Piticodromul de sept-oct 2005 (183)
Raspunsuri - Pagina 13
cge spune:
La orice firma de asigurari- ASIROM, agentie de turism etc.
Noi parca am dat 200.000 ptr o sapt ptr Franta.
La Muncii sunt multe firme de asigurari.
De la doctorita mea am inteles ca daca aveam cardul de sanatate care este gratuit, dar ptr care trebuie completate n-spe formulare si care trebuie comandat cu o luna inainte, nu mai aveam nevoie de asigurare.
Vacanta placuta.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
b_irina_c spune:
Vera inca o data felicitari pt bb 2! Si pentru Iulia cea vorbareata! Si eu mi-am facut asigurare, ca nu stii niciodata ce se poate intampla. Pentru 4 saptamani am dat 37.5 lei si am facut-o la o agentie de turism IDM ca asta e chiar langa serviciu. Din cate stiu poti face cam la orice agentie. Vacanta placuta!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
LiaMia spune:
ioana ma uimesti cu atatea cunostinte in materie de psihologia copilului mic si a prescolarului
... totusi trebuie recitit capitolul cu particularitatile varstei si activitatile specifice varstei.
desigur, sunt convinsa de inteligenta precoce ce sta la baza invatarii alfabetului pana in 2 ani, asa ca va doresc 1.succese depline in continuare , 2. infiintarea unor scoli pentru superdotati si in romania sau 3. bani pentru cele din strainatate si , nu in ultimul rand, 4. sa ne arati si noua poeziile scrise la 4 ani, inclusiv exprimarea in doua limbi de circulatie internationala (vz Iulia Hasdeu), diploma de facultate sau macar pe cea de liceu la 3 ani..
.....
scuze fetele, nu sunt asa de obicei, dar, ioana, nu vad ce te-a deranjat asa mesajul meu de mai devreme. chiar am precizat ca nu am intentia sa supar pe nimeni...si-apoi era vorba de prioritate intre cele doua, nu de excluderea vreuneia dintre ele... dar bineinteles ca fiecare intelege ce vrea...
la buna reauzire,
LiaMia si
Florin
godzila spune:
Sora-mea e medic acolo asa ca ma descurc daca se intampla ceva...am intrebat la pol de frontiera si mi-au spus ca e ok fara. Oricum asigurarile alea ieftine sunt doar pt linistirea ta caci nu folosesc la nika...daca e ceva nasol oricum platesti...ca Italia e ca Romania doar ca se vb alta limba.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
godzila spune:
Irina merci pt. felicitari. Eu am anuntat pe aici dar nu prea des ce-i drept. Am citit chestia cu fugitul ex-ului meu. Am o idee: foloseste hamul. Fa-l sa inteleleaga ca e ceva nashpa si neplacut dar ca are 2 solutii ori e cumite si sta de mana ori scoti hamul. Si foloseste-l la prima abatere si de fiecare data cand o ia hai hui. Am folosit-o la copii mei hiperchinetici (care nu au ce face saracutii asa sunt ei) si a functionat. Bafta!
Vera &

POZE
valen spune:
Buna fetelorDin cauza lipsei de timp intru mai rar pe aici; am citit putin ce minunatii fac copiii vostri si imi dau seama ca Sarah e tot in urma dar nu-i bai, va "exploda" ea la un moment dat; Colac peste pupaza va mai gasesc si discutand in contradictoriu.M-a intristat foarte mult felul in care ati inteles reactia Dianei; mi-e tare dor de parinti si prieteni si ma gandesc ca anul viitor sa vin sa-i vad dar am ajuns sa-mi fie teama de cum va fi. ma gandesc de pe acum ce le-as putea cumpara ca sa le fac o surpriza dar faptul ca fiecare lucru poate fi considerat o ofensa la adresa tarii aflate in ascensiune ma pune pe ganduri. Am mai vrut recent sa trimit cateva lucruri (pt. ca imi facea placere atata tot) dar mi-a fost teama ca mi se va raspunde cu "se gasesc si la noi"; faptul ca am ales sa traim altfel (nu neaparat mai bine)nu ne face superiori. Ma intreb la ce bun oare atata inversunare uneori?Nu astept raspuns si nici n-as vrea sa se lungeasca subiectul insa ma gandesc ca peste vreo 3,4 ani voi fi si eu pusa la zid (nu de voi neaparat)si mi se va rastalmaci fiecare cuvant, pt. simplul fapt ca nu voi mai fi la curent cu realitatea romaneasca. Trist.
LiaMia spune:
vera, nu mai este necesara asigurarea de care ai intrebat si, in plus, nu ti-o ia nimeni in considerare "afara"...
FELICITARI PENTRU SAMBURELUL DIN BURTICA!
Sa ai sarcina usoara si bb sanatos!
LiaMia si
Florin
godzila spune:
Liamia merci de felicitari. Asa cum am scris si mai devreme sunt convinsa ca nu se ia in considerare si ca e doar o manevra a romanasilor de a mai face rost de niste bani.
Vera &

POZE
LiaMia spune:
valen
esti modesta ca de obicei... si comica cu "o sa "explodeze"
. apropos, ce mai faceti voi?
LiaMia si
Florin
Meme1 spune:
Fetele care vreti cantecele in engleza, am doua randuri, unele mai slabute si unele orchestrate super misto. Fiecare arhiva are in jur de 60 megs...ID-ul meu de messenger e lili_bucur, vi le dau pe mess ca alta solutie nu vad, sunt mult prea mari pentru mail.
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)