Piticodromul de sept-oct 2005 (183)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Ioana (Diplodocus) multa sanatate pentru Calin! Sper sa te intalnesc peste doua saptamani cand ajung la Cluj!

Stimabilelor, vad ca vi s-a urcat caldurili la cap! Norocul vostru ca am multa treaba ca altfel va ciufuleam pe toate!
desi, madam Popescu are dreptate o data in plus: iaca asa s-a mai animat subiectul!

In alta ordine de idei: anunt oficial clujencelor sosirea noastra pentru 30-31 iulie in urbea mea natala! Nu va intreb ce cadouri sa le aduc copiilor si nici nu cer sfaturi pe aici! Banuiesc ca jucariile le plac oricum copiilor; mamele n-au decat sa comenteze in barba!

Nu intreb nici ce sa iau in bagaj pentru Ilinca. Daca n-om gasi in Romania ceva cu ce este obisnuita aici, se va adapta, ca de-aia-i vacanta sa se adapteze la schimbare!

Si ca sa inchei apoteotic, sa nu va prind ca va mai luati una de alta! Eu admir stilul cool, relaxat, pe care l-au adoptat unele dintre voi(macar declarativ) in cresterea copiilor! Si-apoi parca convenisem ca ne crestem fiecare copiii cum vrem, nu dupa gura babelor. Si da, exista diferente intre viata in societatea americana, fata de societatea belgiana ori de aia romaneasca. Nu e neaparat una dintre astea mai buna, dar cand traiesti zi de zi in alta societate pentru mai mult timp capeti alte automatisme si, da, te miri ca prostu' de orice cand ajungi in alta parte. Io de ex., abia am plecat de doi ani jumate si cand ajung de doua ori pe an in Romania ma mir continuu cat de multe masini cu numere romanesti sunt pe starda si ca aud limba romana in jur! N-aveti decat sa radeti daca vreti ori sa ma taxati de snoaba, dar asta-i realitatea. Ca sa nu zic ca am tendinta de a saluta cand intru in magazin si de obicei inca ma mai aleg cu priviri incruntate "tu ce-ai mai venit sa ne deranjezi!"; e adevarat asta nu in Mall la Lujerului!

Hai, v-am pupat si ne auzim pe vineri cand imi termin treaba!

P.S. Ilinca nu sta pe olita si inca trage din suzeta. Am incercat in ambele directii dar cresa si comoditatea personala ne-au descurajat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Racaru spune:

Buna ,
Probabil ca nu va mai aduceti aminte de mine. Oricum eu nu sunt extraordinar de activa ... insa va urmaresc.. si foarte multe din sfaturile voastre mi-au fost de folos.

Acum astept inca un bebe - e fetita- . O se se nasca la inceputul lunii decembrie.
Am avut o perioada foarte grea, cu greturi extrem de rele.. dupa care un rezultat la TT pozitiv cu risc crescut pt trisomia 21 si 18.
Am facut amniocenteza, iar rezultatul este bun. Copilul este foarte bine, sanatos.
Totul a culminat cu o enterocolita a lui David.
Am plins doua zile la rand... nu mai reuseam sa ma abtin...

A fost asa o perioada grea pentru mine... bine ca a trecut.

Nu am reusit sa va mai urmaresc... dar de acum sunt cu ochii pe voi:-).

David este foarte activ, nu vorbeste inca... spune citeva cuvinte.. dar mai mult prin semne.. :-). Nu stam foarte bine cu mancarea.. mai ales de cind cu caldurile astea.
Este foarte atasat de mine... sta cu mama mea in cursul zilei, dar cind ajung eu acasa... nu mai vrea sa se joace decit cu mine, sa manince cu mine , sa vorbesc decit cu el...
Asa sunt si ai vostri?

Va doresc o zi buna... si conversatii prietenoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

salutari salutari

Valen va astept cu mare placere
Ioana mersi,o sa ii dau un sms lui miflore azi sa vad pe unde umbla
alexuta,tangerine sa va fie de bine vacanta
kid daca doresti hainute de la "gap" se gasesc si aici, intra pe situl lor spune-mi ce doresti facem pachetel si le trimitem lui alexuta
Irina a trecut vremea urata si a venit caldura ,fapt pt care de trei zile umblam ca nebunii pe strazi, culcam copilul la 23-24 noptea
diplo mult curaj si putere si multa sanatate lui Calin
Ina drum buna acasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ina, lume noua! Astept inca sa imi spui cum a fost in Cuba, ca parca asa tin minte ca ai fost in ianuarie!
Drum bun acasa!

