Stelute de ianuarie-februarie 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Super melodia,dar mie-mi place mai mult varianta sarbeasca.Se potriveste mai bine,parca.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Laura poi o dau aici,poate mai corup lume
Deci se ia 500 ml lapte si se fierbe asa fo 10 minute(din momentul in care a inceput sa clocoteasca) si dupa aia se lasa sa se raceasca un pic,cam cat sa-l poti bea fara sa te frigi si se adauga 1-2 linguri de "cultura" Daca e prima data cand faci in casa pui 1-2 linguri de iaurt cumparat,eu am luat prodlacta.Dupa aia iti pastrezi un pic din vechiul iaurt.Si-l lasi la caldurica cateva ore pana se prinde.Eu de ex il las pe aragaz pe ochiurile alea mici din spate.Si cultura aia se inmulteste si se face tot iaurt.Depinde de cantitatea si calitatea laptelui si de temperatura in cat timp se "iaurteste".Eu am pus pe la 12,te anunt cand e gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Cristiana 70 hai fata ca glumeam ca nu-i dau lapte de vaca pana la 2 ani... stai linistita, dar sa stii ca discutia asta cu laptele pe noi - EU SI DIANA nu ne intereseaza... diana are un singur dusman - laptele, pentru noi e ceva ce bagam cu forta... deci daca mananca ea lapte pana la 1 an o sa zic mersi, ca dupa un am sa vedem cum o fi dar nu cred ca o sa fie interesata de "reclama cu Fulga" !!!
E mare pacoste laptele asta zau, eu ma rog sa-l manance pe asta - daca l-ar manca si pana la 5 ani ii dau, dar nu vedeti ca e o antilactica - iaurtul il primeste - nu mereu, cand nu ii place supa atunci de nevoie mananca mai bine iaurt decat supa si tot asa!
bai voi cat timp hraniti copiii? eu sant cred ca cea mai tare... o ora jumatate daca sant singura ... na va povestesc cat injur, de cate ori lepad si iar ma apuc cum imi vine sa plec de acasa... daca am ajutor care sa mai tina mainele si trancaneasca cu o jucarie doua, pana ma ameteste si pe mine galagia - cam juma de ora! E moartea pentru mine cand e ora de masa!

kate - eu m-asi bucura daca ii mai bag un somn in timpul zilei... ce bine ar fi... doamne atunci ar fi ceva de necrezut... bai voi stati pe olita? fatooo ce dumnezeu copil ai facut? La olita? Asta a mea nici in cur nu indrazneste sa stea, pai o sa fie olita in cap nu la cur!

Daconst eu l-am luat ca am zis ca e bun ... o fi bun, poate cineva se impaca bine cu el, dar el are forma corpului si o pui acolo si sta nemiscata si cand sa speli la subrat - cutzu, ca nu ai cum, cum sa speli "pasarica" - cutz ca iar nu ai cum! deci eu cel putin nu am avut nici un ajutor... plus ca nici nu-i place Dianei ca e invatata cu "activitate" in timpul baii - adica face valuri pana sau inghite apa sau se scurge si ramane cu 2 cai cu spuma!

Eli - santeti la regim? Viata asta e nedreapta, da-mi si mie la fata niste sunca...
aaa si de orez... eri am zis ca dau un borcan - curcan cu legume si orez... nu va zic ca nu a inghitit nici macar o lingura... stiti de ce? Gustul ii provoca greata, deci ii puneam un pic pe limba si ea deja dadea sa verse, nici nu aungea picul ala in gat (deci nu se ineca) efectiv doar de la gust... asa ca repede am schimbat macazul si am trecut la orez cu dructe de la nestle pe care il adora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

La multi ani Messa! Multa multa multa sanatate sa te bucuri de cat mai multe aniversari alaturi de cei dragi!

La multe lunite si bebeilor care azi implinesc 6, respectiv 5 luni! Sa cresteti sanatosi si voiosi!

Mai fetelor credeam ca s-a inteles pana acum ca fiecare face diversificarea cum vrea/stie/i s-a spus/reactioneaza bebele. Tot ce se posteaza e cu titlu de informatie, daca vrei sau nu sa urmezi e treaba ta! Hai sa nu stricam "atmosfera"!

