Piticodromul de sept-oct 2005 (183)
Raspunsuri - Pagina 22
alinam spune:
neata
Ioana super camera Mirunei , mai ales treaba cu oglinzile, eu nu am oglinda mare in casa si Vlad cand mergem la bunika se tot oglindeste, invarte mainile, vorbeste .ca sa vada daca e el ![]()
Nana am zazut pozele cu mandretea de baiat.
Kid mai ai o luna pana la nunta si nu ai rochie? ba mai mult nici idee de cum vrei sa arata? rushinica ![]()
Deea asteptam vesti, sa vedem o fi nu o fi ......
Noi suntem ok, doar ca murim de cald afara si cica se incalzeste in continuare, in casa nu e de stat cu Vlad, el vrea afara, plus ca mai am un stres de vreo saptamana ne tot framantam ce masina sa cumparam, skimbam optiunile zilnik, ba chiar de doua ori pe zi, dimineata cumparam una, seara alta, asa am hotarat ca il punem pe vlad sa traga un biletel ![]()
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
country girl spune:
'neata piticodrom!
Kidule ne putem lua de mana. Cica si noi am avea cununia religioasa pe 18 sau 19 august si inca n-am facut nimic. Ba' am facut: am rugat-o acum 2 luni pe mama soacra sa intrebe preotul de la biserica ei daca ne poate cununa pe 19 august. Si dupa doua luni ne-a raspuns mama-soacra ca in principiu poate, dar pe 18, nu pe 19 august si nu ne-a zis si o ora, "ca-i prea devreme; vedem noi cand veniti" [adica pe 15 august!!!] Dar nu-i bai, ca daca nu iese pe 19 august, o facem in toamna la Bxl, fara ajutorul mamei soacre.
kid2003 spune:
Hihi, Ina, ma bucur ca nu sunt chiar asa de in pom si pomul in aer...daca esti si tu in aceasta situatie, poate ca as este la astea, d-alde noi care nu traiesc momentul la adevarata valoare...deh, batranetile astea.
Preotii prefera sambata, de fapt cica sambata se fac nunti, d-aia a zis pe 18 august...In Bucuresti nu se prea mai tine cont de chestia asta si se fac nunti si sambata si duminica la greu. M-am impiedicat de zeci de mirese in weekend, la Bucuresti.
Asadar ne maritam in aceeasi zi!
Hai sa ne fie cu noroc, desi nu stiu ce se mai poate schimba.. (aaah, pentru mine se schimba un pic, ca sotul meu isi doreste f mult bebe 2 si nu l-am ascultat, i-am zis ca facem nunta intai si apoi bebe ca asa e frumos
si acum se intreaba ce facem la bebe 3, daca trebuie sa divortam si sa o luam de la capat: cununia civila, pauza (bebe), cununia religioasa (bebe), deeehhh, sa isi imagineze el mai mult de 2 copii ca eu nu pot)
alexuta2005 spune:
Buna fetelor!
V-am mai scris cateva mesaje dar cand le trimiteam se intrerupea netul si s-au pierdut.Sper sa mearga acum.
Salvati-ma si pe mine, va rooog!
Am pus pozele pe flicr si shutterfly da nu stiu sa le fac publice.
http://www.flickr.com/photos/10022662@N07/797626450/in/photostream/ Mie imi arata ca-s publice, la voi se vad?
Miresicilor in devenire si eu sunt o mireasa de duminica.Biserica nu are nimic impotriva pt. nunti de duminica, de fapt chiar se recommanda sa faci nunta duminica(sambata noaptea trebuie sa dormi si duminica dim. sa mergi la biserica la slujba- asta-i teoria) ,numai ca nuntile se fac dupa slujba adica dupa ora 13-14 si sunt mai aglomerati preotii.
Ioana75 spune:
Salutare! Am fost la dr, am sanse sa nasc cind vreau, dr e de garda in duminica in care se 'aliniaza planetele' si a zis ca daca mimez niste contractii pot sa vin la ce ora vreau eu, in functie de ascendend; e clar, e si ea cu zodiile
. Totusi hotarirea o sa o iau nu in functie de planete, ci de programul celei mai bune anesteziste, pe care vreau sa o am linga mine.
Dana, admirat odorul
. Cu soacra cum e? Noi nu i-am luat aparatori la patutul Mirunei, a cazut de f putine ori.
kid, multumesc! Ce sa-ti urez, imaginatie multa si repede, ca sa aiba timp designerul sa faca rochita
.
Deea, tin pumnii sa fie 2 liniute
. Nu iei un test de sarcina de la farmacie sa-l faci?
Nicole, multumesc frumos
. Felicitari pentru marea realizare, si noi ne indreptam cu pasi destul de mari.
alina, mersic; si la ce masina sinteti decisi astazi?![]()
Ina, bafta sa va cununati cind si unde vreti, sa fie intr-un ceas bun.
Casiana, am reusit sa va admir in poze
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
alexuta2005 spune:
Uff, Ioana bine ca in sfarsit se vad pozele!
Mai eu zic sa vorbesti tu cu Smarandita sa se ceara ea afara tocmai cand e alinierea aia de planete pe care o vrei tu.
Pai sa-ti povestesc de Alexia.Eu mi-s scorpion, tacs-o capricorn.Eu am vrut sa iasa scoripion, taica-so a zis ca o scorpie in casa e mai mult decat suficient, si ce crezi? Daca Alexia nu putea sa iasa scorpion, depasea cu mult DPN-ul a iesit balanta cu ascendent in scorpion.Tot cu cezariana, intamplarea a facut ca sa intarzie anstezistul si nu am mai intrat in sala la 9 ci pe la 10 fara.Si fix la 10 se nastea Alexia.
Si la noi tot anestezistul a decis ora nasterii.
jadi spune:
Casiana, am vazut si eu o parte din poze, ca erau multe! Ai o scumpete de fata! Si eleganta si frumoasa!
Si la noi nu a fost asa cum am vrut, la Vlad trebuia sa intru in operatie la 10 si a intervenit o urgenta si l-am nascut la 11 iar la Tudor trebuia sa intru la 12 si iar au avut o urgenta si am intrat la 13.
Deni &
Vlad & Tudor
alexuta2005 spune:
Multumesc Deni!Parca si tu ai fost la mare in zona aia?Am inteles eu bine,parca ai fost la Modern cazata?Cum e acolo?
Da, Alexia da semne cum ca ar fi tare cocheta.Dar i se pune pata pe ceva si nu mai asa vrea sa o imbrac.De exemplu nu iese afara cu nimic alceva pe cap decat cu palaria din imagini.Ma dispera caci are mai multe palarii as vrea si eu sa le mai schimbe si ea o vrea numai pe asta.
alinam spune:
Alexuta in sfarsit se vad pozele :).
Ioana pai dimineata eram setati pe seat cordoba, pe la 11 ne-am gandit la o skoda octavia
, greu cu noi, orikum care va fi va fi benzinara ca motorul pe motorina e mult peste bugetul nostru.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
kid2003 spune:
Casiana, da se vad pozele, Alexuta e o scumpa si ii vine foarte bine tunsoarea aceea frantzuzeasca.
Nu stiam cu nuntile de duminica...cred ca imi ramasese mie in cap de cand eram mica si toata lumea in jur facea sambata ... m-am gandit ca sunt lacomi preotii astia de se inhama la weekenduri prelungite cu nunti dar iata, vorbesc cu pacat...