Piticodromul de sept-oct 2005 (183)
Raspunsuri - Pagina 14
Meme1 spune:
Sau mai simplu, cele care aveti dc++ si emule, puteti aduce direct...sa cautati de asemenea cd-urile de la fisher price pt toddleri, sunt super misto
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
Meme1 spune:
Am revenit de la control cu Ana. Are 8.1 kg (de-abia mancase, eu am tot cantarit-o acasa si nu ajungea la 8 kg) dar e lunga de iese din grafic. Asa ca e bine. Au fost doi bebei dupa ea, super grasuni, o fetita si un baietel. Erau patratei de grasuni ce erau.....
Pupici
nanadana spune:
^salutari salutari de la noi
jadisa iti traiasca fecirul,mare, sanatos si sa iti aduca numai bucurii 
Antonelasa iti traiasca fetita mare,sanatoasa so sa iti aduca numai bucurii
noi sintem bine mai avem un pic si inghetam ca deja am scos toate hainele de iarna si toamna
,aici ploua,ploua,ploua si iar ploua 
IOanapupi lui Smarandita 
fetelor spuneti_mi si mie zicea miflore ca vine in vacanta aici ??????? am inteles bine sau nu??????
Meme1 spune:
Mai am circa doua ore pana sosesc socrii.......si in loc sa ma duc sa aranjez prin casa, bantui de una singura pe aici...parca si vad mutra acra a socrelei cand o sa intre si o vada totul vraiste, ca asa arata casa seara, parca a fost bombardament, au navalit tatarii si mai stiu eu ce alte evenimente...are grija andrei sa mentina haosul si dezordinea, indiferent de cate ori as aranja jucariile in timpul zilei...
Meme1 spune:
Gata v-am pupat ca vad ca nu mai e nimeni pe aici.......
valen spune:
quote:De ce Dana? vrei sa oferi masa si casa? Ca daca nu vine Miflore putem veni noi.
Originally posted by nanadana
^salutari salutari de la noi fetelor spuneti_mi si mie zicea miflore ca vine in vacanta aici ??????? am inteles bine sau nu??????DanaAntoine(10.10.05)
anya spune:
Diana, iti raspund eu referitor la cadouri. Am 2 baieti de 4 si 2 ani, asa ca sunt in tema cu preferintele la jucarii. Cu Thomas ai dreptate - poti sa cumperi linistita ca o sa le placa. In plus, la mare moda sunt transformerii de toate felurile. Un alt desen animat agreat de pitici de 4-5 ani e Ben10. Asa ca un ceas de Ben10 va fi ideal (stiu ca a cautat al meu sot si nicaieri in Europa nu se gasea acum cateva luni). Acum am inteles ca ar fi aparut cate ceva pe la Metro, dar am fost aseara si ceas n-aveau
.
Pt bb mic ia cateva hainute - nu neaparat de 0 luni, pot fi si mai marisoare, sa le poarte la toamna, iarna...depinde ce gasesti.
pup
Ioana75 spune:
Meme, bafta cu socrii! Te contactez saptamina viitoare pentru melodii, multumesc
.
Dana, de fapt miflore e in Spania in concediu, pe Costa Brava; cred ca o sa se plimbe si prin Franta un pic. Mai sta o saptamina, da-i un SMS, poate va intilniti
. Pupici back lui Antoine
.
LiaMia, eu incerc sa-mi educ copilul in sistemul Montessori, nu in cel traditional, deci o las sa absoarba din mediu orice o intereseaza, eu incerc sa nu-i impun nimic; iar daca ea prefera sa citeasca in loc sa faca zilnic la olita, o las. Nu ma astept sa intelegi
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
locca spune:
Hai mai Valen, nu face si tu din tantar armasar, nimeni nu a pus-o la zid pe Diana. Si nu trebuie sa-ti fie frica de reactii, de fapt realitatea e ca distanta te va face sa pierzi din prieteni si asta nu din cauza locatiei, la fel de bine ar putea fi si china. Prietenii adevarati si familia vor ramane. Eu recunosc ca n-am patit chestia cu "nu trebuia, se gasesc si pe aici", mi s-a zis doar "nu trebuia sa aduci nimic, noi vroiam sa te vedem pe tine". De obicei eu intrebam direct daca vor ceva anume din US, uneori chiar vroiau (am adus de exemplu electronice gen aparat foto care mi se platea, oricum respectivul iesea in castig pt ca in US era mai ieftin si era si multumit), si intotdeauna plecam cu dulciuri locale si cu vin de california si gata.
Cam atat. Desi nu vroiam, m-am bagat si in discutia asta.
Meme, ti-am retinut id-ul, poate te deranjez pt. niste melodii 
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
netza
Valen imi pare rau ca nu ai inteles ceea ce m-a deranjat pe mine. Nu sunt nici de cum invidioasa ca voi cele care ati ales alte tari sa traiti mai bine. Fiecare isi defineste propriul "bine". Pe mine m-a deranjat faptul ca a pus accent pe cat de "inapoiati" suntem noi aici in Romania, ca facem lucruri de care ea nici nu a auzit de zeci de ani, nu am zis nimic de faptul ca toate pb se rezovlva mai usor, ca viata ar fi mai buna, ba chiar am recunoscut ca suntem in urma tarilor civilizate. Poate ca sunt eu mai "patrioata" si m-a supara mai usor cand e luat peste picioar stilul nostru de viata. Cat despre pusul la zis mi se pare putin exagerat, nu cred ca va face nimeni asa ceva.
Imi cer scuze feteleor (din strainatate in primul rand) daca le-am lasat impresia vreodata ca sunt invidioasa sau rautacioasa
. Departe de mine astfel de fganduri!! Sunt miliarde de oameni, deci miliarde de pareri. Asta a fost a mea...
Vera e si hamul o idee. Dar eu momentan l-am convins pe Vladut sa merga frumos de mana si ii place mult plimbarea. Cateodata mi se pare chiar ciudat ca prefera sa ne plimbam de mana prin cartier in loc sa se joace in parc.
Meme mie mi se pare ok Ana, e o draguta si tine la silueta ca doar e domnisoara
. Poate o sa te contactez si eu cu muzica, dar cand o sa prinda Vladut gustul ca momentan ma pune sa inchid pana si radioul
. Bafta cu socrii!
Nanadana tot n-a trecut frigul de la voi? Mai povesteste-ne Antoine!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)

Antoine(10.10.05)