Colectia de toamna iarna 2005(141)
Raspunsuri - Pagina 30
camelia_daniela spune:
Uite ca sunt prima cu POZEEEEEEEE!
Lavi, sorry, pe cele cu fetele le "pitesc" maine!! Sper sa nuu te superi! Maine la prima ora le rezolv!
Povesti maine ... ca acum pic de somn!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Noki_Lara spune:
Suuper intalnire.
O problema tehnica insa: nu se pot incarca deodata mai multe poze? Sunt 3 lainceput si un buton de add more, dar nu exista tot un gen d eprogram ca la yahoo de incarcare a ma multora simultan???
Ca behaiiiiiiim...

Io am vreo 50 de poze
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
maria-alexia, din pacate, din mare pacate, ca mor de draci, nu am facut nicio poza si nici nu am cum sa relatez nimik de la intalnire deoarece am ajuns in urma ei!
adik eu am fost cea mai penibila persoana de la intalnire: cand am ajuns toata lumea fugea care incotro de furtuna, se aruncau dupa bagaje si copii si io de-abia am pupat 3 fete si 2 copii si m-am trezit singura (cu dordia:) in mijlocul campului. mor de nervi,
nu a fost vina mea, am dus pe cineva la gara si de la Gara de nord pana in titan am facut mai mult de o ora ca era vreme de iesit de la serv si era omor pe strazile bucurestiului. si , dupa ce ca am intarziat vreo 2 ore, a mai venit si-un val de ante-furtuna, de toata lumea a crezut ca gata, incepe potopul. Au fugit degeaba ca s-a linistit totul, nu a mai inceput nimik.
Deci am vazut o mare de fete cu copii, unele fete imi erau cunoscute si n-am apucat sa le salut, unelke fete nu-mi erau cunoscute si le-am ratat.
DEZAMAGIREA VERII: am pierdut-o pe meems! asta ma supara, am vazut celelelate 3 fete din afara bucurestiului sau tarii, dar pe a patra am ratat-o si tare as fi vrut s-o cunosc pe meems....
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
dordia2000 spune:
HAlo again...
Pe langa ca a fost superb si scurt...a fost super. Copilasii s-au jucat, s-au ciondanit iar fi'miu s-a plimbat ca de obicei dupa flori si papadii (nu le-a gasit) si a dat iama la geanta ellei in care erau pufuleti...![]()
Eu am vazut-o mai mult pe Anda care ne-a dus acasa...si pe Nikitul in poze.
Trebuie neaparat sa repetam dar...fi'miu mai vine in Bucu pe la Sf lunii si pe 8 august plecam la mare asa ca....hai sa o mai facem odata intr-un weekend...sa zicem...4 sau 5 august sa poata venii si felicia care a lipsit.
A venit si Gandacica cu minunile ei de copilasi, si Corapino cu iubiteii ei dar...nu a venit SilvisD de care imi pare asa rau....
DAca nu se poate...organizati voi o data sa convina tuturor si eu vin sigur cu sau fara copil.
Fetele au fost superbe, Ina eo minunata, la fel si Meems care e o papusica, copilasii...nu mai vorbesc ca toti sunt absolut mortali.
Imi pare rau ca nu am apucat sa o ascult mai mult pe Daria vorbareatza.
A venit si MImi Dumi, si Cristinamh, si muuulte altele. A fost suuuuper.
Mai vreauuuuu

