Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

KARRA,acu vazui si io poza aia cu carutul,cum sta albinuta ta acolo....mi-ai dat si mie o idee...o sa-l pun si io pe David asa cand va fi vremea mai insorita si vom iesi la plimbare.Sunt curioasa daca-i place!Multam de idee

Mihaela, de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Karrasi noi tot cereale de la Milupa , cu mar si morcov papam.Insa eu ii fac miez de fruct(nctarina, ca azi) cu cereale de-alea. Deja pot spune ca s-a obisnuit sa pape cu lingurita...adica duce papita de la varful limbii la baza...Porcusori suntem si noi...Daca e murdara la gura, pai trebuie si mana sa fie la fel, si jucariile,si bavetica...ca doar le baga in gura...pe toate

Am gasit niste bavetici super, sunt de la Disney, 7, cu zilele sapt.Au 2fete, cumva, adica o fata ca de bumbac, iar cealalta parca e de musama...plastic , ma rog. Super si la bani, 170.000setu'

Luasem si niste cereale de orez cu caise(fara lapte)...si-apoi am vazut ca la ingrediente scria asa:orez(75%), ZAHAR....

Bine ca i-am dat doar de 2ori un pic.

http://community.webshots.com/user/carmenefr

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Carmen o asteptam pe Teuta, da' sa-mi zici sa iau barca mai mare. barca e de fapt un fel de colac, are si gauri pt bagat piciorusele si am luat-o din piata cu 100 mii. gasesti si tu pe la tarabe. deci asa arata barcuta.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Hello !

am lipsit doua zile...

KARRA , cerealele le amesteci cu sucul de la mar si morcov? si de care sunt, din cele care se fac doar cu apa?

Carmen, a avut balta peste, ca vad ca ti s-a intors barbatu'

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by carmenefr

Karrasi noi tot cereale de la Milupa , cu mar si morcov papam.Insa eu ii fac miez de fruct(nctarina, ca azi) cu cereale de-alea. Deja pot spune ca s-a obisnuit sa pape cu lingurita...

Luasem si niste cereale de orez cu caise(fara lapte)...si-apoi am vazut ca la ingrediente scria asa:orez(75%), ZAHAR....

Bine ca i-am dat doar de 2ori un pic.

si eu am icercat ieri sa-i pun nectarina si era mai acrisoara si ce crezi isi facea gratza si l-am aruncat i-am facut fara...daca e putzin mai acrisor nu vrea nici moarta....

Am mai incercat si bocanele de la hipp cu morcov simplu i-a placut si pere la fel...vreu sa o invatz si cu alea ca in august noi mergem la mare si acoloo mi-ar fi bune ca nu am cum sa-i gatesc....

Am citit prospectele si scie la compoz simplu....morcov 90% si apa

asa ca am incredere in ele......cred ca si cerealele de la humana sunt ok ca am citit pe ele.....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 4

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica

www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Multumim frumos, Ioana, o sa arunc cu ochii la tarabe. Super ca are gauri de picioruse...
Va dam de veste cand venim,sa faceti investitia cu barca barosana, sa intre manjii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kmi78

Hello !

am lipsit doua zile...

KARRA , cerealele le amesteci cu sucul de la mar si morcov? si de care sunt, din cele care se fac doar cu apa?

Carmen, a avut balta peste, ca vad ca ti s-a intors barbatu'

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

nu Kmi...se numesc cereale MILUBREI cereale cu lapte mar si morcov....si le fac lu apa....o lg de cereale la 30 ml apa....ele sunt din mar si morcov facute...

Luna 4

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica

www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

carmen lasa ca le iau iaht. uite chiar acu' o sa plec o fuga pe la piata sa vad ce gasesc!!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

intra pe bebelusul tau .ro si dupa adauga asta detalii.php?cod=MI08 la sf dai enter si le vezi acolo

Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

continuarea...

Mergi la inceput