Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 29
anamana123 spune:
mai sunt si io pe aici, ca maria doarme pe terasa de vreo ora jumate, cu nasu-n aer rece, cum ii place ei.
am vazut si noi poze nunta, casa de piatra, diana!
si poze cu matei, victor, david...
in legatura cu socializarea!!!!! noi suntem singuri pe aici dar vad ca fata mea e f sociabila. ieri am fost la biserica si a vorbit intruna, ne-am facut si un gagiu!
aseara fata mea , de oboseala, ca ieri a dormit toata ziua doar o juma de ora, a inceput sa guitze ca un porc la ignat! guitza din toti rarunchii si apoi o apuca tusea. n-am stiut ce sa-i mai fac s-o potolesc; era cu ochii cat cepele, asa ca, la un mom dat m-am enervat si am imitat-o
nu-s normala, ca am speriat fata rau... si pe de-asupra, m-a apucat si pe mine tusea, ca tare zgarie-n gat guitzatu' asta; intr-un final a adormit-o ta-su, cu omida, dar tot a tresarit primele minute, ca se misca si omida-i zornaia la urechi..
d-aia e acum asa bobosita!
i-am dat si io vineri si sambata suc de morcov, da' ma distreaza rau copilu' ca scoate limba de un cot ( ceea ce inseamna ca-i place, sper) si nu stie sa inghita...io incerc sa-i pun lingurita pe limba si ea o bag tot sub, asa ca va imaginati ca tot copilu-i porcaliu de la cat ne scapa din gura.
fetelor, in cat timp invatza sa pape din linguritza?
karra, tu ai mai multa vechime, impartaseste-mi si mie din experientza ta
nah, ca s-a trezit!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png
ioanaradu spune:
Mihael@ matei se hlizeste la toata lumea si n-as putea sa-ti spun ca socializam cu prea multa lume. la noi vine din an in paste cate cineva, iar la bunici mergem noi din an in paste. cred ca si asta tine de "model". nepoata mea de 3 ani, avea lume in jurul ei tot timpul si nu vroia decat cu mami sau mamaie. STRICT! tati, tataie, noi, nici nu intram in discutie.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
Mihael@ spune:
inseamna ca asta o fi modelu' si trebuie sa ma resemnez. asa eram si eu, o sfioasa( noroc ca in timp m-am mai "obraznicit")si chiar am sperat ca ea sa nu fie asa.
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
am 3 luni
ghibuadina spune:
Buna fetelor,
Gata am scapat si noi.Am fost la vaccin.A decurs totul bine.A plans un pic si a trecut.Dupa vaccin a fost tare vioaie, in loc sa doarma vroia sa ne jucam.Asa ca ne-am jucat , a obosit si acum doarme linistita.I-am pus si un paracetamol supozitor preventiv.
Sunt incantata .Dr a zis ca o sa fie o desteapta, ca e tare receptiva si nu sunt asa toti copiii.
Bilant la 4 luni si jumatate:G= 6,550kg si H= 63 cm.A crescut mai mult in lungime.E ff bine, dr zicea ca avand in vedere cu cat s-a nascut(2,300kg), ar fi putut avea cu un kil mai putin.
DIVERSIFICARE, a zis s-o mai las chiar dc ii dau mixt.Dr mea e ff documentata, merge la tot felul de simpozioane, aa ca am incredere.S-a demonstrat ca eventualele alergii de mai tarziu sau bronsite sse pot datora si introducerii alimentatiei prea curand(bineinteles dc e cazul, asta este).Mi-a zis ca pot totusi, pt vitaminizare dupa 5 luni sa incep cu sucuri.Cred ca asa o sa fac de pe la 5 luni si jumatate.
DITU multam se schema, ff interesanta.
ADELYNA, bine ai venit.Condoleante pt mamica ta.Banuiesc ca fata te ajuta sa trece peste toate.
LEGAT DE KK LA BB ALIMENTAT MIXT, e normal sa fie si pastos si mai moale, si sa faca de 2 ori pe zi si sa faca la 3 zile.Asa ca fetelor, nu va mai grabiti sa-i stimulati dc trec cateva zile.Asteptati mai intai.Eu n-o stimulez, face singura.Asa se invata ei mititeii puturosi.
