Piticodromul de sept-oct 2005 (183)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Anya multumesc frumos de mesaj. Am gasit ceasul pentru cel mare si deja am luat haine pentru varste diferite, chiar de 2 ani.
Meme jos palaria pentru cat esti de inimoasa
Valen ai dreptate cu explodatul. Asa a facut Petrut, s-a trezit dimineata si a considerat ca azi e ziua de mers, azi e ziua de vorbit.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Meme eu de mult le-am trimis parintilor si socrilor poze cu camera in care se joaca Petrut, cele in care arata de parca a explodat o bomba cu jucarii si le-am starnit compasiunea pentru cata treaba am zilnic cu stransul, asa ca au venit hotarati sa ma ajute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Cred ca azi e ceva nefast in aer..
O fi de vina faptul ca e Vineri-13?

Deea, Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Diana, buna idee cu pozele. O sa fac si eu poze cu dezastrul din casa cand se joaca Matei, sa am dovada mai tarziu. Azi a furat vasul de la cafetiera si a reusit sa-l sparga, asa ca de maine trecem la varianta turceasca de cafea. Mai nasol a fost ca l-a spart fix in mijlocul camerei lui care era plina de jucarii, asa ca a trebuit sa-l pun in pat, sa strang jucariile, sa dau cu aspiratorul si sa fac si morala copilului in acelasi timp.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Diana, am uitat sa-ti zic ieri si acum iar salivez, stii de ce mi-e mie foarte pofta? De Reese's de-alea cu unt de arahide. Mama, ce-as bascula cateva acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Gata, am pus la posta una bucata CD cu cantecele si un fisher price toddler. Sper sa ajunga curand in Ro si sa nu se rataceasca pe drum.

Pupici,

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Ruxandra, eu de cand eram insarcinata poftesc la merdenele de pe calea Giulesti sau din geam de langa gara de Nord. Si nu sunt singura, mai e Madalina din NY care deabia a nascut si ea mi-a zis la fel .
Tu ai mai mari sanse sa gasesti Reese's cups, decat eu merdenele . Eu una le-as pune pe lista aceea a UE cu ce are original/bun fiecare tara, desi banui ca sunt balcanice, dupa nume. Si sigur mai gasesc fete sa semneze petitia, poate avem o sansa de export incoace

Mergi la inceput

Ah, pai la merdenele pofteam si eu cand nu eram in tara

Meme, multumim frumos . Cand ajunge plicul va anunt si vedem atunci cine mai vrea, ok? Am retinut ca Deea, Casiana, Alinam si Deni.
Edit: Si Ioana, ca nu cred ca are sanse mai mari saptamana viitoare prin mess.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

la merdenele poftesc eu ACUM!

cred ca de la caldura ati devenit irascibile...eu zic sa va reveniti!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Uitasi sa o felicit pe Kristinutza pentru pasul facut!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput