Mamici de iulie-august 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 8
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Noi in casa avem 2 AC-uri care merg toata noaptea, din care unul fix deasupra mea; de cind au circulat pe net acum citiva ani mailurile alea despre 'trasul curentului', lucru inexistent la alte popoare cu exceptia romanilor, nu m-a mai 'tras curentul' nici pe mine.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Confirm ca aici nu exista notiunea de "curent", copiii se joaca in asa-zisul curent romanesc, eu stau in curent si in concluzie nu vad pe nimeni sa sufere de asa ceva. Normal ca daca ai masele cariate si stai in "curent" te vor durea insa asta nu e vina "curentului" ci a ta ca nu mergi la dentist.
Luna 34 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
liadorian spune:
Nico, ce bine ca te-am prins! Sper sa nu fa vreo confuzie dar nu cumva ai postat tu acum ceva vreme niste "perle" mortale (cred ca erau mai mult de 50), de fapt niste dialoguri intre posesori de tel mobile si operatori? Asa de ciuda mi-e ca nu le-am salvat atunci si acum nu le mai gasesc, am rasfoit vreo 15 capitole din urma si nu mai dau de ele. Daca le mai ai, le poti trimite pe mailul comun, te roooog? Stiu ca atata am ras atunci de ma temeam ca ma apuca nascarea inainte de termen! (Aviz amatoarelor! Brazuca, Andreea, mamii!)
Ashera, ! La Roma trebuie sa te comporti la fel ca romanii, nu? Pana la urma fiecare face cum se simte mai bine...
Mama samurailor, am citit si eu pe net despre testul asta si cred ca ne povestea si Simo candva despre el. Se pare ca e super relevant! Atata doar ca eu n-am avut niciodata rabdare sa-l fac pana la capat.
LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!
Samurai-lady spune:
LIA-ma gandeam io ca nu l-au inventat japonezii,ei copiaza mult din multe parti :))).Io o sa-l fac o data pe zi sa nu ma certe nenea doktoru.
Samurai-lady 36 weeks si Kenta 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D
ilenutza spune:
Eu medic neonato nu am avut la nastere, deci pas.In salon cand a venit nici nu stiam ca trebuie sa dau , dar nic nu am avut probl.
iar la asistente, 5-10 ron in fct. de ce faceau.
Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.
otim spune:
quote:
Originally posted by mamii
poate sunt mai mica si mai naiva,sa zicem!Dar mie preturile astea mi se par destul de mari intr.o tara unde salariu minim pe economie este inca 100 de euro!Adica daca o mamica nu isi permite sa dea sumele astea ce se intampla?Si asistentele si doctorii sunt platiti sa faca treaba asta!E jobul lor!Se stie ca la noi trebuie sa dai niste atentii!Sunt deacord cu ele si eu prefer sa dau o atentie si sa stiu ca sunt bine tratata decat deloc DAAAAARR 700 de ron mi se pare mult SUNT EU EXAGERATA?!
multe pot face din pacate , dar nu arunc cu pietre pentru ca si au salarii de mizerie dupa cati ani de studiu au si la cata responsabilitate . Si ca sa fac o comparatie (cu o discutie care a fost data la stiri ) un medic cardiolog renumit avea salariu lunar de 300 euro , iar cand s-a dus in Italia tot pe acelasi post are un salariu de la 1400 euro in sus si ca sa nu mai vorbim de conditiile de aici si de acolo . Iar exemplele pot continua dar ... as umple pagini.
Otiliainceput 35+Laurentiu
Luna1 spune:
Auzi mai Karligo tu crezi ca eu angajez la majorete asa, toata ziua buna ziua? Pai saracele li s-au rupt si pampoanele de cand tot dau cu ele de pereti pentru Karligugurutza. Hai bine te iert, le mai arvunesc si data viitoare ca stii ca io ma bucur ca nu te-a indus.
Jadi sigur nu e legat de alaptat? Mastita ceva? Zic si eu ca e ciudat cu frisoanele tale. Eu zic sa mergi totusi la doctor.
Lary si aici iti da sa faci testul respectiv insa nu te obliga mai ales ca se stie ca e stresant. Intrebare: e adevarat ca in Japonia "nu exista" colici? Adica se considera ca atunci cand plange bebe aparent fara motiv are el de fapt o problemuta insa notiunea de colici nu exista?
Luna 34 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
estecri spune:
io astept de 20 min sa miste bebele ca sa fac testul ala...dar el nu si nu!!Ce ma fac?
Karligutza pastram pompoanele pentru cand o vrea gugurutza sa vina!!!
Sorina 37+
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
AMR 8 ZILE
jadi spune:
Eu am dat bani la dr si la anestezist si la cateva asistente dar numai la cele de la reanimare. Cand m-au trasferat la salon, am dat de 2 ori asistentei care ne-a facut toaleta si gata. La asistentele de la copii nimic, la neonatolog desi de data asta ne-a bagat in seama si tot a vorbit cu noi nu am apucat sa ii dam nimic, nu era cand ne-am externat noi. Si sotul a mai dat ceva asistentei care a luat baiatul din sala de operatii. Oricum nu are rost sa va zic cat si cum, parerea mea e ca fiecare da cat poate, eu nu am avut parte de dr care sa impuna vreun pret si in genere la Giulesti de fiecare data am dat cat am vrut eu si cui am vrut eu!
Cine poate intelege copii astia? Dimineata a mancat pe parcursul a 4 ore si cu greu a adormit, timp in care s-a pp si kk de vreo 3 ori. Acum dupa juma de ore de supt a adormit de parca ziceai ca i-am dat somnifere. Il astept sa se trezeasca si sa ii facem baie ca deseara mergem la doctor si nu cred ca ne mai putem desfasura baia la ora 8. Si sa ma dusez si eu a suta oara, frisoanele astea nu ma lasa, acum mi-e frig acum mi-e cald.
Deni & Vlad & Tudor
mamii spune:
otim eu tocmai asta zic inteleg ca si ei au salarii de ra... dar problema e ca un doctor asista la, sa zicem minim 5 nasteri pe zi( sunt zile cand probabil are mai multe nasteri zile cand are mai putine si persoane care dau mai mult si altele mai putin)-Daca facem un calcul minor sa zicem ca de la fiecare pacienta isi ia 100 ron El pleaca acasa cu 500 de ron pe zi .Ti se pare putin?Si aici se da spaga numai ca la ei e sub alta forma prefera sa le duci ceva!O sticla de vin... nishte chestii de patiserie pe care sa le manance impreuna cu restul care au asistat la nastere...In schimb la noi deja 700 de ron de la o singura nastere...mi se pare destul...3 nasteri deastea si ....s.a scos!
jeni71 spune:
quote:
Originally posted by liadorian
Stiti la cine ma gandesc eu acum? La domnul inginer al Karligutzei! Despre Karligutza stim mai mult sau mai putin cu ce se ocupa, dar el ce-o fi facand? A facut carare de atat du-te-vino pe la usa salonului? A terminat deja un pachet de tigari? Eu una tare-as vrea sa-i vad fatza barbatului meu in momentele alea! Mai ca as cere sa fie el fotografiat cand se naste Domnita Miruna, si nu Domnita insasi!
LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!
Da chiar ca buna idee, si mie mi-ar place sa vad ce face al meu cand eu nasc-cum se agita, ce face. Sincer, mie mi-ar place daca tot imi provoaca, pana ma duce in sala de nasteri sa nasc, sa stea cu mine in timpul travaliului. Nu neaparat sa vada durerile si chinul ci sa-l simt langa mine aproape.
Jeni34+