu a zis nici tata, nici mama, ci baba! adcia dansa...). Mai citesc din urma si revin.

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

www.dropshots.com/new.php?userid=309787&cdate=20070701&cimg=11" target="_blank">Poze noi
Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

va invidiez peste masura pe cele cu bebelusi care dorm ziua cateva ore..mateiutu meu are vreo 2 reprize..una de 45 minute si anu de vreo ora si ceva,,as vrea sa doarma mai mult, sa apuc si eu sa fac mai multe activitati..poate chiar sa dorm si eu pe langa el da neaaaaah..n-ai sa vezi..opate cand mai creste...

azi avem si noi fix 5 lunite fix..si tare-s amarata ca de cand am venit de l a ai mei, adica de-o sapt nu a mai luat nimic in greutate...e drept ca si-a luat avant acolo, a luat 500g in 2 sapt jumate..da acum de ce nu mai ia???

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Se vede treaba ca e nasoala treaba cu coada vacii de v-ati incins iar creierii atatea pagini.

Am citit dar raspund din memoria si asa batuta de soare

Daca intrebati de messab.t.w. -sper sa fi ajuns acasa de acum, ca la pranz a plecat de la mare, direct spre Bucale. Laura iti va aduce ea ce e de adus pt Emanuel. Multumiri Messei
catalina - si la voi la scoala e nasoala treaba (cu aerul, cu salariul, cu ziaristii) si cred ca au zis bine fetele sa te reorientezi spre alt job.
Cu scaunelul pt baie am intelesc a e sigur, tre sa il pun cand e cada uscata, prietenii nostri l-au folosit cu succes. Voiam sa iti zic mihaela ca nu e o idee rea dusul la copil mai mare, insa placerea deosebita a lor e atunci cand face BAIE cu apa multa si spuma, jucarii, balbadaci=bulbuluci din toate cele. Sa stea numai in fund si vezi tu fericirea pe chipul lor. Lili stie!
diversificrea japoneza chiar mi-a placut! Pisoiul Andrei papa de toate si mereu imi doresc macar apetitul lui la Adam (tot la "favoriti" l-am pus si pe Lucas, Bila, Eva de Laura Ionescu, Ayleen si toti de care aud ca nu fac nazuri). Dar dorinta mea s-a materializat azi intr-o acceptare fara tam-tam a piureului de legume cu carnita, nu mai mult de 75 ml. Sunt foarte multumita, mai ales ca a mancat la 1:30 + 1 san plin si apoi nani pana la 5 cand a supt putin si iar face nani.

IN alta orine de idei, azi am fost la plaja, dimineata a fost cam rece si bb a stat infasurat intr-un pled, ca avea picioarele bocna spre vinetii. De apa nici nu poate fi vorba, e rece sloi. Apoi am observat ca s-a stricat carutul si am cautat unul nou, negasind tati a plecat la Cta, dar se pare ca nici acolo nu a avut noroc cu modelul dorit. Spre sf sapt va primi in Mangalia, insa mie mi se face rau la gandul ca trebuie sa ma descurc fara el, chiar si o zi. vom vedea
Am umerii rosii, ca voiam sa ma bronzez , bine ca nu ma ustura, ca altfel mai luam si bataie...

nu pot sa-i sufar pe astia crescuti pe malul marii si care se oparesc ca fraierii (persoanele de fata se exclud, nu? )

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

matei transmite "LA MULTI ANI" domnisoarelor AYLEEN si EVA ..si cate un pupic pentru fiecare, desigur.

multumim de asemenea de urarile primite!!

pe mine incepe sa ma manance sa ii dau la unele mese completare, cand simt ca suge putin..de fapt am mai incercat de 2 ori cu milumil, de care ne vorbise pediatra, insa nu a luat mai mult de 10 ml si aia in juam de ora de unde am dedus ca se satura cu asa putin cat mananca...

lili, tu cum mai stai cu lapticu? e mai bine de cand cu ceaiurile?

am reusit azi sa imi iau diploma de la facultate!! plus cele 9 stampile pentru "foaia de lichidare"..a mers incredibil de repede..si pentru ca eram cu bebe dupa mine si m-au servit tantile si daca nu era program cu publicul..sa ma fi vazut alaptand pe holul rectoratului

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput