Mamici de iulie-august 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Neata!
Si eu m_am trezit de dimineata!
Il astept pe printul consot sa se trezeasca sa plecam in Andorra la cumparaturi dar nu prea are chef??? Ce e vina mea ca aseara s_a uitat de pe la 1 la Hzarry Potter..
Voi ce faceti?

MADA 32+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

'Neata burticutze & mamici!

Si eu la o cafeluta ... repede, repede, ca azi plecam in formatie de 6 ( cu Oma si Opa - bunicii) la Nürnberg, ca vine Toggo (progr. ptr. copii).

Karligutza, bravo ptr. decizie!!!! Stiu ca-i grea asteptarea - doar eu ma vaitam pe aici - dar e mai bine asa. Numai bine!

Paticut,

Si acum sa-mi dau si eu cu parerea ...
- suzeta: reduce riscul de moarte subita la sugari ... dupa nu mai stiu ce cercetatori. Binenteles nu trebuie facut abuz dupa 18 luni. Nu pot sa sufar copii de peste 2 ani cu suzeta in gura ... grr!
- colici: e dupa noroc si dupa copil. Cica cum e de matur aparatul digestiv. Poti sa te pui si in cap, daca copilul e predispus la colici, face. Eu ii dau Sab Simplex, asa ajutator!
- hemoroizi: dupa fiecare scaun spalati-va cu apa ... fara sapun sau alte cele. Ajuta si o crema de galbenele de la Plafar.

Si nu stiu cine mai intreba si tot uit: cand ti se rupe apa mai ai voie sa mergi?
Daca dr. constata ca-i copilul fixat in bazin (na capul copilului) atunci puteti sa mergeti, nu trebuie sa fiti transportate lungite. Daca copilul nu-i in bazin e riscul mare sa se stranguleze cordonul.
Pupici, plange Amlélie!

_

Mandra mamica de
Cristian (3 Mai 04)-alias: Cris, Leul, Misu & Amélie (26 Iunie 07)-alias Bb, "Fomista", "Frumusete mica"
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Buna fetele. Bine v~am regasit.Nu am citit din urma,am intrat sa va dau vesti despre noi. Suntem bine incercam sa ne acomodam, Eva a reactionat super bine. Va pup, ma straduiesc sa citesc din urma si revin...sper sa reusesc sa va si povestesc.

Vio si Eva (27.09.05)

Mergi la inceput

Bine ai revenit Vio! Te asteptam cu povestea nasterii si poze cu papusica!

MADA 32+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Neata!
Am fost si eu la doctor ieri si la eco. Bebe tot mai mititel dupa eco, dar nu imi fac probleme. Parca vad ca se intampla ca la Jadi si bebe va fi cu mult mai mare decat spun ei. Oricum marja la mine este f. mare +/-750...mi se pare enorm. Doctorul mi-a spus ca se poate intampla si intr-o zi si intr-o saptamana. Daca pana joi nu apare mult asteptatul ii mai fac o vizita si vedem ce e de facut.

Karligutza ma bucur ca te-ai linistit si sunt convinsa ca bebelina va veni de buna voie. Acelasi lucru sper sa se intample si la mine pt. ca de la o zi la alta durerile sunt mai accentuate. La tine nu?

Am auzit si eu ca e bine sa fie muzica, zgomot de fond in camera lui bebe, dar cum vom impaca chestia asta cu babyphone-ul? Daca acolo e zgomot cum mai auzim prin babyphone ce se intampla cu bebe?

Andreea saptamana 40 Radu Stefan
AMR 3 ZILE...DPN 9 IULIE
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Am uitat sa va spun ca pe bubu o cheama Ioana Camelia.Si au gresit cantarirea initiala...a avut in jur de 3.200 si 52cm si s/a nascut la 11,25. am nascut foarte repede, 2 ore dupa ce mi/a rupt membranele.Va pup.
Felicitari fetelor care au mai nascut si bafta celor care se pregatesc.

Vio si Eva (27.09.05)

Mergi la inceput

Hai ca eu am plecat! Vad ca toata lumea e somnoroase pasarele!
Intru diseara sa va spun cum a fost la shopping!
Daca naste cineva azi (si ar fii frumos nu 07-07-07) sa aiba o nastere usoara si un bebe sanatos!

Pupicei la toata lumea!

MADA 32+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

quote:
Originally posted by Agri

Buna fetele. Bine v~am regasit.Nu am citit din urma,am intrat sa va dau vesti despre noi. Suntem bine incercam sa ne acomodam, Eva a reactionat super bine. Va pup, ma straduiesc sa citesc din urma si revin...sper sa reusesc sa va si povestesc.

Vio si Eva (27.09.05)

bine ai venit vio! refacere cat mai rapida. felicitari pt nasterea usoara sa speram ca asa va fi si la fetele cu urmeaza sa nasca.
pupici multi ioanei dar si evei care o reactionat bine.

nico34+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

nu stiu ce e cu mine dar m-am trezit pe la 6, pe la 7 am adormit si m-a trezit telefonul, iar acum imi e foarte rau. cand imi e rau fac alergie pe fata, deci ma umplu de bubite. de data asta nu e de la arsuri. si in 2-3 ore imi ajunge pustiul acasa. sper sa imi treaca.

pupici la toata lumea.

nico34+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

neata si de la noi!! Venim si noi la cafeluta!!
Agri bine ai venit!!Asteptam povestea si poze cu bebica binenteles cand poti tu...
Mai stau un pic si ma duc la un gratarel(la padurice) ca la noi vad ca iar se pun caldurile ...
pup fete si bebici dulci

Sorina 37+
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
AMR 8 ZILE

Mergi la inceput