Mamici de iulie-august 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Jadi, dar temperatura ti-ai luat-o? Sa nu ai febra, ca nu-i a buna cu frisoanele astea.

Cristina, 35+ si bebe scump

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by nusica

draga mea, ilenutza, scorurile au cam depasit cu mult
din cate am inteles eu de la alte man=mici:
- dr : 600-700 lei;
- anestezist: 200 lei,
- restul :100-200 lei.
deci trebuie multi......
eu sunt o graviduta de 37 sapt si sunt din slatina-olt.
as vrea sa nasc normal dar am inteles ca fiind mai mare tariful la cezariana, nu mai conteaza daca poti sa nasti normal ca te baga direct la cezariana.
nastere usoara la viitoarele mamici!!!!
te pup

Wow, astea da preturi! Eu sunt curioasa de altceva: daca nu dai banii astia ce patesti, ramani asa, nenascuta?! Fara suparare, dar mie mi se pare ca e mult prea mult. Doar nu cumpar copilul de la ei, Doamne iarta-ma!

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

quote:
Originally posted by liadorian

quote:
Originally posted by nusica

draga mea, ilenutza, scorurile au cam depasit cu mult
din cate am inteles eu de la alte man=mici:
- dr : 600-700 lei;
- anestezist: 200 lei,
- restul :100-200 lei.
deci trebuie multi......
eu sunt o graviduta de 37 sapt si sunt din slatina-olt.
as vrea sa nasc normal dar am inteles ca fiind mai mare tariful la cezariana, nu mai conteaza daca poti sa nasti normal ca te baga direct la cezariana.
nastere usoara la viitoarele mamici!!!!
te pup

Wow, astea da preturi! Eu sunt curioasa de altceva: daca nu dai banii astia ce patesti, ramani asa, nenascuta?! Fara suparare, dar mie mi se pare ca e mult prea mult. Doar nu cumpar copilul de la ei, Doamne iarta-ma!

exact asta este si parerea mea, nu concep sa dau atat de mult

Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

lia ai fost super tare!JUR!Si mie mi se par niste preturi cam exagerate sincera sa fiu!Doctorii au salarii pt treburile astea am inteles o atentie ... 200 300 roni da las.o naibi ca nu tre sa ii dau eu salariu pe o luna plus ca daca facem o medie la scorurile astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

de acord ca, mai ales in cazul unei nasteri normale si fara mari probleme, nu trebuie dat asa mult...

si mai e ochestie legata de scoruri: de medicul si de asistentele de la neonato nu prea se pomeneste, desi sunt importanti si ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Fetelor aveti un ritm la scris …. parca nu mai reusesc sa tin pasul. Am citit doar capitolul precedent.

Miilly, Irinusha am vazut pozele. Sa va traiasca minunile. Sunt tare scumpi.
Daca ma uit la poze vreau si eu sa nasc mai repede.

Selut din pacate nu stiu ce sfat sa iti dau, dar ii doresc din suflet samatate multa bebelusului. Imi pare rau ca ai trecut prin atatea probleme.

Ralicapio de ce sa iti faci griji cu greutatea? Ai foarte bine. Eu la prima sarcina am avut +8 kg cand am nascut. Acum am deja +10. sigur voi depasi 12 cat mi-am propus.

Oana daca dnp-ul e pe 26 cred ca poti sa iti astepti dr ta daca bb nu se grabeste.

Oana eu ma bazez pe dr de garda daca a mea dr nu poate sa vina sau se intampla ceva si trebuie sa fac cezariana. Eu sper sa fie bine indifferent cine face operatia.

Mami07 (oana) e bine ca esti optimista. Asa trebuie sa fim toate.

Alexi colul de 3.2 e bine. La mine de la 31 de saptamani e sub 2.

Jeni si eu ma gandesc ca o sa-mi lipseasca burtica. Am hotarat sa ma opresc la bb2. Imi place tare sa-mi plimb burtica, imi plac hainele de gravi pe care le am si chiar ma simt mai frumoasa asa. Imi pare tare rau ca nu pot sa fac mai multa miscare, caci toata ziulica m-asi plimba.

Mai citesc si revin.

nico33+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Astea sunt preturile si ptr Timisoara, ptr o nastere normala. Poate sunt mari, dar (aproape) toata lumea da atat. Si ata o sa dau si eu.

35

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Buna,azi am fost si noi la eco.
Bb e bine pozitionat,are 2750 gr,fluxul de sange intre toate cele e bun si colul e inkis.Pana la controlul de sapt.viitoare cika nu ar da semne ca vrea sa paraseasca uterul lui mami:))).

Cum sunt in sapt.36 si ceva am primit o hartiutza ,gen grafic,pe care tre sa o completez.Se numeste Count to 10.Spitalul unde merg io e mai aiurit si are tot felul de kestii dinastea.Cum se face testul:se noteaza ora la care simti prima miscare a fatului(de cand stabilesti sa incepi testul,nu la aceeashi ora in zi,cand ai timp );apoi numeri 10 miscari si vezi in cate minute a miscat.De dureaza mai mult de 50-60 min scrie sa te prezinti de urgenta la spital.

Acu cat e de relevant io nu stiu.
E ca o tema de casa si cika tre sa il faca gravida o data pe zi.
Va dati seama de nimeresc chiar perioada cand bb e somnorici:))),cred ca merg la ginecolog in fiecare zi.

In rest toate bune si faineeeeee

Va pupilimmmmm

Samurai-lady 36 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

poate sunt mai mica si mai naiva,sa zicem!Dar mie preturile astea mi se par destul de mari intr.o tara unde salariu minim pe economie este inca 100 de euro!Adica daca o mamica nu isi permite sa dea sumele astea ce se intampla?Si asistentele si doctorii sunt platiti sa faca treaba asta!E jobul lor!Se stie ca la noi trebuie sa dai niste atentii!Sunt deacord cu ele si eu prefer sa dau o atentie si sa stiu ca sunt bine tratata decat deloc DAAAAARR 700 de ron mi se pare mult SUNT EU EXAGERATA?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Karli bine ai revenit, sper ca ti-a prins bine "antrenamentul" moral, pentru ca nu toate avem ocazia sa experimentam emotiile unei posibile nasteri de 2 ori.

Giana mult succes, sa vii cu vesti bune!

Pentru restul de gravidute care se intreaba cum sta bebe in burtik, am gasit un site super, care te ajuta sa faci o "harta" a burticii pentru a identifica pozitia. Iti explica ce inseamna "galmele rotunjite" si unde ai "gadilaturi" sau "bule de sampanie" si unde ai lovituri mai puternice, etc.... Ba chiar cum poti sta ca sa incurajezi intoarcerea bebeului in pozitia ideala.... Foarte interesant: http://spinningbabies.com/

sapt. 33 cu maricel in burtica

Mergi la inceput