Mamici de iulie-august 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Mai dar toata lumea e plecata la gratare astazi? Numai eu stau sa pazesc ciorba pe aragaz!

Denisa Maria 37+

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

brazuca i am here right next to you... numai ca nu pazesc ciorba am pazit o pasta si acum o savurez
La tembelizor nu e nimic interesant... Astept sa nasc

Mergi la inceput

mamii,! Numai noi doua ne mai dam pe net din cate vad. Si eu astept sa vad daca se hotaraste bebe azi. Am si visat azi noapte ca ma jucam cu ea si asa m-am trezit cu o stare de nerabdare!!!! Ma doare si burta da sincer nu mai identific daca e burta sau stomacul sau ce o fi.

Sunt singura acasa asa ca daca ma apuca sa nasc, o sa ma vedeti la stiri sigur! "Nebuna care a nascut singura in casa"

Denisa Maria 37+

Mergi la inceput

da hai sa ne imbatam cu shampanie virtuala poate s.or hotara bebicii sa vina Si eu sunt singura cuc in casa.. deci ne potrivim de minune facem o cina romantica pe net in 2 ca vad ca restu au plecat ba la gratar ... ba in orash
Are cva dak beau nishte energizant? imi curg balele de 2 zile

Mergi la inceput

Energizant? Mai bine nu, zic si eu. La mine de la Cola face ca trenul burtik...asa ca nici nu vreau sa imi imaginez cum ar face cu energizant!

Denisa Maria 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by selut

Ce sa fac? ma doare burtica rau, cat sa mai astept?, ultima data cand am mai avut dureri de genul asta (acum o saptamana) dr mi-a zis sa iau nos-pa, dar acum nu trec nici asa, sunt doar dureri fara alte semne. acum imi voi face o nos-pa injectabil sa o sa vad daca mai rezist.

CARMEN 38 sapt si 6 zile, cu ERIC

Buna Selut,

Si bine ai venit in gasca.
Te doare numai burtica sau ai contractii (se intareste abdomenul, simti presiune)?
Daca e numai durere de burta, incearca cu No-spa, insa daca vezi ca nu trece suna-ti doctorul. Iar daca sunt contractii, suna-l repede pe dr si spune-i.
Pe de alta parte, chiar daca bebe-ul tau e mic, importanta e varsta fetala, ai trecut de sapt 38, e ffff bine. Dr meu mereu imi repeta ca e mai important varsta lui bb decat greutatea lui, maturitatea copilului depinde de varsta nu de greutate. Normal ca cu cat sta mai mult cu atat ia in greutate dar la 38 de sapt reflexele sunt formate si bb se adapteaza fara probleme la viata extrauterina.
Bafta multa si sanatate!

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

mda am dat search pe gugal si vad ca scrie nu clar! Eu am mai baut de vreo 2 3 ori in sarcina cateva guri sper ca nu am facut cva rau acuma oricum e prea tarziu..!

Oare selut nashte? ca vad ca are 39 de saptamanici nu ar fi cva rau nu?!

Mergi la inceput

Daca naste azi o sa fie un bebe norocos cu asa o zi de nastere! Eu am incercat cu gogoshik sa o conving poate o vrea sa vina azi, dar nu cred ca are chef.

Denisa Maria 37+

Mergi la inceput

Eu cred ca mai degraba selut a facut injectia si s-a asezat in pat. Ca doar asa am sfatuit=o noi, nu?

Denisa Maria 37+

Mergi la inceput

daaaaaaa si eu vreau sa nasc azi dar se pare ca bebitzoi nu vrea sa iasa iar eu nu am chef sa spal si geamurile ca oricum nu sunt sigura ca ar da randament!Poate daca ma urc pe step... si poate si ciu putin energizant... Cred ca incerc putin mai tarziu ca acu prea sunt singura asa ... macar sa vina si tati sau sa fie macar in drum spre casa

p.s eu zic ca e mai bine daca nashte:D chiar e tare ziua asta 07 07 07 :D

Mergi la inceput