Piticodromul de sept-oct 2005 (183)
Raspunsuri - Pagina 26
Antoanela23 spune:
Buna ziua si de la noi,
Sper sa nu par insensibila ca va scriu azi un mesaj de "revedere" dar profit ca e liniste in zona, nu se intampla prea des.
Diplodocus ma gandesc la tine,
si ma rog pt tine si Luca, sa treceti cu bine de aceasta zi deosebit de trista si grea pantru voi.
La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi!
Cum ziceam, nu ne-am mai "vazut" de ceva vreme, timpul trece tare repede cu 2 pitici.
Noi suntem bine, crestem mari, cu totii.
Victor e in plina explozie dentara si din cauza asta e un pic indipus uneori, dar in rest e simpatic, vorbaret (cate un pic din toate, romana, franceza si limba lui proprie si personala), plin de personalitate mai ales cand nu-i facem pe plac, ca doar el e seful, nu-i asa? Dar imi place ca se poarta frumos cu sora-sa, o mangaie pe capsor, o pupa, e tare dulce. E un pic gelos uneori, dar nu devine violent si noi il dragalim imediat ca sa nu se simta lasat pe dinafara.
Duminica am fost la mare si nu i-a placut deloc pe plaja. Cand a dat cu picioarele de nisip a zis "cah", s-a catarat pe ta-su si a stat lipit numai de el, pe sezlong. Iar cand l-a dus la malul marii a inceput sa urle de rasuna plaja. De intrat in apa nu se punea problema oricum, apa fiind f rece.
E prima data cand mergem la mare anul acesta, normal ca nu tine minte nimic de anul trecut dar m-a cam surprins reactia lui.
A mai patit cineva asa ceva?
Presupun ca in cateva zile s-ar obisnui totusi, ce credeti?
Cristina Cge, felicitari pt miscarea catre Ca, sper sa va placa acolo si sa va acomodati repede. Spor la impachetat.
Pupaturi la toata gasca si weekend placut,
Anto mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) si
Victor (8 octombrie 2005)
b_irina_c spune:
Buna ziua si de la mine,
Diplodocus subscriu si eu la cele zise de Anto! Te pup si sunt alaturi de tine.
Cge parca tin minte ca pleci pe 23 si cum nu mai "trec" pe aici pana luni vroiam sa-ti urez calatorie placuta si toate cele bune! Asteptam vesti!
La multi ani de Sf. Ilie tutoror sarbatoritilor!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
RalucaCostiurin spune:
Buna ziua, fetelor!
N-am intrat pe forum de 1000 ani, si de nu erau vestile rele cu Ioana Diplodocus, nici nu cred ca ajungeam sa intru.... Oricum, sper ca nu m-ati renegat, eu tot de-a voastra sunt cu sufletul - desi mai putin cu prezenta..
Am citit ca a noastra Cristina Cge se pregateste de plecat in Canada. Sper din suflet ca o sa pasiti cu dreptul in noua viata1
Noi suntem bine, multumim Celui de Sus. Ba chiar ni s-a urat cu binele, caci ne gandim sa intram in renovare capitala - si evident in jugul capitalist al creditelor.... Culmea, rata ma sperie cel mai putin, dar am groaza de momentul in care voi sorta totul si voi pune in cutii/saci, si tot asa de reactia lui Radu - care daca umbli la baza lui materiala se supara rau de tot (ex: nu pot schimba patul lui cu el de fata, caci e convins ca il demontez si ca i l-am stricat...daramite toata casa?!).Aia e. Trebuie.
Al meu sot are alt loc de munca = ciuciu concediu ; macar am impuscat cateva zile in mai la munte. Las' ca si toamna e frumos.
Va urez concedii placute si numai bine.
Ciao
Ioana75 spune:
Salutare si weekend placut la toata lumea!
Ioana, sintem alaturi de tine azi
!
alina, la ce masina sinteti acum?![]()
Deea, sa fie II data viitoare.
Dana, ce bine ca poti sa nu bagi soacra in seama
. Pupici lui Antoine.
Ruxandra, deci pui CD-ul la posta si pentru noi astea din Bucuresti?
Anto, dar citi dinti are Victor de e in 'explozie' acum? Eu tot n-am reusit sa-i numar dintii Mirunei.
Diana, multumim de oferta de muzica
.
meme, cum e cu socrii?
Eu am tras azi fata in poze, ca in ultima vreme nu vroia sa mai pozeze, intindea mina dupa aparat.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
kid2003 spune:
eu pur si simplu sunt impietrita de cand am auzit vestea cu Calin. Ioana draga, ma rog sa treci cu bine peste aceasta cumplita incercare...Fac ce fac si imi amintesc de tine...trebuie sa ai putere! Pentru Luca, el e tot ce conteaza acum
LiaMia spune:
quote:
Originally posted by codruta_grg
LiaMia, ti-am trimis abia azi dvd-ul....cred ca voi acum va distrati, dar macra il vei avea pe cand va intoarceti...
Codruta &Petra Alexandra
asa crestem noi
merci frumos! am revenit azi de la mare si iata ca am vazut si mesajul tau. iti dau de veste luni ce si cum. LiaMia si
Florin
LiaMia spune:
diplodocus! nu am cuvinte sa le-adun spre a te incuraja in aceste momente dureroase... tot ce-ti pot spune este ca viata merge inainte, ca sotul tau va trai prin tine, prin iubirea ce i-o porti si prin baietelul vostru, Luca, copilul voios si zglobiu pe care l-am admirat alaturi de tatal lui pe site-ul pe care l-ai maiestrit cu atata dragoste.
fii in continuare pentru Luca mamica optimista si creativa care ai fost pana acum! nu te lasa rapusa de tristete, pentru ca el nu si-ar fi dorit sa va vada tristi! Traiti viata purtandu-l cu voi oriunde veti merge!
Dumnezeu sa-l ierte!
Doamne ajuta!
LiaMia si
Florin
cge spune:
Ioana (Diplodocus) nici nu mi-a venit sa cred despre sotul tau.
Iti uram sa iti Dumnezeu puterea sa treci peste durerea asta mare ca sa il cresti pe Luca asa cum visati tu si Calin.
Daca te putem ajuta cu ceva, de aici sau din Canada, nu ezita.
Am vazut si postarea ta la Sezatoarea Canadiana.
Dumnezeu sa il ierte !!
Noi suntem inca in Ro, plecam marti dimineata. Asa ca avem un program de intalniri de ramas bun.
Am recuperat copiii, sunt innebuniti de valize si de sacose. Tot ce punem noi, ei scot.
Anca tot ce gaseste, indeasa in pungi. Ca sa gasim telecomanda, e o intreaga aventura.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
jadi spune:
Cristina drum bun si un nou inceput de viata cum va doriti! Eu cred ca ati luat decizia corecta si va fi mult mai bine decat aici! Si sper sa nu ne uiti! 
Deni &
Vlad & Tudor

Petra Alexandra