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
ghibuadina spune:
KARRA stai linistita.Si eu fac o mie de grfreseli ca scriu ff repede si n-am tp sa mai corectez.Dar fetele ne iarta si ne inteleg.
MIHAEL@, Alexia mea e extrem de sociabila.Rade cu toata lumea si sta la toti in brate fara pbl.Poate ca de la inceput am tot avut ajutoare(mama si bunica) si s-a invatat fata cu lumea.Eu zic ca trebuie cumva invatati copiii asa de mici, ca am o finuta si acum la 4 ani sta numai cu ma-sa de manma si plange dc vb cu ea altcineva, se uita dupa ma-sa, nu vb, nu face nimic fara ma-sa.Eu nu zic ca fata ta e salbatica, ca n-are cum , e mica doar.Dar e de inteles ca vazandu-te pe tine mereu, nu e obisnuita.Nu e cazul nici s-o lasi cu strainii insa pooate sa te intalnesti mai mult cu prieteni, rude in care ai icredere si s-o ia in brate, sa vb cu ea..
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
karla32 spune:
buna fetelor!
iaca ma prezint si eu la apel, dupa 2 zile tumultoase! sambata seara am trecut prin spaime inimaginabile. Am zis ca mor de frica. cat sunt eu de dura din fire imi dau seama ca nu pot face fata unei suferinte a copilului. baiatul meu s-a pus pe un urlat dupa ce l-am scos din cadita de nu va spun. o ora a tinut-o intr-un urlet de ziceai ca il injunghie cineva. am sunat medicul care era de garda si nu stia bietu om cum sa ma linisteasca sa pot sa-i spun simptomele! ei, ash! plangeam ca o descreierata!temperatura nu avea,apa nu fusese nici rece nici fierbinte, urechile nu, l--am pipait sa vad daca e ciupit de ceva. nimic! nu aveam in cap decat faptul ca fratelui meu i-a murit un copil la trei luni dupa un plans de neoprit. dar dupa ce a murit, au descoperit ca era bolnav de inima. in sfarsit, o poveste care mi-a marcat familia!
s-a linistit intr-un final, dupa jumatate de novocalmin si mai ales dupa ce a obosit de atata urlat! doua ore a suspinat prin somn mititelu'!
ce a avut? cred ca am o banuiala. eu am gresit. cand i-am facut baie, la sfarsit, l-am intors pe burta si era prea multa apa in cadita si cred ca i-a intrat pe nas. alta explicatie nu am! ieri am fost la doctor. nu are nimic. asa ca...
tot ieri baiatul meu a facut trei luni si a prins biberonul cu ambele maini si l-a dus la gurita. am murit de dragul lui!
in rest suntem bine si am descoperit ca-i place la nebunie sa ii pun muzica cu Toto Cutugno. daca ati sti cum se linisteste si adoarme. m-a lasat masca!
casa de piatra, diana! sa aveti o viata frumoasa si lipsita de griji!
Raluca si Luca(8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
karla32 spune:
si mie mi-a zis doctorul ieri sa nu ma grabesc cu diversificarea chiar daca ii dau mixt - mai mult san si doar o masa/zi bibe si sunt zile cand nici pe aia!
cu invinetitul picioarelor in marsupiu mi-a spus ca are circulatia venoasa slaba si de-aia face asa. nu toti copiii au chestia asta dar el are si sa evit sa-l tin in marsupiu!
Raluca si Luca(8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
Mihaelaaa spune:
Si Davidu meu o sa fie un salbatic,cred.
Inca nu are "simptome"...da la cata lume vede in jurul lui,nici nu ma astept la altceva.Tooooata ziulica ma are numai pe mine in fata ochilor,si pe tac-su,dar mai putin.
Inca poate sa-l ia oricine in brate,nu plange...dar io stiu cat va mai dura asta?
Io nu chem musafiri la mine si de aia nici nu vine nimeni...si daca indrazneste cineva sa vina neinvitat
,ii trag o privire de pleaca imediat si nici nu mai vine curand pe la noi...ce sa fac asta sunt io,asa am fost dintodeauna....nu mai am leac!
