Piticodromul de sept-oct 2005 (183)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Va multumesc pentru sustinere...
Ce sa zic, nu am cuvinte, sunt in stare de shoc si anesteziata cumva ca efectiv parca nu realizez exact ce s-a intimplat...

inmormintarea lui CALIN e vineri...pina atunci am de organizat una alta..nu stiu cum o sa rezist DUPA...

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Condoleante. Imi pare atat de rau...cuvintele nu isi au sensul...

Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ioana, condoleante! Of Doamne, imi pare atat de rau. Suntem alaturi de tine, daca ai nevoie de ceva spune.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Stric sirul de mesaje si sper sa ma iertati pentru asta!

Stiu ca au fost cateva fete care au cumparat patutz Graco Contour din acela cu vibratii. Eu am pierdut "rombul" de vibratii , ori l-am ratacit la mutare ori l-am pus asa de bine incat nu mai dau de el. daca mai sunteti in posesia unui astfel de patut, am si eu marea rugaminte sa imi imprumutati acel romb pentru cateva luni sau chiar il cumpar. Am sunat si la reprezentanta in Oradea si vad ca se codesc sa imi dea un raspuns, stiu ca la Vlad mi-au folosit foarte mult, adormea imediat de la tremurici! Multumesc anticipat!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Jadi, eu nu am avut patut de-ala.

Am primit cd-ul de la Meme, dar nu am apucat sa ma uit ieri pe el. Diseara ma ocup de multiplicare, asa ca va rog sa sariti cu adresele pe pm sau mail la mine, ca sa le pun la posta.

Meme, tu stai in Cork? Ca tot acolo au stat prietenii nostri pana acum cateva luni si ieri cand am primit plicul am crezut intai ca e de la ei

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Am cumparat 2 cd-uri cu cantecele si am trimis pdf-urile cu textele pe mailul comun. Daca intereseaza pe cineva, sa-mi scrie si vin cu cd-urile in tara.

Tocmai am primit mail de la o mamica din grup cu care ne-am intalnit ieri, fetita cea mica are enterocolita de azi noapte, ceilalti 2 copii ai ei tocmai se vindecasera saptamana trecuta.
Acum stau cu ochii pe Petrut ca pe butelie si-i dau apa, suc, vrea-nu vrea.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani si sa traiti cu numele de Sf.Ilie la toate mamicile si copii care se sarbatoresc astazi!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Diana am vazut mailul.Si imi plac cantecelele.Old Mc Donald e preferatul Alexiei, stie refrenul(e singurul pe care il stie).Daca nu ti-e prea mult, ne dai unul si-l multiplicam noi, cum iti este tie mai usor.
Mi-e si jena, voi fetelor trimiteti, multiplicati si eu doar primesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

La Multi Ani tuturor Iliilor!

Nicole&Ioana Alexandra

www.flickr.com/photos/9877601@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

La multi ani de Sf. Ilie tutoror sarbatoritilor, mamici tatici si copilasi.
In special unei Ilincute mititica,mititica, da voinica, ce mai o mare invingatoare.Anya - asta-i pentru Ilinca, e musai sa-l dai din partea mea.

Mergi la inceput