Mamici de iulie-august 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

o sa fac nani acum ca am dormit iepureste azi noapte!

zzzzzzzzzzzz

si pt.ca intrebau fetele cine le-a trecut numele la bebei pe prima pg. sa stiti ca eu ma fac 'vinovata' pt. al doilea prenume la fetita brazucai si pt. numele baieteilor japonicilor noastre samurai si nikole... io-s f.atenta la detalii uneori si am obserat ca nu mai sunt reactualizate si toate numele bebelusilor din burtici...

karligutza, sapt.40 cu la purtator
am fugit dupa karligugurutza!
si ea a zis sa n-o deranjez inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Va doresc weekend placut, si sper ca luni sa vad pe listuta cit mai multi bebei 'noi'!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

karligutza atunci tie iti era adresat de la mine si Denisa mea!

Denisa Maria 37+

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

multumesc fetili
eu am schimbat semnatura si intre timp muuuuulte mesaje si daca tot n-am adormit, am raspuns acum...

see you later!

karligutza, sapt.40 cu la purtator
am fugit dupa karligugurutza!
si ea a zis sa n-o deranjez inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Karli esti mai rau decat in telenovele!
oricum nu am inteles de ce era vb de inducere daca tu nici macar la DPN nu ai ajuns?Si dupa o sapt e inca OK.
Dar pentru data viitoate clar ti s-a taiat dreptul la pampoane!te tachinez, stii doar!

Oaana tot harnicutza esti!Si io tot peste dar cu cartofi in coaja, abia peste vreo ora sunt gata.Dar stii ca mi-ai facut pofta de mamaliga, poate fac maine!
Daca poti, ia pe cineva sa te ajute ca banii oricum se duc iar tie nu o sa iti ridice nimeni statuie!

In alta ordine de idei a venit si nasha de peste mari si tari, dr. la fel, asa ca e toata lumea prin zona deci pot sa nasc!Da nu vreau inca, sic!

Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusica spune:

draga mea, ilenutza, scorurile au cam depasit cu mult
din cate am inteles eu de la alte man=mici:
- dr : 600-700 lei;
- anestezist: 200 lei,
- restul :100-200 lei.
deci trebuie multi......
eu sunt o graviduta de 37 sapt si sunt din slatina-olt.
as vrea sa nasc normal dar am inteles ca fiind mai mare tariful la cezariana, nu mai conteaza daca poti sa nasti normal ca te baga direct la cezariana.
nastere usoara la viitoarele mamici!!!!
te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Karligutza, super doctorul asta al tau ca te mai lasa pana la termen. Acuma fa si tu un pic de efort, ca sa o convingi pe fetiza ta sa vina pe lume neprovocata! Aia cu uleiul de ricin stiam si eu, dar cred ca e foarte scarbos,, poate cu niste ceai de zmeura, sex cit mai des, spalat pe jos, nu stiu nici eu cu ce ar merge. Da' trebuie sa mearga cu ceva!
Ilenutza, la mine a durat doua zile pana sa se declanseze nasterea, timp in care am stat cu perfuzii non-stop si tot degeaba, abia dupa ce mi-a pus nu stiu ce pastila in col, s-a declansat travaliul care a durat mai putin de o ora. Dar e adevarat ca la mine a fost si o situatie mai speciala si trista, asa ca din fericire nu sunt un exemplu pentru nimeni.
Ioana75, da' ce bona super ai! Pacat ca are 25 de ani, mie mi-ar fi frica sa am o bona atit de tinara, sa nu-i vina idei barbatului! (glumesc!)
Otilia, Lia, pe soacra o pun eu la punct, nu-i problema. Mai de mult tot incerca ea sa se bage in viata noastra, venea la noi acasa si daca nu eram eu se apuca sa faca ordine prin dulap, adica printre haine si lenjerii de corp, si comenta ca nu sunt ordonata, ca nu i-am spalat lu' fiu'sau nu stiu ce geaca, ca in bucatarie nu straluceste totul, chestii de-astea, pana m-am enervat si i-am interzis sa se mai bage in casa mea. Si m-a sustinut si sotul, asa ca acum nu mai comenteaza nimic.(pe fata, ca pe la spate nu vreau sa stiu ce-o fi la gura ei).Hai, ca daca incepem iar cu soacrele, nu mai terminam!

Cristina, 35+ si bebe scump

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

karliguta si eu m.am simtit asa usurata cand am plecat de la doftor tot 2 in 1.Eram si singura cu soacramea si iubi la munca singur nu avea cum sa plece!
eu tot incerc sa fac efort sa il fac sa vina da nu vrea, dau cu mopu toata ziua fac curat... cred ca o sa ma apuc de geamuri!
Sa ma sexez imi e cam tarsa asa ca imi sta pe creier cum doamna doctor la control mi.a zis ca il simte la mana cum impinge!si imi sta pe creier
Alte posibilitati mai sunt de a il provoca??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Karligutzo draga stiu ca nu de pompoane iti era...
si eu care chiar mai nainte ma gandeam, oare esti in travaliu, oare cata dilatatie ai, oare ai nascut???
bine ca esti optimista si vesela si ne-ai dat de stire ce si cum sa nu mai fac scenarii...
mi se pare un lucru bun faptul ca medicul te lasa pana la termen ,logic si firesc asa ar trebui sa fie sa se intervina dupa ce termenul a fost depasit, nu???
Uleiul de ricin...nu stiu, mi se pare mai scarbos ala de masline, dar absolut depinde mult de papilele gustative ale fiecaruia...de ex. ceaiul de smeur e cam salciu dar, daca cerebelul meu stie ca asta ar ajuta il beau cu spor!
Citisem undeva despre un "coktail" ceva o combinatie cu ulei de ricin si inca alte cateva uleiuri dar nu imi amintesc unde, am o ciuda...
merg acum sa citesc un pic din urma ...

36+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Io cred ca sta cu ulei de ricin e folclor!Io urcam si coboram zilnic 9 etaje poate, poate mi se declanseaza nasterea si nimic!

Nusica sa stii ca si cand am nascut eu circulau tot felul de sume exorbitante, pe care le-am aflat dupa ce am nascut si am cotizat.De ex. : 300 eur pt cezariana, 2 mil anestezist , etc.Si mi-am dat seama ca e posibil sa fi dat cam putin dar nimeni nu mi-a dat de inteles ca am dat prea putin.
Cred ca anul asta o sa dau mai mult la dr. dar nu stiu cat.
Ma gandesc ca daca nu era multumit mi-ar fi dat de inteles.Oricum, cei 50 de ron dati la fiecare consultatie nu se pun?adik la 2-3 sapt.?
Oricum asta mi-a placut mie la dr. meu ca nu mi-a facut niciodata apropouri la cat si cum.

Ca sa vedeti diferente de pret, ma bufneste si rasul : cand am fost internata pentru cerclaj _ atunci am dat 2oo ron dr.- am avut 2 colege de salon care erau internate pentru aceeasi problema, la acelasi dr. Una a dat 50 ron, cealalta 700 ron!

Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

Mergi la inceput