Stelute de ianuarie-februarie 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 17
gabriela_s spune:
group hug anyone???

Adriana Maria
*iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
miciurin spune:
Io mai am o problema, momentan, si sa fiu in ton, ca se poarta exemplele.....
Si ca sa ma dau in vileag, io am fost si sunt pro alaptat.
Cumnata mea, actual are 28 ani, a fost alaptata EXCLUSIV cu lapte praf, Humana.....
La 22 ani i s-a declansat diabet -ul, asadar acum e insulino-dependent. POt sa trag si eu concluzii, oare? Cred ca NU, ca traiesc in Romania, Romania care a exportat zeci de ani piersici si alte fructe si legume(nu peshte)in Germania si in alte state ale Europei. Ca doar faceam practica agricola si stiu despre ce vorbesc.... hai ca ma dadui in vileag ca-s baba, de-aia vorbesc asha 

M-a mancat iar si am ediatat, era vb despre diabet-ul .....
gabriela_s spune:
alinuk de ce n-am eu laptele ala???
referitor la branzica, tin minte ca atunci cand mi-am luat pompita mi-a zis dr ca daca e sa imi fac provizii pot sa fac si branzica din ele cand o fi,tin minte ca am discutat si de chestia asta.
si piureurile din cereale gen fulgi de orez/porumb+fructe se pot face si cu laptic de al tau,mai ales ca ai din abundenta,e pacat sa nu te mulgi si sa ii dai lui teo papacios un piureu cu laptic de la tine!cel putin pe cerealele de la hipp si hami pe care le am eu scrie ca se pot face si cu laptic matern.
Adriana Maria
*iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
Catalina spune:
Deci doamna Miciurina, te aprob dar nu referitor la familia noastra de aici. Eu am avut o experienta ffff nasoala in SUA cand dupa 5 luni as fi mancat si de pe jos daca imi dadea cineva sarmale si imi punea dolanescu. E, m-a mancat in cur si m-am dus la o intalnire de romani. Bai, mai de kkt de cum puteau sa faca aia Romania (care ei plecasera de fo 8 ani si aveau 60 dar erau idioti aia din Romania - ei se vindecasera vezi Doamne) ... ce sa mai, am plecat plangand de acolo. Te aprob cu surle si trambite!
Ma recunosc pe deplin in cuvintele duduiei Adinush: "si dupa aia alta chiar crede si-si face probleme de constiinta,si o apuca isteri vaaai ce i-am facut copilului si ce mama denaturata sunt...asa cum spus,nu vreau sa se ceeeze istericale inutile." Va dati seama cat am inebunit-o pe fata asta ... de ma da exemplu. Bai, cineva trebuia sa detina si recordul la paranoia. Fiecare cu categoria ei. Eu la asta sunt avansat cu tendinta spre perfectiune. :)
Azi mi-a zis o treaba desteapta o americanca colega cu mine (nu, chiar daca ea mai era pe acolo tot nu ne-au dat aer ...). Ca cica in america latina fac caz mare sa nu se dea lapte de vaca dar zice ea si aproape citez, acolo nu sunt obisnuiti ca nu se da decat de curand si nu si-au construit toleranta la el ca in europa. E si asta o idee.
Fetelor, va rog mult, dati-mi si mie o idee. Scrisesem mai demult dar n-am putut posta ca s-a blocat calc la munca. Sambata e ziua mamei mele, face 53 de ani. Vreau sa ii iau ceva special ca avem o relatie fff speciala: a fost mereu langa mine, de cand am nascut cel putin, cu toate celelalte pb ale familiei a fost super langa mine si m-a ajutat, plus de asta voi fi singurul copil al ei din 4 langa ea de ziua ei. N-am buget decat 100RON dar pe bune daca stiu ce sa iau. Detalii folositoare: mama e profesoara (pasionata) de engleza si o persoana eleganta. Va rooooog din suflet, sugestii.
Meg, felicitari pentru diploma. Nu-i asa ca e un moment special? :)
Liuda, ce te plangi fato ca nu sta fita in fund la 5 luni jumate. Matei e mai mare cu o luna si nu sta, decat sprijinit. Las-o ca e ok.
Catalina spune:
are cineva nevoie de un chiuitor la nunti? ca il dau ieftin. are 6 luni jumate si nu ocupa mult loc. nu mai trebuie nici statie de amplificare.
