Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Karra80 e super carutul de care e? cu deschiderea aia! si fata mea sta tot asa de zice lumea ca suntem nebuni ca se sufoca copilu,dar ea se intoarce singura si daca o pun cu fata in sus boceste de nu mai poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

karra80 i-am dat numai ce-a reusit el sa traga, oricum nu parea prea incantat, asa ca nu-i mai dau deocamdata.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by anaalina

Karra80 e super carutul de care e? cu deschiderea aia! si fata mea sta tot asa de zice lumea ca suntem nebuni ca se sufoca copilu,dar ea se intoarce singura si daca o pun cu fata in sus boceste de nu mai poate.

Sincer nu e cine stie ce marca...sunt facute in Polonia....mie mi-a placut ca are rotile mari pare rezistent si sunt fixe....si are o gramada de acesorii acoperitoare si se face si sport....si pana acuma nu am avut probl cu el si iesim zilnic la plimbare....deschiderea se acopera cand e vreme urata sau bate vantul.....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica

www.onetruemedia.com/shared?p=303737aee2bcdf28df8cfe&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet Criss in patutz

www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu

pozici

Mergi la inceput

poate ati obs ca fac cateodata niste greseli la scris......nu sunt chiar asa de analfabeta si nici nu mi-e foame ca mananc literele dar scriu repede...si am unghiile mai mari si aps si cate 2 taste o data....si nu mai stau sa le veerific asa ca please sa nu dati cu rosii dupa mine.....

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica

www.onetruemedia.com/shared?p=303737aee2bcdf28df8cfe&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet Criss in patutz

www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Diana, Casa de piatra si o familie fericita iti doresc!

Adelyna,bine ai revenit...sper ca o sa mai vi si tu pe la noi sa ne mai spui ce mai faceti
Imi pare si mie rau pt mama ta....

Roxi,ti-am zis deja ca si mie mi se pare ca Davidu seamana cu Raresu....da asta numai in unele poze...si nu cred ca asemanarea e la fizic ci la mutritele pe care le fac ei,nu?

Asa...mai stau si eu p-aci zilele astea si dupa aia,gata!O luna nu mai intru...Joi vin 2 unchi de-a mei din Ro sa ne ajute sa izolam casa,mai avem si o baie de facut,deci eu cred ca nu o sa mai am timp nici macar sa citesc...
Nici macar seara...ca un unchi de-al meu va dormi aici in birou...deci nu pot sa stau aici,sa-i pazesc somnul...

Mihaela, de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Diana casa de piatra si sa aveti parte numai de bucurii...

pozici

Mergi la inceput

Mihael@ spor la treaba...speram sa intri macar o data pe sapt sa ne mai pov ce faceti tu si David.....

Luna 4

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

multumesc pentru urari si aprecieri . Am Avut o rochita si un taioras... cam scurta rochita, dar cand am avut nevoie numai asa am gasit-o sa imi fie buna, si acuma m-am avut timp de umblat dupa haine

Noi am aflat ca proprietarii apartamentului in care stam vor sa-l vanda in septembrie, asa ca acuma incepem vanatoarea de apartamente de inchiriat... dupa ce ma intorc la lucru ne facem imprumut sa ne facem noi o casuta, dar acuma... asta e. Asa ca... stiti cumva apartamente de inchiriat in zona Aurel Vlaicu la suma rezonabila? in Berceni vad ca gasesc mai usor, numai ca lucram in nordul Bucurestiului si ne era mai convenabil ceva mai aproape de serviciu. Conteaza mult pretul, sa reusim sa punem si ceva deoparte...

In alta ordine de idei Alex doarme bustean de doua zile incoace... ieri a stat foarte putin treaz, si azi vad ca face iar la fel... mananca, se mai joaca 15 minute si adoarme. Sper ca macar sa ia ceva mai mult in greutate decat saptamanile trecute.

Aa, cred ca o sa ne mutam curand de la clubul cheliosilor... i-a iesit un pufulet mic dar des pe langa cele cateva fire lungi basesciene care ii acopereau capul. La cat e de moale nu cred ca vom ajunge in clubul punk-istilor, dar oricum e mai bine

Ma duc sa fac ceva treaba, ca am cam lenevit cu atatea sarbatoreli

, si va urez o saptamana excelenta!

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

ce liniste..............unde sunteti fetele? acuma cand am si eu timp de net......

Luna 4

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica

www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

io mi-s pe aici ca doarme stefi...

ioanaradu, tare dragut matei in barcuta, ce ochisori mari face la pozat!

lilidana, sunteti precoce tare cu statul in funduletz..si stefi se ridica cand apuca mana mea dar nu o tin prea mult ca am eu fixul meu cu coloana...

adelyna, condoleante

ditu, am vazut schema, dar nu stiu ce sa zic de ceapa, parca citisem ca nu se paseaza in piure, se fierbe doar cu toate legumele

karra, ne-ai incurcat, Mhaelaaa renoveaza si are un scump de David

martuta, karra, noi avem ora de masa la 3 sau 4 noaptea de vreo 2 luni e bine de stiut ca am colege de suferinta cu ochii in gura la ora aia

mai fetelor, doar stefi plange cand se apropie cineva strain prea tare de ea? ca ma gandesc sa nu cresc o salbatica dar nici nu stiu ce sa-i fac. Noua nu ne trec pragul prea multi si nici macar bunicii nu vin prea des ca-s la ceva distanta, si ma gandesc ca de asta nu e obisnuita cu strainii, asa ca nu-mi ramane decat sa ma leg eu de mame pe afara ca sa mai socializeze si fata mea.

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 3 luni

Mergi la inceput