Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 27
ditu spune:
Aaaaaaaaa mi-am amintit!!!!!!
Voi ati gasit biscuiti fara gluten??Am gasit doar piscoturi care sa nu contine gluten??
Am citit despre laptele care contine gluten insa eu nu am vazut pe milumil 1 si 2 sa contina asa ceva si nici cerealele care sunt indicate de la 4 luni.
Si inca o intrebare ,am vrut sa ii dau Briannei piersica si mi-a zis cineva ca nu este indicat decat dupa 7 luni,voi ce stiti??
Noi avem 4 luni si6 zile si atatea sfaturi am primit legate de fructele care pot fi introduse ca acum sunt derutata si nu stiu ce sa fac..

ioanaradu spune:
ditu eu i-am dat lui matei suc de piersica si a fost ok.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
anaalina spune:
Buna dimineata la ora 10 !
Ioanaradu am si eu o intrebare de ce ai inlocuit laptele humana? ca si buburuza mea tot humana papa si vad ca nu prea ia in greutate?De fapt a luat exact dupa grafic 750g nici un gram in plus,si ma uit la bebelusii hraniti cu alt lapte ca sunt ca niste pernute si a mea e fotomodel desi papa 5 mese pe zi de 120ml
ioanaradu spune:
anaalina am inlocuit pt ca se constipa f tare. insa am avut ceva pb si saptamana trecuta cu constipatia, ma gandesc ca poate a avut o perioada mai proasta. daca ia bine in greutate nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi. si noi ne uitam, ca avem o fetita in bloc ce e mai mare ca matei cu 1 saptamana si este pufoasa si rotunjoara, pe cand matei e ... normal. nu e sighinas, dar nici umflatel nu e ca alti copii de-i vedem noi prin parc. ma gandesc ca tine de "model".
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
martutza spune:
Buna dimineata.
Ditu
si mersic de schema.Am si salvat-o in calculator.
Alexia3 doamne ce curajoasa esti? Pe mine ma intrebat sotul intr-o zi daca raceste VIctor si trebuie intepat ii fac eu injectii(am fost asistenta pana in 97)? Am murit numai la gandul asta.Nu as avea curajul tau.Felicitari.Apropo de Buftea.Nu stii vreun teren de 500mp si mai ieftior?
Vrem si noi o casuta pe acolo?
Adelyna Dumnezeu s-o odihneasca.Sa-ti traiasca fata, sa fie in continuare cuminte si ascultatoare si sa te bucure in fiecare clipa.Multa putere sa treci peste toate.
Karra si la noi tot de 1 saptaman se trezesteVIctor dinnou la 3 jumate.Eu banuiesc ca ar fi greva aia de la 4 luni cand copichii nu prea mananca ziua si ii incolteste foame a noaptea si, daca nu le dai scade productia.Asa ac GO FOR IT ca io si azi noapet eram la apel dar de dat aasta la 4 jumate si apoi a adormit pana la 9.pupa-l-ar mama.
Mai nou Victor se intoarce si doarme numa pe burta si schimba doar pozitia capului.Asa mai doarme si el cate 3 ore ziua (legate).Parca Ellyane zicea ca dorm ami mult daca dorm pe burta.La noi se verifica.
Acu ma duc lael ca e singur in sezlong si-si baga pumnii pe gat pana ii vine sa vomite.VA pup.MAi pun poze noi in albumul nostru din semnatura chiar azi.Daca doriti sa vedeti...
Ioanaradu super tare dl.Goe iar in barcaaaa m-a dat gata
Marta mama lui Victor 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
karra80 spune:
Roxanici eu cand i-am dat prima data formula i-am dat direct o portie ...ca stiu ca treb treptat dar nu a avut treaba....si acuma medicul mi-a zis ca sa incerc cu un bibe seara daca-l accepta ca e mai dulce si mai aromat...are gust si miros de vanilie....aseara a mancat fara probl.....acuma i-am dat tot 1 ca mai am in punga cam pt mesele de azi...deseara ii dau tot 2 ca vad ca s-a trez la 5:30 azi dimineatza.....in rest medicul la care am fost la control la particular a zis cand termin ce am milumil 1 sa dau dupa 2 ca o nu sunt probl...acuma nu mai inteleg unul zice da unul ba...eu o sa dau asa cum am zis....
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
www.onetruemedia.com/shared?p=303737aee2bcdf28df8cfe&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet Criss in patutz
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu
pozici
anaalina spune:
Ioanaradusi fata mea e constipataaa !! face saracuta niste bolovani ca imi e mila de ea , face o zi da si una nu!!dar nu am ajutat-o cu supozitor pana acum , nici nu stiu ce sa fac!!1
Dr mea e cam aeriana si a zis ca nu e nici o problema dar mie imi e mila de pitica
ioanaradu spune:
anaalina matei nu facea decat cu supozitor si chiar si asa se chinuia saracutul f tare. poate ar trebui sa mai astepti putin sa vezi daca se mai regleaza prin diversificare.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
anaalina spune:
O sa vad ce se intampla dupa ce mai schimbam meniul,inca nu papam decat cate putin suculet ,ne stambam parca i-as da lamaie de fiecare data. M-am gandit sa-i mai dau si altele dupa 4luni .Multumesc pentru raspunsuri.
de Catalina 30.03.2007
karra80 spune:
ioanaradu am vaz pozele cu Mateiasu...un dylce si ce frumos sta el in barcutza..... vezi ai grija cu pepenele am citit saptamanile trecute la mamicile de nov-dec si una dintre ele le zice la fete sa aiba grija cu pepenel ca soacra ei care e pediatra i-a spus ca nu e voie pepene la bebe ca e rau pt rinichi.....ca se stie ca si al noi are efect de curatzare a apartului urinar si ca -l pune la traeba mai mult decat ar fi normal si pt al unui bebe atat de mic e cam rau ca nu ar face fatza......si fetitza ei are 7 luni deci ma gand ca ai nostrii sunt mult mai mici.....si eu am vrut sa-i dau ca tot ce e dulce ii place si atunci mi-am adus aminte ce zicea mamica respectiva.....
Tu faci cum crezi eu doar ti-am spus.....
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
www.onetruemedia.com/shared?p=303737aee2bcdf28df8cfe&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet Criss in patutz
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu
pozici