Poze....o sa pun saptamana viitoare pt ca acuma inseamna sa mai stau cateva ore si maine...la scarbici o sa dorm pe birou asa ca....ma scuzati dar...o sa mai asteptati iar pana atunci va veti delecta cu pozele celorlalte!!!
VA poop si intru iar maine de la munci!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
anda77 spune:
sa povestesc scurt ce am apucat sa vad si pe cine am apucat sa pup: INA, despre care nu mai am cuvinte de mai mult timp, de luni de zile, am doar sentimente, roxisialexia, calda ca de obicei (cand o vezi pe fata asta, iti da senzatia de pansament, jur, in sensul fte bun al cuvantului), ilenutza care arata fte bine gravida, zici ca nu-i (de la piept in sus:), mama di tutti cu 2 copile blondeeeeee (cum or fi iesit frate asa blonde ca ei nu-s:), dordia, simpatica grupului, leea cv, genul emancipat, tot in sensul bun al cuvantului, nu peiorativ (plus ca e frumusica foc), gandacel - sensibila cum mi-o imaginam, arata vulnerabil, e subtirica tare pt o lauza, noki care este tonica si haioasa, madau care cred ca e suparata cu ceva pe mine dar nu-mi spune (aflu io), madutza care e o pisicuta cocheta si blanda, camelia - o tipa care pare fte echilibrata si mai matura decat arata in postari (nu vreau sa zic ca arata imatura in postari, sa nu se inteleaga gresit, adik mi-a facut o excelenta impresia din 3-4 fraze), pe mimi dummy abia am apucat s-o salut in jumatate de secunda, pe joy tot in juma de secunda am pupat-o si GATA. a plecat toata lumea ca cica venea furtuna...
nu mai zic nimik de copii ca erau extraordinari toti, am vazut doar cativa pret de mai mult de o secunda fiecare...offfff
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
roxisialexia spune:
hello!
sunt super nervoasa pe netul asta, nicio poza nu pot sa pun pe photo
deja sunt de o ora sa le pun, le las pe alta data.
Frumoasa intalnirea de azi, cam scurta 
Mii de multumiri ina si meems, pentru cadouri 
madau si adina, multam pentru tricouri...au iesit superrrr 
Mi-a facut mare placere sa cunosc mamicile si copilasii colectiei noastre,maine revin si cu alte detalii......sunt rupta de oboseala.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
Noki_Lara spune:
Asa...bad news: dupa ce m-amchinuit sa redenumesc pozele, trec cu avant la uploadare, cand surprize-surprize: CICA E DEPASITA LIMITA ALBUMULUI DE 1 GIGA!!!!!
Asta nu stiu ce inseamna, dar de bine nu e sigur...
Am incercat sa fac si album nou, l-am si facut defapt, dar tot zice de aceeasi limita.
Cred ca ne-am luat ramas-bun de la hostare gratuita pe net a sute de poze...
Ma duc la nani, ca-s pliiina de draci!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Ha ha ha, tare de tot relaare, Anda! Si la obiect, ca de obicei!Madau nu cred ca e suparata pe tine...mi-a zis mie sa-ti dau baby-phone-ul pentru ca ea se grabea. A plecat chiar inaintea vajului...
Dar parca si mie mi s-a cam trista. Mai altfel ca de obicei.![]()
Asa este, Roxi, multumim pentru cadouri dragelor de Meems si Ina si pentru tricouri, IOR-stelor Madau si Addya!
Meems...sunt tare amarata ca nu am putut schimba nici 2 cuvinte. Io am fost copilul durerii, gardian noului pitt-bull al parcului, in spetza fii-mea, care de o saptamana incoace a deprins minunatul obicei a muscatului.
Sper sa-i treaca repede, ca de nu, ii pun botnitza!

Amu chiar ca plec la nani...Somnic usor!
Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah
madau spune:
Bey...ce aveti cu mine..ca n-am fost nici suparata nici trista nici nimic

...Ando te-ai tacanit? Ce sa am cu tine...io eram ep super fuga cu super draci ca imi facu' Marius porgramul sa mergem la nasi si asa as mai fi vrut sa stau cu voi...de aia poate ti s-a parut ca asa avea ceva..dar nu era in legatura cu voi. In rest..am defilat peste tot, am vrut sa stau de vorba cu toata lumea, dar n-am apucat asa cum vroiam, sia sta m-a deprimat rau
.
Oricum ma bucur enorm ca am reusit sa ne vedem cu toate

.
Ma bucur ca v-au placut tricourile, inseamna ca efortul n-a fost in zadar

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
catutza spune:
Am adormit copilita si acum ma relaxez cu o felie de pepene in fata.
Dordia , si eu mai vreau o intanlire cat de curand, dar sa vedem ce spun si fetele. Eu in principiu pot oricand, dar daca e Mihai liber ca sa ne aduca e si mai bine![]()
Anda , chiar i-mi pare rau ca ai ajuns asa de tarziu la intanlire, poate data viitoare ajungi si cu Nic
Ina si Meems , sunteti niste dragute
si multumim de cadouri
Edit : Madu su Addya , mii de
pentru tricouri
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil