Mamici de iulie-august 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Luna o fi de la alaptat dar, am sanii tari dar nu foarte tari, nu am temperatura si nici alte simptome care sa ma lamureasca! Posibil ca invazia laptelui sa produca frisoanele astea, cert e ca ma ia frisonul de ma dor palmele si talpile de la picioare si sfarcurile de asemenea! Nu cred ca e cazul de doctor, dar voi intreba pediatra daca e vreo legatura cu alaptarea!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Arata la teveu un accident naspa pe autostrada catre mare, cu foc si foc si multe victime. Nu se dezminte romanul si alearga la mare ca nebunul si uite asa se fac accidente in lant! Din cauza focului si a fumului, dupa accident s-au mai busit alte masini, nu se vedea om cu persoane!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by mamii

otim eu tocmai asta zic inteleg ca si ei au salarii de ra... dar problema e ca un doctor asista la, sa zicem minim 5 nasteri pe zi( sunt zile cand probabil are mai multe nasteri zile cand are mai putine si persoane care dau mai mult si altele mai putin)-Daca facem un calcul minor sa zicem ca de la fiecare pacienta isi ia 100 ron El pleaca acasa cu 500 de ron pe zi .Ti se pare putin?Si aici se da spaga numai ca la ei e sub alta forma prefera sa le duci ceva!O sticla de vin... nishte chestii de patiserie pe care sa le manance impreuna cu restul care au asistat la nastere...In schimb la noi deja 700 de ron de la o singura nastere...mi se pare destul...3 nasteri deastea si ....s.a scos!

Stiu , pentru ca unele dintre noi (si ma refer la mine in mod special) a fost sa adun banii inca inainte de a lua ceea ce e necesar pentru bebe si pentru mine , de fapt noi nici acum nu avem tot necesarul nici macar pentru bagaj , dar am vazut ce se intampla in cazul in care nu dai si ma cam speriat . Nu ma refer la medicul la care sunt acum pentru ca el nu stiu ce reactie ar avea , dar nici nu doresc sa "testez" acest lucru pe seama mea si a copilului meu , desi pot zice ca la ultima internare pe care am avut-o (la boli infectioase ) nu am cotizat cu nimic decat la asistenta care ne-a facut perfuziile si s-au comportat cu mine foarte dragut si cu foarte mare responsabilitate mai ales ca eram o graviduta internata la infectioase si culmea ce ma surprins placut cel mai tare e ca doctorita care ma consultat mia tinut minte numele si dupa o saptamana (desi acest lucru e mai greu la numele meu de familie lung si german ) . Deci concluzie din punctul meu de vedere exista si medici care-si fac treaba din pasiune si fara sa astepte de la tine astfel de multumiri .

Otiliainceput 35+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Luna, si eu am citit despre chestia asta cu colicii la mamicile japoneze de mai-iunie. Chiar povesteau atunci ca in maternitate au primit imediat dupa nastere frcte si legume crude la fiecare masa (chestie despre care eu auzisem aici, la noi, ca i-ar provoca bebelushului colici). Si chiar eram curioasa cum stau lucrurile...

Jadi, bafta diseara la control. De fapt mi-e mai in grija de tine, cu frisoanele astea. N-ar trebuie sa te vada si pe tine un medic?

Otim, gand la gand cu bucurie!

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

ESTECRI-nu te stresa cu testul;daca te iei dupa japonezi,tre sa masori l bb si dimensiunea firului de par de pe caputz.Imi pare rau de ti-am dat un stres si o grija in plus cu ce am scris.

LUNA-e adevarat ce zici de colici.Nu scrie nimik,niciunde si ici de ceaiul de colici.Kenutz nu cred ca a avut,dar il luam langa mine cand adormea si nu plangea asa ca si cum l-ar durea burtikutza.

Samurai-lady 36 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

Eu mananc fructe crude, am mancat pana acum pepene rosu, caise, struguri. Si salata de rosii cu ceapa. In genere nu mananc varza, fasole sau chestii de genul asta. Si la spital ni s-a zis ca putem sa bem si coca cola si sa mancam ciocolata in cantitati mici doar sa o facem dupa ce alaptam, nu inainte. Si nici Vlad si nici Tudor vad ca nu acuza dureri de burta, ba chiar ma distrez de Tudor ca trage niste vanturi zgomotoase de am zis ca rupe plasa la pat!

Si in genere, daca e sa aiba colici, poti sa mananci si hartie ca tot il doare de la colici!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Se vede ca ma plictisesc la greu?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selut spune:

Iti dau dreptate roxanadum , deja sunt cu ochii toata ziua numai pe DC, sincer nu marimea bebelului ne ingrijoreaza pe noi , ca -l vom face noi un urias pe urma , insa sucpiciunile aste cum ca ar fi o problema cu inimioara lui au fost trase de catre dr dupa mai multe controale in care i-s-au urmarit in mod deosebit BCF-urile,Noi ne dorim din tot sufletul sa nu fie nimic adevarat si incercam sa fim cat mai optimisti, sper sa reusim pt ca mai e putin.
liadorian- scuze de convuzie, am avut impresia ca tu spusesei la un moment dat ca ai cezariana prog, insa era vorba de cineva care avea data cezarienei prog pt 3 aug(nu am mai gasit cine), si mi s-a parut prea din timp. Tie iti doresc din inima sa aio o nastere naturala si fffffff usoara, asta a fost si visul meu dar acum nu mai conteaza , as fi in stare sa suport si 20 de operatii de cezariana numai sa stiu ca ERIK al nostru v-a fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

LIA-si io tot asa la spital,de dimineatza salata de legume,la pranz salata verde.Poate ei n-au auzit de colici,inca.Nici io nu ii intreb,cred ca s-ar uita foarte mirati la mine.

Samurai-lady 36 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua dragelor,

Hop si eu pe aici, am citit un picut din urma dar mi-e imposibil sa recuperez tot.

Jadi, cred ca e de la alaptat; ti-am zis ca si eu am facut frisoane, simteam cum pleaca valul din sani spre restul corpului, dardaiam de nici nu puteam sa vorbesc. M-am bagat in plapuma si am stat asa pana mi-au trecut. Sunt chiar curioasa ce-o sa-ti spuna doctorita. Bafta si sanatate.

Parca intrebasesi si despre lohii, si mie aproape mi-au trecut. Ginecologul imi zisese ca vor dura pana la 6 saptamani, acum curge zilnic ceva dar destul de decolorat, deja pot folosi cele mai subtiri tampoane.

Lia, Luna, .
Confirm treaba cu mancatul, la spital prima intrebare a fost "vreti ceai (negru) sau cafea" si am primit tot felul de fructe la masa, inclusiv portocale si kiwi.
Acasa mananc aproximativ normal, cred ca atata timp cat nu facem excese e ok. O sa evit numai varza si fasolea uscata si lucrurile care-mi fac mie rau in mod normal.
Cred ca daca e ca bebe sa aiba colici, ii are oricum, indiferent ce mancam.

Ioana, , . Eu nu stiu ce inseamna analizele tale, dar tin pumnii sa fie totul bine. Si spune-i lui sotu tau sa nu mai supere fetele dragi ca are de a face cu mine.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput