Piticodromul de sept-oct 2005 (183)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Intru si eu sa mai citesc ceva noutati si cand colo numai vesti proste, la discutii generale cineva spune ca sotul Ioanei (diplodocus) e in stare grava, alt subiect: norul chimic otravitor dinspre ucraina si tot asa ........ si mai sunt si singura cu beb si ma gandesc la Ion al meu are e pe drumuri la un curs :(

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Pana la urma nu s-a lasat cu bb2. Dar intr-un fel poate e mai bine, fiindca mai am 1 luna de tratament cu duphaston, si dr mi-a zis sa nu raman gravi pana nu trec cele 3 luni. Plus ca mai am niste probleme medicale de rezolvat (dentist etc) inainte sa-l fac pe bb2, asa ca numai bine pe la sf lui august voi fi gata de treaba :)..mai e putin.
Incepem si noi incet incet sa stam fara pampersi in timpul zilei,. Alex face direct la WC, m-am gandit ca e mai usor asa. Facem si pipi si kk tot..azi nu a facut decat 1 data pipi pe el. Tot e ceva , nu?

Deea, Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Si eu am citit la generale mesajul despre sotul Ioanei (diplodocus). Ioana, tinem pumnii sa fie bine!!

Cat despre nunti, si eu m-am maritat la bisrica duminica, dar nu c-asa am vrut noi sau preotul ci pt ca n-am gasit restaurantul liber sambata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Ma bucur ca toate s-au lamurit

Ce de mirese in curand ! vad ca si voi v-ati urnit greu, ca si mine . Si eu am avut o graba la maritat... de numa-numa. Felicitari si sa mearga totul snur cu pregatirile !!!
Ioana camera Mirunei e foarte frumoasa, cat despre oglinzi ... cred ca asta a fost motivul pentru care Petrut s-a ridicat prima oara singur din patut, ca sa se vada in oglinzile de la dulap, iar de atunci continua sa se admire de cate ori are prilejul
Dana s-au dus numai buclele lui Antoine, farmecul a ramas...
Kid e boala grea fobia cu parul. Am peste 30 de ani si inca nu mi-a trecut, in copilarie aveam parul foarte lung, des, prins in codite cu funde facute din rochia de mireasa a mamei. Ma opreau babele din joaca sa puna mana pe parul meu , ultima oara cand s-a mirat cineva de parul meu eram in anul 1 de facultate, apoi s-a facut liniste ca am ajuns sa stapanesc arta uitatului patrunzator cand cineva incerca sa zica ceva pupicuri lui Alex
Deea tinem pumnii pentru data viitoare

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

salutari

va multumim fetelor pt admiratie sinteti niste dragute

eu am o mare rugaminte la voi sa schimbat parola la adresa noastra de yahoo ca am vrut sa iau nr lui zina si imi spune ca parola este gresita poate va faceti mila si imi dati si mie nr de telefon a lui zana sau parola de la adresa comuna

anya merisica miresica feliciatri
ioana sti tu "soacra, soacra poama acra" ,en fine eu sint foarte echilibrata si nu prea bag totul in seama chiar daca ma scoate din sarite cite odata,pupici lui Smaranduta
deeaimi pare rau,tinem pumnii pt data viitoare
alexuta frumoasa mandretea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

gata am nr de telefon a lui zana am resuit sa intru,numai ca eu eram un pic gea-gea de puneam o alta parola

diplo sintem alaturi de voi,si D-zeu sa il aibe in paza pe Calin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Fetelor ce tragedie.... Am citit acum ca sotul lui Diplo nu mai este.... Dumnezeu sa-l odihneasca
Oare cu ce o putem ajuta si noi?
Doamne, ce-o fi in sufletul ei acum..... Ioana, noi suntem alaturi de tine

Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Da, e chiar tragic, condoleante inca o data!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ingrozitor...Ioana, suntem alaturi de tine in rugaciuni. Ma rog pentru tine sa ai putere sa treci peste aceasta tragedie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Am aflat de dimineata dar mi-a fost greu sa scriu...Nici nu-mi gasesc cuvintele...Ce tragedie...Condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Ioana suntem alaturi de tine!

Mergi la inceput