Piticodromul de sept-oct 2005 (183)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

Drum bun, Cristina! Si sa va mearga bine in tara adoptiva! Bafta!

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank_miki spune:

Va pup pe toate .

Eu sant in Ro,acum am venit din Turcia.A fost super,poze am putine,ca ampierdut camera,si am facut cateva poze cu alta cam.Le pun cand ajung acasa,in Austria.

Acum ma duc la bunica mea,sta la curte si e mai bine,decat la mama la bloc.Vaiiiii cecalduri insuportabile fetele!
Nu pot sa scriu bine deloc cu tastaturaasta.
Mai intru cand vin la mama,pana atunci va las cu bine.

Capra cu trei iezi!!
Miki la gradina
pozuci_1
Pozuci_2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Buna seara!
Ne-am intors de la mare, unde ne-am simtit foarte foarte bine. Vremea a fost minunata (din cauza brizei, chiar n-am simtit zapuseala pe care am intalnit-o la intoarcerea acasa), apa excelenta, Maria superincantata de tot si noi bucurosi ca am avut un concediu asa placut. Revin cu poze si alte amanunte dupa ce citesc din urma.

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna seara

diplo ma gandesc la tine
cge drum bun si un bun restart pt intreaga familie,va pupam pe toti si asteptam vesti
andreeea,ank-miki sa va fie de bine vacnta
Ioanaeste o dulce Miruna
RalucaC
anto pupi lui Victor si lui Sonia ,cit despre plaja,apa,mare ,nisip,soare,lopatele,galatele..........Antoine meu este superincintata daca l_ai lasa 24 din 24 nu ar zice nu,dar poate cine, sti asa cum ai spus si tu apa rece...... lasa nu te speria, au momente

si acuma sa va spun ceva mai vesel ca eu una era sa fac un atac
azi de dimineata ma duc sa fac patul copilului si ce credeti ca gasesc dupa perna,care este o perna foarte subtire si mica........un cutit de unt eu speriata de bomba i_au copil si incep sa ii explic ca nu este voie, sa numai pun maina pe cutite ca sint pericolase(cred ca nu a inteles nimic )........la care soacra mea trece pe hol si auzind discutia intra in camera si imi spune "pai nu ca eu l_am pus acolo sa nu mai viseze urat" ......mda, ce sa mai zic am facut si nefacut si explicat dar tot nu a inteles nimic socrela

bine va pup si va doresc o noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Cristina, drum bun si un inceput asa cum va doriti in Canada !
Ioana, chiar imi era dor de ochii frumosi ai Mirunei
Nanadana, NO COMMENT

Noi maine plecam la mare pentru 10 zile, si poate reusim sa venim in 4 ..asa ca ne mai auzim weekendul viitor.
Pupici.

Mergi la inceput

Diplodocus,am ramas incremenita la aflarea vestii. Sunt convinsa ca totul are un sens, ca de acolo, de sus, Calin il va veghea in continuare pe Luca si Dumnezeu iti va da puterea necesara sa cresti baietelul asa cum v-ati dorit. Esti o femeie foarte puternica si Calin isi doreste sigur sa treci cat mai usor peste momentele astea pentru Luca!

Mergi la inceput

Valeria, felicitari pentru fetita si sa ai o sarcina usoara!
Nanadana, e un dulce Antoine! Iar la faza cu cutitul am ramas masca .
Ioana, am vazut o camera de fetita reusita si o Miruna care creste foarte rapid, foarte frumos !
Cge, calatorie usoara si un start perfect!
Casiana, se vede ca ati avut o vacanta frumoasa si o dulceata de fata!
deeapui, vremea e perfecta pentru mare! Distractie maxima!
...si www.flickr.com/photos/10376113@N06/" target="_blank">poze de la mare noastra, cu Maria...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Ioana, imi pare tare rau de voi. Condoleantze!

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Alina ai o fata minunata sa iti traiasca, mereu o admir in poza de pe ym.

Anto, m-am shocat la faza cu socrela. Cred ca as fi alergat-o cu maciuca daca imi facea una ca asta...si nu as mai fi lasat-o sa se apropie de copil...e chiar asa inconstienta?.

Iulia s-a adaptat bine aici, a inceput sa vorbeasca italiana spre deliciul tuturor...doarme muuuult mai mult decat acasa...e o clima asemanatoare cu cea din Breaza si fff liniste. Se joaca in apa toata ziua sta la soare si baga in ea enorm de mult. Daca trec 3 ore dupa ce mananca incepe sa bazaie de foame. Tare mi-e ca se face ca purcica. Baga in ea formagio si paste la greu.

Va pup pe toate si sper sa fiti bine. Am inteles ca in Romania au fost si 45 de grade....cum va descurcati? Concedii placute,

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

neata,
codruta, am primit dvd-urile. multumesc frumos. le-am gasit frumos plantate pe birou...

anto, n-am mai auzit asa ceva pana acum ... bine ca e copilul ok si n-a dat peste cutit...

LiaMia si Florin

Mergi la inceput