Nanadana, ar fi bine s fie pentru Alexutza dar ma-sa e zgarcioaba cu ea si nu da banii pe hainutze de la Gap pentru ea...nuuu, pentru mine sunt alea facute, lui Alex ii vin cateva luni si le arunc dupa aia, nu ii iau de "marca" merg si alea de la TCM si ocazional arunc in cos ceva de la reduceri de la Zara si Z pentru ea. Pentru mine insa...daaaa! Numai ca nu pot sa le iau fara sa le probez asa ca stau in barca mea. Multumesc tare pentru oferta, te anunt daca ajung la Paris sa ma duci la Gap (nu stiam ca sunt si in Franta, in Germania am cautat si nimic)

Valeria, felicitari pentru fetita si te asteptam cu mai multe povesti despre Davidutzu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ino noi trebe sa facem niste valva pe aici ca sa te vedem la ochi, bine ca stiu . Si zici ca in Bucuresti nu vii deloc? Ca ma abonam si eu la niste cioco belgiana de aia cu alune intregi! Nu ca nu s-ar gasi si la noi dar nu e moca .

Valeria stiu cum e sa ai copilul bolnav, am patit-o si eu la inceputul celei de-a doua sarcina, cand nu stiau sa ne spuna ce are Vlad, doar ca statea cu ochii pe pereti si nu comunica cu noi! Pe de alta partea, asta e meseria de mama si trec toate asa ca ne amintim doar partile frumoase si mai "facem " inca unul. Felicitari pentru fetita si o sarcina frumoasa in continuare!

Nana mai este Antoine cret dupa ce l-ai tuns? sa ne pui poze noi cu el!

Vin caldurile fetelor!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare! Eu sint in concediu dar e mai obositor decit la munca; deja am citit n-spe carti, nu prea ma lasa Miruna sa stau la calculator.

Ieri ne-am intilnit cu Vladut al Irinei, care e foarte pregatit pentru o fratioara: mi-a dat o gramada de sticks-uri sa-l hranesc pe bebe din burta. L-am vazut 'prestind' un pp la copac, ca barbatii, s-a descurcat de nota 10; oare cu fetele cum se procedeaza, tot asa linga copac?

Noi am muncit mult in weekend, camera Mirunei e aproape gata, ii mai lipseste lustra si o aparatoare pentru perete (i-am lipit patul de perete cu o latura mare). Ma duc sa fac poze si revin, desi nu stiu pe ce site sa le pun, tot nu m-am hotarit.

Ioana, multa sanatate lui Calin!
Ramona, bine ati revenit, ne-am gindit la voi. Poate mai facem o iesire in parcul din Kiseleff. Am gasit cartea pe net, multumesc de pont, o sa le comand si eu daca zici ca au asa succes.
Valeria, felicitari si sarcina usoara in continuare!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Valeria, felicitari pentru bb2, sarcina usoara si nu-ti fa probleme cu intratul, ca si eu dau pe la subiect doar asa, din an in paste! dar un fizic ca al meu se uita greu!

madam Popescu, ciocolata belgiana cu alune intregi sa fie! Moca, of corz! Dau si prin Bucuresti, dar nu stiu o data precisa. Insa am numarul matale de mobil si te apelez inainte sa se topeasca ciocolata! Desi ar cam trebui sa-ti pui poftele in cui, ca ai nascut deja!

Kidule, de vacante nu mai zic nimic ca ma tem deja de gura voastra! Nici de supercresa Ilincai!

Constat ca azi am fost mai mult cu limba pe afara...[ o fi de caldura, ca abia de doo zile am vazut si noi trejdegradeCelsius: de doooa luni doar poooua]

Vive la France! Dana frantzuzoaica vreau sa vad poze cu Antoine caruia i-a crescut parul dupa tuns, pliiiz.

Ioana cat mai ai pana la termen? (ca chiar n-am timp sa urmaresc si odiseea voastra)

Salutari canadezei Valen si celor mici, americancelor, irlandezelor, italiencelor, olandezelor, nemtoaicelor, frantzuzoaicei Doruletz (tare scumpa la vedere) si belgiencei Anto!

Concediu placut Mifloricicai, pe oriunde s-ar afla! Si multi pupici Alinei pentru Arina si Anya!

Mi-e dor de cam toata lumea, cunoscuta si mai putin cunoscuta!

Simoooo, ce face filozoful?

Mergi la inceput

Ce mai stiti de Innaa si Noelia? O fi in luna de miere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

racaru, nu te-am uitat! felicitari pt fetita care va veni in iarna!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Va scriu din Vatra Dornei sa va spun ca aici este o temeratura super buna, max 24 grade peste zi. Asa ca stam pana pe 25 iulie. Va astept si pe voi aici

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput