Colectia de toamna iarna 2005(141)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Asa...mi-am pus si eu o felie de pepene si am revenit

Deci am vazut pozele de la Cami...super haioase, la mine se vede ca-s nevopsita, dar maine remediez

Restul de poze...in albumul comun nu e nimic..si daca tot ziceatic a nu e loc, nu e o idee sa facem un cont separat ptr pozele de la intalniri?????Sa-l numim cumva..intalnire_nov_dec_2005, cu parola aceeasi. Zic si eu

Meems + Ina multumim din suflet ptr cadouri...a stat Mirunici toata seara prin casa cu ochelarii, am si poze sa va arat dovada

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Madu , eu sunt de acord cu noul cont, chiar e o idee foarte buna, asa nu se incarca foarte mult contul vechi

Vad ca fetele nu au prea intrat in seara asta, unde a-ti desparut toate?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

am vazut pozele de la Camelia. am ras cand i-am vazut pe tatici. pardon grupul de paparazzi care inregistrau evenimentul. si cum sunt usor emotiva mi-au dat lacrimile la pozele de grup.
daca tot va plac asa mult sa-i vedeti pe copii impreuna propun sa deschidem o gradinita. si asa e criza.
pup

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Colectie noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Imi cer scuze, dar nu mai stiu sa schimb scutecul, asa ca scriu si eu pe pagina 21.
Moaaama, fetelor, ce ciuda mi-e ca nu am fost si noi printre voi.
Fac si eu ca Anda un mic rezumat: am vazut pozele si am vazut o Dordie-slabatura , o Nokioasa tunsulica si doua bortzoshine frumoase foc si intr-adevar o Lavi cu dooo blonde! Si multe, multe altele de care nici nu stiu ce sa mai zic ca toate si toti copii asa frumosi si voisi ati fost.

OF, of, of, ce-as fi vrut si eu sa fiu alaturi de toate. Cind mai venim si noi in Ro, cu siguranta propun si eu o intilneala, chiar daca la nivel mai mic.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput