Piticodromul de sept-oct 2005 (183)
Raspunsuri - Pagina 21
codruta_grg spune:
LiaMia, ti-am trimis abia azi dvd-ul....cred ca voi acum va distrati, dar macra il vei avea pe cand va intoarceti...![]()
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
Ioana75 spune:
Ina, de miine Smaranda e la termen, 37 sapt, dar eu vreau s-o tin pina in saptamina 40, sa vedem ce parere are si dr.
Am reusit sa pun poze cu camera Mirunei. Au iesit f intunecoase, daca produc altele mai bune le inlocuiesc.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
country girl spune:
Ioana, super camera Mirunei. Ilinca ar fi foarte incantata de dulapul cu usi-oglinda. Asa aveam in dormitorul fostei locuinte si toata ziulica se admira in oglinda. Acum nu are nici o oglinda disponibila (sleampata de maica-sa n-are nevoie) dar taica-sau ii tot promite ca-i monteaza el o oglinda mare pe una din laturile dulapului ei.![]()
Deci asa, Samaranditza e la termen dar vrei s-o mai pastrezi la caldurica. Io zic sa te mai bucuri de linistea relativa cat mai sunteti doua-ntruna.![]()
Ioana75 spune:
Ina, multumesc; poate o fi Smaranda la fel de cuminte si sanatoasa ca si Miruna, si atunci n-o sa am de ce sa ma pling
. Pai sa-i luati oglinda Ilincai, nu priva fata de asa o placere
.
V-am zis simbata ca i-am luat perdele, dar am omis esentialul: e foarte fericita cu ele, se baga in perdea si se invirte pina cade jos (Miruna, nu perdeaua
).
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
nanadana spune:
deci dragele mele se pare ca am deocheat timpul ca vad ca ploua,dar este cald
jadi da, incepuse sa se onduleze iarasi parul, dar l_am tuns din nou
o sa pun poze sa il vezi
ina draga mea mersi,esti o draguta,pupicei lui Ilinca budinca dar vrem si noi poze ![]()
valeria o sarcina cit mai usoara cu bb2 
ioanafoarte draguta camera lui Mirina
si am vazut ca avem paututuri la fel
Antoine este tare mandru de pat si doarme singurel, numai ca noi i_am pus o bariera ca se misca, intr_o zi cu tot cu bariera l-am gasit pe jos 
kid te astept ![]()
si acuma sa punempoze uite asa arata antoine cind ia crescut dupa tunsoare aici
Meme1 spune:
Fetele mai ales din strainezia, ia bagati un ochi www.justvoip.com/en/index.html" target="_blank">aici ca eu tocmai am sunat acasa in ro moca...
Pupici,
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
jadi spune:
Nana am vizionat pozele, de 2 ori chiar! E clar cret dar ii sta bine si tuns. Si cu ochelarii e super, este un copil frumos! L-am convins si eu pe Vlad sa poarte ochelari de soare dupa ce a vazut ca prietenul din parc poarta si el ochelari!
Nu stiu cum va vedeti voi copiii dar eu traiesc o senzatie super ciudata! De cand am venit cu cel mic acasa, mi se pare Vlad imens, mare si super lung! Daca in sarcina il caram cu usurinta in brate inclusiv in ultima parte a sarcinii acum parca mi se rup mainile cand vreau sa il iau in brate! Stau sa ma gandesc ca probabil mi se pare asa mare pentru ca am termen de comparatie pe Tudor. Ca doar nu a crescut asa intr-o zi si nu am observat eu!
Si Tudor mi se pare ca incepe sa capete alta mimica si parca a crescut si in lungime ca incep sa ii vina lucrusoarele mai bine!
Am promis ca ma culc la 22 asa ca trec sa imi spal si pleata si tzusht la culcare!
Deni &
Vlad & Tudor
kid2003 spune:
Vazut super poze cu una bucata Antoine, mami tati si bunica (cred, nu?) e foc de dulce Antoine, ii sta bine si cu bucle si fara (Nanadana, eu nu am avut curajul sa o tund pe Alex inca, noroc ca buclele s-au ondulat f tare si pe masura ce cresc se tot rasucesc, asa ca nu ii vine parul in ochi, am vazut ca buclele lui Antoine sunt asemanatoare). Saraca, ea a dezvoltat o fobie la par din cauza ca atunci cand iesim afara (in piata de ex) toata lumea se mira de buclele ei si i le tot ating. Nu suporta sa ii umblu in par sau sa ii pun clame...
Si am vazut si pozele cu camera Mirunei, intr-adevar foarte frumoasa. Maaare si luminoasa, cred ca Miru e foarte fericita acolo. Si Ioana, iti doresc sa o tii pe Sma la calcurica atata timp cat e nevoie si cat iti doresti tu! 
Maimutzoaica mea tocmai a adormit, sper sa o tina toata noaptea. Noi suntem singurele acasa, tati e plecat cu treburi asa ca zilele se scurg incet-incet si eu trebuie sa ii fac fata singura. Nu e prea usor...
Chiar ce-o face sora mea intru rochie alba, Inaaa? Parca totusi nu s-a maritat inca, eu asa tin minte. Mai am si eu o luna pana la ceremonia religioasa, rochia nu e gata (nici macar inceputa), nu am materialul necesar, modele imi zboara prin minte dar nu reusesc sa le desenez, asa ca "designerul" nu intelege nimic. Dar despre asta...e alta poveste. Mai incantata sunt de saptamana de dupa nunta, cand apuc si eu cateva zile singura cu barbatul din dotare in luna de miere propriu zisa...Deh, unii o au inainte de bebe, noi ne bucuram ca scapam de bebe, altele ar trebui sa fie motivele...dar e bine si asa.
deeapui spune:
Nanadana, vad ca Antoine si Alex au multe in comun...parul cret, pasiunea pt mingea cu Spiderman ![]()
Si eu cred ca il mai tund inca o data pe Alex, a inceput deja parul sa i se ridice in sus si sa se onduleze, dar tinand cont ca pe 24 plecam la mare, il tund 1 din nou, fiindca nu vreau sa stea cu parul ud. Are timp sa-i creasca pana vine frigul.
Iar ca noutati...exista ceva sanse sa vina si la noi bb2. Nu e inca sigur, dar mi-a intarziat CM cu 3 zile, ma doare spatele, sfarcurile, si am o tensiune ciudata in partea de jos a burtii...ce o fi?
Joi ma duc la dr. Daca nu e, mai exista si data viitoare. Ar fi frumos insa, ar fi ca la Alex, surpriza, fiindca luna asta chiar nu a fost cu intentie.
Ma duc la nani. Noapte buna.
Deea, Alex si bb2
nicole74 spune:
Buna dimineata!
Nu am mai intrat de f. mult timp, insa am de lucru o gramada ca de sambata mergem in concediu.
Am sa citesc din urma. Acum voiam numai sa-i zic Ioanei "Nastere usoara, iar Smaranda sa fie la fel de frumoasa, sanatoasa, cuminte ca si Miruna"!
Si o veste mare: Am scapat de pampersi peste zi!
Nicole&Ioana Alexandra
www.flickr.com/photos/9877601@N03/" target="_blank">poze