Adinush- f. f. faina interpretarea...acu mi-ai deschis pofta de bregovic ( b.t.w - eu ma simt Ionescu)

(31.01.2007)

Mergi la inceput

mai da e de rau ca eu cumpar iaurt si branza si nu o fac "cu mana mea" acasa? sant eu o mama inconstienta? Dar o cumpar de la un producator local care nu contine decat lapte si culturi din alea, adica fara alte adaosuri... si plus la cata branza mananca Diana... ar fi culmea s-o si fac acasa, ca din un kil ar manca pana la varsta de un an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

liudo,de-aia-mi place de tine,fata,ca tu faci cum vrei ca asa vrei,fara sa te superi daca noi mai dam cu teoria pe margine!
ca de la teorie la practica...toti facem cum ne taie capul pana la urma,la un moemnt dat.

danuto,nu te supara!tu ti-ai spus punctul de vedere,apoi fiecare face cum vrea.si eu am incercat de fiecare data sa se inteleaga ceea ce vreau eu sa spun,daca cineva a luat-o ca ma dau desteapta...eu nu ma simt in nici un fel,stiu ca am spus tot ce am spus cu cea mai buna intentie,fara nici o ironie si fara sa consider pe nimeni nicicum.
am continuat subiectul in ideea ca nu s-a inteles ceva,sau nu am explicat bine ceva,ca lipsesc informatii...In nici un caz ca sa ma contrazic de dragul contrazicerii.

nu am inteles niciodata de ce se ia totul asa ,ori lumea se supara,ori se ironizeaza.

daca s-a vorbit de ce rau poate face un anumit product,nu inseamna ca vaaai,ia uite ce zic astea aici,ca bebe al meu e bolnaaaav,sau o sa fie,cum sa spuna asa de bebe al meu si de mine???

luati_o si voi mai usurel,ca nu se da nimeni mare,eu una sunt sigura ca nu am inventat eu normele nutritionale ! ca atunci poate ma dadeam mare

spun si eu ce am citit,si ce sustin astia aici.

Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !

S.

Mergi la inceput

Hai mai Rali - eu zic ca nu avem nici o atmosfera stricata aici, se discuta doar si fiecare aduce argumentul lui, ca de altfel ne plictisim aici si incepem sa descriem cum arata pampersul dupa folosinta chiar imi place, ca aflu si eu lucruri noi, de exemplu pacat ca Messaaa s-a imbatat de ziua ei si nu a intrat aici sa vada... ca dansa deja a bagat lapte normal la fata si nu are nimic... ei, dansa, adica Messa ar argumenta bine si cu glume frumoase, Stiu ca Ylilimic de la 5 luni daca nu ma insel, i-a dat primului sau baiat lapte normal adica de vaca si vad ca are un baiat mare . Ce mare scofala, ca voi nu dadeati nici apa la copii cand eu ii dadeam sucuri si supe, nu mai zic ca cred ca carne eu am bagat prima in mancare si lumea se mira pe aici, dar na, am mers inainte!!!
in genere mie imi place subiectul asta DIVERSIFICARE ca la mine nu e dupa carte, adica aici citesc una si in practica se intampla alta! De asta mi-e draga sa discut pe tema asta ca cred ca asi putea sa ma bat si cu SPOK ala sau ce dracu carte ziceti voi mereu ca eu nu am citit de nici unul, noroc de voi ca santeti mai citite si ma informati!!! Deci hai sa ne "certam" in continuare ca e constructiv si aflam lucruri noi!!! plus ca asa imi place sa vad ca mai sant oameni ca mine care mor dar nu cedeaza si isi apara punctul de vedere ( nu impune - ci apara) caprocoarnelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ADINUSH, numa prima parte a melodiei e in ungureste, restul e sarbeste. Am si eu cd-ul cu Ederlezi, nu o data mi-a alinat sufletul, si restul melodiilor lui Bregovici sunt minunate. Multe sunt inspirate din muzica tiganilor sarbi.

Despre somn, n-aveti decat sa spuneti ce vreti, asa apuc si eu sa fac treaba in casa, cand doarme Praslea intins pe burta si tragand din suzy, doar n-o sa ne rapesc bucuria asta! Stiu eu poezia aia, dar macar la o luna, de rusine, mai sterg si praful!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Apropo de curatenie, ma duc sa spal firhangurile. Stie cineva ce-s alea? Perdele... la mine pline de praf!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

cristiana 70 cand termini acasa te rog mutate la mine, ofer cazare si mancare - si te poti ocupa de praf si cum e cuvantul ala firhangurile si de toate care ti se par ca necesita o mana de fumee!!!

Mergi la inceput