Piticodromul de sept-oct 2005 (183)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Yupiiii, am primul client la cantecele!!!! Gata, am facut safteaua (parca asa se zice, nu?? ca eu sincer, cam incep sa scartai la limba romana).

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Meme eu nu te agat pe mess (ce m-a distrat expresia asta) ca ma indoiesc sincer sa ar asculta Vladut muzica. Acu' o "tulesc" si eu ca e ora de masa .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata la pranz!

Alexuta sa iti fie de bine concediul!

am editat ca se interpreta
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Kid, nu brevetez nimic ce nu e al meu . Si sa stii ca va citesc zilnic, nu imi scapa nimic doar ca uneori ori nu am timp ori nu am ce zice, ma stiti pe mine, sunt asa mai timida .

Meme, multumim de ajutor, tu te tot oferi si noi nimic .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

quote:
Originally posted by kid2003
De explodat nu stiu ce sa explodeze,
Nu sunt ingrijorata deloc de Sarah; remarc doar ca evolueaza in continuare in ritmul ei, diferit de al majoritatii copiilor care la 1 an si 10 luni,au macar 11 kg, leaga propozitii scurte; Eu sunt mandra de ea asa cum e (ca doar e a mea nu?)si sunt convinsa ca la un moment dat va face un salt rapid in dezoltare. da, la limbaj ma refeream, dar aici sta mai prost din cauza ca aude prea prea multe limbi in jur si e putin derutata. Acum ca are si o surioara...iarasi e mai dificil. Deci, dupa cum spuneam, am facut doar o remarca. In rest...fiecare poate sa interpreteze orice dupa placul inimii, important e sa ne gasim fiecare locul si sa traim fericti. N-o sa te uit cu siropu', nici pe tine si nici pe doamna Popescu careia i-a poftit inima la migdale. Pupici Alexandrei.

Mergi la inceput

Fetelor, ma dau batuta.........daca aveti vreuna din voi idee cum sa facem sa va trimit cantecele, va rog, iesiti la inaintare....
Am incercat si messenger si rapidshare...toate pica....
Off am o pica de nu va vad...cred ca pana la urma scriu un CD si il expediez la una din voi in Ro (care se ofera?) si il share-uiti voi mai departe.
Zau, ca nu stiu cum sa fac altfel, imi iese os pe os in fata calculatorului, ma uit cum urca bitii si cum crapa aproape de final...

Pupici,

Mergi la inceput

Gata, m-am hotarat. Scriu un CD si fug azi si il pun la posta...cred ca e cel mai bine. Acum, cui sa-l trimit? (ala eu, ala eu, parca vad ca nu sare nimeni)...In concluzie, astept doritori...

Pupici,

Mergi la inceput

Gata discul...plec la posta?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Daca mi-l trimiti mie promit ca il multiplic si il dau mai departe. Asa avem si ocazie de intalneala.
Pup

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Ruxandra, mi-ai luat-o inainte ..oricum, avem incredere ca il vei da mai departe

Deea, Alex si bb2

Mergi la inceput