Ivona1977 spune:
Uitati www.dropshots.com/day.php?userid=309787&cdate=20070709&ctime=181448" target="_blank">aici cum zice Ella Ba-ba ... pe un ton suparaaat... . Acu Dana chiar ca tre sa se ia de mana Ella cu Lucas...
la fete
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
www.dropshots.com/new.php?userid=309787&cdate=20070701&cimg=11" target="_blank">Poze noi
Poze botez
Daconst spune:
Sincer imi pare rau ca iar v-am dat subiect de discutie(nervi) ca vad ca despre orice am discuta voi ajungeti tot la fetele de afara si cele din tara.
Adinush si Miciurin,voi si data trecuta ati sarit la gitul nostru si chiar daca subiectul era altul,voi ati ajuns tot aici.Nu stiu pe cine am jignit daca v-am dat un citat dintr-o carte de baza in Romania pe care multe mamici din tara o considera foarte buna si eu una la fel.
Oare de ce pe Cristiana cind critica sistemul romanesc sau Catalina sau atatea altele de pe forum cind se pling ca ceva nu merge in tara aia,nimeni nu se mai simte jignit,iar daca eu va scriu cum e in alta tara,doar asa de exemplu ca se poate si altfel,sariti ca arse(ma refer doar la voi doua)? Chiar asta nu pot sa pricep?
Adinush,spui ca am fost subiect pe conferinta?Hmm,oare de ce nu spui in fata daca ai ceva cu noi sau te deranjeaza ceva.Ar fi mai simplu si mai frumos sa clarificam pentru ca nu-mi place sa stiu ca am deranjat,fara sa stiu doar ca tonul mesajului a fost nu stiu cum.
Miciurin,m-as fi bucurat sincer sa te fi "cunoscut" prin intermediul altor mesaje,nu doar cind a fost vreo disputa.Si mi se pare total pe linga tot ce s-a vorbit pe forum,ceea ce ai exprimat matale,fara suparare.
Adinush,daca ai ceva cu romanii plecati,e problema ta,dar nu e cazul sa ma judeci sau sa ma cataloghezi pe mine cumva pentru ca nu ma cunosti.Si asa se cade,parerea mea.
O sa te rog,daca ceva te deranjeaza la tonul meu sa folosesti scroll-ul la mesajele mele pentru ca functioneaza tare bine.La fel am sa fac si eu cind mai degenereaza vreo discutie in acelasi subiect,pentru ca deja nu mai ajuta pe nimeni sa ne intzepam si ironizam una pe alta cind ne prindem la cotitura,doar ca unele stam in tara si altele afara,de parca asta ar conta.
De ce sa sufera toate fetele pentru antipatii si pareri personale.
Cu asta subiectul e inchis pentru mine si nu are rost sa mai plictisim lumea aici.Eu nu consider ca am gresit doar ca am citat pe cineva de specialitate care si-a permis sa publice o carte!
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
Catalina spune:
Ok, chiar daca o sa dai scroll la mesajul meu Dana :) sa stii ca eu cred ca Adinush s-a referit nu la citatele din carte ci la comentariile de genul "daca a zis neamtul e super ok, daca a zis romanu' e kk" (nu e citat e adaptare).
Dana, sa inteleg ca te-ai referit la mine ca sar ca arsa ... stii faza aia "da' cu calu' ce-ai avut?". Acum ce am mai zis? :( Trebuie doar sa aprob? N-am stiut ... offfffffff
Eu raman la ideea mea, tonul face muzica, am mai zis-o si o sa incep sa o si cant pana la urma.
Daca tot am contribuit la suparari de tot felu pe aici, sa mai astept raspuns de sugestii pt cadoul mamei sau ... mai bine caut in padure? :))))
Daconst spune:
Catalina, am specificat ca Adinush si Miciurin au sarit data trecuta si acum la fel.Si cind se intampla a doua oara deja bate la ochi.
Iar de faza cu "ce zice neamtzul" nu cred ca eu am spus asa ceva vreodata,sincer.Poti sa citesti din urma.Au fost alte fete care considera ca nemtii au dreptate in anumite chestii.Eu chiar am incercat sa nu critic romanii,doar mi-am spus parerea despre diversificarea asta,bat-o vina.
Dar daca te deranjeaza mesajele mele,poti da scroll,ca nu ma supar.![]()
E forum public si toate avem dreptul la opinie,fie ca unora le place sau nu.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
Catalina spune:
Nu Dana, tocmai, ca nu tu ai spus, cred ca de Aelita era vorba. Haide ma, acu ce ai cu mine, am zis io ca nu imi plac mesajele tale. Sincer, chiar asa iti las impresia? Daca da, imi pare rau. Incercam sa dreg busuiocul.
Dar cum a zis odata Lili, ce naspa ca n-au sonor mesajele astea.
In fine, nu dau scroll. :) Asa ca nu ma injura prea tare ca viu la tine si te mushc. :))