Daca ploua nici macar afara nu iesim..cum a fost saptamana trecuta ca n-am iesit deloc..doar cu David la dr,dar si acolo cu masina desi nu e departe..da daca ploua....
Noroc ca mai are ziua de nastere cineva si mergem...noroc ca Oaspeti ne place sa fim

Io m-am gandit ca o sa-l dau pe Davidu la gradinita cat se poate de repede..sa se joace si el cu alti copii si mai ales sa vorbeasca Germana,ca io numa romaneste vb cu el..
A.sa intreb si io fetele care sunt "pe alte taramuri"...
ce limba vb cu bebeii,vreti sa invete si Romaneste sau numai limba in tara in care stau?
Io vreau neaparat sa stie si romaneste,dar si germana e f importanta,ca doar aici o sa traiasca...
Vara-mea a invatat-o pe fica-sa numai germana si aucm fata are 3 ani da nu stie o boaba romaneste...cand vine mamam ei aici nu se poate intelege cu ea nicicum...io nu vreau asa!
Mihaela,
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
karra80 spune:
na ca va-ncurcai.....Mihaelaa cu Mihael@...bine ca v-ati dat voi seama de care vb ![]()
Noi nu avem vechime la mancatul cu lingurutza...doar de 2 sapt incercam....am inept cu suculetzele si apa care i le dau cu linguritza...si ce-i place casca cura cand apropii linguritza de buze...ce nu tine gura inchisa...
De 3 zile i-am dat cereale si ii pun asa putzin in lg si casca gura ca ii palc i-am dart cu mar si morcov de la Milupa si sunt dulci....nu stie ea sa mestece inca sarac tot plimba mancarea in guritza pana ce ajunge sg in gat.....deci nu prea ne descurcam la capitolul asta..eu zic ca pe la 6 luni vom manca ceva mai bine acuma ne mozolim din cap pana-n picioare.
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
carmenefr spune:
Am aterizat si yo p-aci...
Teodora s-a gandit ca de ziua ei, ar fi interesant sa-mi faca un cadou.S-a culcat la 11.30aseara, s-a trezit la 1.30 ca-i era foame, apoi la 2.30...ca voia pe burta. S-a pus ea pe burta , cu spatele la mine, normal...si lingea un pic cearceafelu'ei, pana a adormit...proptindu-se putin in ...nas.
I-am ajustat eu pozitia
, ca ramanea cu nasu' turtit.La 4.30iar s-a trezit, tot foame si tot pe burta voia...
Eu cu ochii de chinez
, supreavegheam fata.
I-am zis sotului in creierii noptii(ca ma enerva ca el dormea ca un bb si eu eram cu creierii varza
):tu vezi cum doarme fata????Parca imi venea si sa-l zdruncin un pic...
sa se trezeasca![]()
El zice, ridicand putin capu':da, doarme arculet(se rasuceste rau de tot pe spate)Yo cu gura mare: tu esti chior???? Nu vezi ca doarme pe burta??? Nu cred ca a inteles mare lucru...de diminetata l-am dumirit.
Deci cred ca a functionat si la fata mea treaba cu foamea de lup de la 4luni....
Cu socializarea zic eu ca stam bine. Teodora rade la toata lumea,nu riposteaza cand o ia cineva in brate(decat daca-i e ff cald sau e mataita)Da'sunt copii si copii.Nu trebuie sa te iei dupa tot neamu' ca o sa fie copilu' salbatic...Poate atunci nu voia sa fie stresat de toate rubedeniile...Ca am vazut si eu ce fel au de a vb cu bb sau de a se juca cu el cand il iau in brate:imediat vor sa legene, sa zdruncine, sa vb tare...
Asa ca stai calma.
Ioanaaa super tare Matei matelot.![]()
Ti-o aduc pe Teo s-o plimbe Matei cu barca?Ca tot ne-ati facut propunere de incuscreala...Deci , cuscra , iti trimit fata ???
Si de unde i-ai luat barca d-aia? ca in 3sapt ne luam zboru' la Marea cea Neagra, si n-avem colac/barca, nimica, nimicuta.
Trimit bezele de la Teo
DianaAi fost f frumoasa la cununie.
Si bb cum era el imbracat la costumel cu vestuta argintie...
http://community.webshots.com/user/carmenefr
Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007