Mamici de iulie-august 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 20
Antoanela23 spune:
Neata si de la noi,
Vio, bine ai venit, sa-ti traiasca printesele.
Mada, spor la cumparaturi. E frumos la Andorra?
Jadi, ma bucur ca s-a reglat productia . E bine ca Tudor mananca la 3 ore, e ca la carte, 8 mese pe zi. Mananca la ambii sani la o masa?
Matza mea numai ziua papa la 2 sani, noaptea e lenesa si mananca numai la unul si adoarme. Din cauza asta se trezeste la 2 ore noaptea, dar daca doarme intre mese nu ma deranjeaza.
Lia, sa-ti fie de bine plimbarica.
Brazuca, Mamii, spor la bucatareala... si la nascut, daca asa va doriti voi.
Pup fetele, weekend placut,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)
mamii spune:
sarna Antoanela eu am terminat de bucatarit ma tot gandesc sa ma mut in pat
Weekend placut si tie si printesicii
Ioana75 spune:
A nacut Carla! Sabina s-a nascut astazi dimineata la ora 4, si a avut 2.800g si 48 cm! Sa fie sanatoasa si norocoasa!
Carla e foarte fericita, a nascut fix de DPN cum isi dorea, natural cu perineul intact.
Neata la amiaza. Citesc luni ce ati mai facut intre timp, noi astazi varuim camera lui bb, ca de luni sa pot sa-i umplu dulapurile cu haine si jucarii (donate de sor'sa) spalate.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
brazuca25 spune:
FELICITARI CARLA!!!! Sa fie sanatoasa si mancacioasa bebelina!!!Si foarte norocoasa!
Denisa Maria 37+
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria
mamii spune:
offf:D Sanatate fericire si MUUUUUUUULT noroc!!!Sa te ocoleasca colicii :D si sa bei mult laptic de la mami tau :)
Sa iti traiasca Carla ..Refacere rapida
stefania_97 spune:
Felicitari Carla pentru printesa ta mult asteptata!!! Sa fie sanatoasa si frumoasa!!!
stefania sapt.34& Catarina
http://salexandre.blogspot.com/
cristina_ana spune:
Carla, felicitari pentru micutza Sabina!!! Sa fie sanatoasa si norocoasa!
Vio, bun venit acasa!!!! Cind ai tu timp, asteptam poze cu micutza printzesa si povestea nasterii!!!! Ai nascut pana la urma cu Filipescu? Si ai mai apucat epidurala?
Cristina, 35+ si bebe scump
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE
cristina_ana spune:
Ilenutza, gelul acela intim se numeste Plant Intim? Am intrat pe site si am gasit produsul asta, dar e si solutie lichida si semisolida. Offf, scuze ca te tot bat la cap, dar eu am probleme cu o candidoza si gelul intim pe care il folosesc (de la Avon) vad ca nu mai imi e bun. Ma ustura. Asa ca sunt cam disperata si sper sa gasesc ceva naturist si care sa imi faca bine.
Jadi, si eu ma gandeam ca e mai comod sa merg la un pediatru la o clinica particulara. Macar e cu programare si nu stau ore intregi pe holurile cine stie carei policlinici. SI bani oricum dau, si intr-un caz si intr-altul. Mai vad eu ce fac dupa ce nasc!
Cristina, 35+ si bebe scump
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE
pap.elena spune:
Fetelor este bine sa bem ceai pentru lactatie inainte de nastere?Si daca da cu ,cat timp inainte si ce fel de ceai este mai bun.Eu sant deja in sap. 38 .
Ashera spune:
Carla, felicitari !! . Foarte frumos : bebelina chiar la DNP (07.07.07) , norocoasa si sanatoasa, nastere naturala si cu perineul intact ! . Felicitari inca o data !
35
Christian