Mamici de iulie-august 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

am uitat sa schimbam semnatura! Azi facem 38 saptamani si mai avem 7 zile pana la marea intalnire.
pup

Sorina 38+
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
AMR 7 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

estecri nu-i frumos sa vb de gratarele de fata cu atatea femei gravide pe aici
De un an de zile imi curg balele la un romanesc deci... bad bad girl :))
Vio bun venit acasa si tie si printesicai Asteptam poze:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza burtici la o canuta de iaurt! Noi ne-am intors mai vesele azi pe forum, dupa vreo 2 zile de stat prin pat si vaitat. Cred ca mancasem ceva ce nu mi-a picat bine la stomac.

Am incercat pana la urma aseara teoria cu si nascutul...si uite ca tot ne=nascuta sunt!Asa ca...o fi buna pentru altii teoria asta. Eu una nu ma mai bag sa o incerc, pt ca imi statea gandul numai la bebe si daca simte ceva pe-acolo. Teoretic stiu ca nu se poate, dar parca nu scap de pasarelele astea de pe creier...asa ca gata cu sexatu'cu burtik asta!

Denisa Maria 37+

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata!

Buna cafeaua Lia si Otim!

Oricum Otim e prima la cafea, din cate am obs. eu!

Cristina, produsele Hofigal se vand in Cora, farmacii si magazine naturiste.Pe site au farmaciile lor afisate de unde le poti lua la pret de producator.

Agri bine ati revenit pe la noi !

Dana ce documentata esti cu epi!

Mada succes in paradisul cumparaturilor!

Andreea stai linistita ca il auzi pe bb chiar daca e muzica in camera.Are el un timbru special.Eu as merge pe varianta cu muzica clasica, cutiuta muzicala, etc.

Azi intru in 38 de sapt.URAAAAA

Ile 38 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 02 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bine ai revenit Vio si sa fiti cumintele!

Andreea, eu la Vlad am optat pentru radio Itsy Bitsy, il puneam in surdina, nu sa urle si stai calma ca auzi bb-ul daca tipa, are un ticnal de tren in gara acopera toate sunetele din camera!

Al meu copil tot la 3 ore mananca, vad ca am tzatza asa ca nu ma mai panic. Se pare ca se satura destul de repede, de altfel daca il iau de la san si il pun la ragait, curge laptele ca la robinet!

Iata ca s-a trezit!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selut spune:

Buna fetelor, am avut o seara grea cu niste dureri de burtica ca la menstruatie ,calmate doar cu no-spa si cu vizite f dese la toilet, asa ca azi v-a fi o zi grea pt mine ,
Pt fetele care au nascut deja : sunt astea semne de ingrijorare ?, eu luni trebuie sa merg la control pt a prog cezariana ( bebele meu e in pozitie pelviana)ar fi bine pt el sa mai astepte putin ca e asa de mic, saracutu?

Simona si Sorina facem si noi parte din cei 4%, si as vrea sa imi impartasiti mai multe din ceea ce stiti voi despre sarcina pelvina si cum se comporta bebele vostru in pozitia asta? greutate , BCF-uri .......?

CARMEN 38 sapt si 6 zile, cu ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selut spune:

Ce sa fac? ma doare burtica rau, cat sa mai astept?, ultima data cand am mai avut dureri de genul asta (acum o saptamana) dr mi-a zis sa iau nos-pa, dar acum nu trec nici asa, sunt doar dureri fara alte semne. acum imi voi face o nos-pa injectabil sa o sa vad daca mai rezist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

quote:
Originally posted by selut

Ce sa fac? ma doare burtica rau, cat sa mai astept?, ultima data cand am mai avut dureri de genul asta (acum o saptamana) dr mi-a zis sa iau nos-pa, dar acum nu trec nici asa, sunt doar dureri fara alte semne. acum imi voi face o nos-pa injectabil sa o sa vad daca mai rezist.

Nu stiu ce sa te sfatuiesc. Daca iti faci Nospa, stai cuminte in pat poate te lasa durerile!

Denisa Maria 37+

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

selut eu zic sa suni la doctor sau sa dai o fuga pana la spital
Poate iti face o surpriza azi in cea mai norocoasa zi 07/07/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by selut

Carmen, cred ca am ajuns prea tarziu, dar daca tot faci injectabil, pune in seringa si un scobutil amestecat cu no-spa. e mai eficient asa.

Noi tocmai ne-am intors de la o plimbarica de o ora, si daca n-o sa dorm butuc dupa-amiaza, maare minune! Am vazut si carucior pentru bebe, si un patut de plasa destul de frumushel, ambele la preturi rezonabile. Poate luni facem si cumparaturi, ca vine copila acasa si ne gaseste nepregatiti!

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!

Mergi la inceput