Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dandusa, iar e rost de machit???????????? de luni ? pai daca e , sa fie ...hai cu visinata !!! LA MULTI ANI!

anateo, si Julia la fel a facut cu tarcul...apoi s-a obisnuit...nu le place din prima, dar se obisnuiesc in timp..trebuie sa perseveram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

am revenit scurt:

kikineata - papanasii se fac cu oul intreg - deci eu i-as lasa pentru dupa 1 an.

Anda bine ai venit in . Intm pe unde stai? scrie repede 10 mesaje sa nu mai ai probleme cu moderarea.

Ruxandra bine ai revenit mami - ne era dor de tine. grasi de la noi.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

roxanica, eu o las pana nu mai poate...se ridica cat vrea , cum vrea...si mie mi se pare cracananta...dat doctorul a zis sa nu imi fac probleme. daca el vrea sa se ridice, nu e considerat fortare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna sa va fie ziua, fete dragi!

Multumim pentru la adresa lui Cristi...ii transmit disera cand vine acasa...Va pup ca sunteti dragute...
Hehehe, Aka, ziceai ca nimeni ca voi!!...pui pariu? ...tocmai ce-am observat ca ne ies in acelasi timp ambii incisivi laterali sus, deci in curand vom avea si un mic vampiros printre noi...
Oricum, felicitarile nostre noilor dintosi! ...si la cat mai putine maraieli...

Ieri a fost plin de musafiri la noi si vreo 4 copilasi...Denis, super fericit, radea si chiuia de mama focului...mai ales cand l-a zarit pe Luca asezat comfortabil in patutul lui...s-a distrat de numa'...

Operatiunea OLITA, se va desfasura dupa 1 an jumate' la noi pe tarla...

Cat despre hamuri...va zic drept ca habar n-am daca-s bune ori ba, nici n-am citit subiecte pro si contra ca nu m-a interesat...probabil ca nu-i voi lua...mai vedem...

Simo, hai pupici......ai tat coborat din Faget la noi ...no bine, noi mai asteptam...sa-i vedem pe voinicei!
Laura, io zic asa: nicio legatura intre menstruatie si cantitatea de laptic de la tz...da, laptele isi poate schimba gustul (desi la Denis n-am observat ca el sa fi sesizat vreo diferenta), dar cantitatea e aceeasi...si doi: da, ciclul poate fi muuuult mai abundent acum...nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi...la fel am patit si eu! si trei: e absolut recomandabil sa le dai cate ceva, gen Nurofen, Panadol, daca au dureri mari cauzate de aparitia dintisorilor...deci nicio problema, atata timp cat nu se exagereaza, iar medicamentul se administreaza doar daca e intr-adevar nevoie!
Ktrinel,
Yagmur,
Danutz, ai fost la control pentru nodulul de la operatie? Eu am fost sapt. trecuta joi. Mi-a facut un control destul de amanuntit, cu eco, urcat pe masa, apasat operatie si nu mai intru-n alte detalii, dar mi-a spus ca din punctul lui de vedere totule absolut ok, sa nu-mi fac griji...dar ca sa dispara nodulul de tot (ca mie mi s-a micsorat de cand am mai slabit) trebe musai sa slabesc...si sa masez burtoku'...
Roana, si mie mi-e draga mama de nu mai pot, dar cand stam impreuna ies scantei de obicei...asa ca evit.....aaa...ai citit mesajele mele anterioare referitoare la persoana-ti??? ...intrebam de casa ta....remember??? astept inca raspuns...no, pupici...

Mai vin io p-aci...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andaramona spune:

Mirona stau in Zona Matei Basarab. Sa inteleg ca esti din TM, tu unde stai?

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andaramona spune:

Ops cred ca n-am prea nimerit-o cu semnatura.. trebuie sa ma mai "joc" cu codul asta html

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by andaramona

Buna tuturor! Sa ma prezint si eu... Ma numesc Anda, am 30 de ani iar pe bebe o cheama Karinne si e nascuta In Timisoara, la mat. Odobescu cu 3850g si 52 cm , chiar in ajunul Craciunului, pe 24 dec 2006. Avem deci 6 luni si 2 saptamani, stam deja in fundulet bine si avem si 2 dintisori. Cu mancarea ne mai luptam (cu legumele mai exact) dar cred ca nu suntem singurele...Va pupam...

Anda Botan

Bine ai venit! Pune si niste poze, sa/ti vedem si noi printesuca. Si noi ne chinuim cu legumele, dar ieri a papat jumatate de borcanas de hipp, meniu de pui cu orez si legumele, in parcul botanic. Sper ca nu doreste doar acolo legumele Sa vedem azi daca mai vrea. Pe unde stai?

FLORE ALESSIA LIANE 16-12-2006)
LUNA 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

ziua buna fetelor ( ca racoroasa slabe sanse la ce cuptor e afara)

dandusa, nu bea fara mine, vin si io, candidata ideala la machit...felicitari, sa va iubiti mereu la fel de mult ca acum !

ruxandra, bine ai revenit..hai sa ne scrii...

roxanica, si eu il las sa stea in picioruse tinandu-se de patutz..nici nu as ave vreo sansa daca as dori sa il mai pun sa stea jos..asa ca il las si cade singur cand oboseste !nu cred cu cracaneala, daca se ridica natural...de la el..inseamna ca oasele lui sunt pregatite...

e prea cald, mi-a luat foc neuronul, revin cand se racoreste...

Alina,mami de Mihnea-Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Mirona, io te felicit pentru ca ai reusit cu Kara si olita! Bravos!...Speram doar sa nu-si piarda interesul mai tarziu...S-o tineti tot asa...voi sunteti exceptia de la regula in ceea ce priveste subiectul...Felicitari inca o data!...
Anda, bine ai venit...
Ruxandraaa, ne-a fost dor de voi!!!!! Bine ati revenit! Te asteptam la povesti! Pupicioi grasi...

Sa va spun: azi i-am fiert in supa de legume si fasole pastai si i-am si pasat putin...pare ca i-a placut (desi nu cred ca s-a distins gustul in maglavaisul ala) ...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by andaramona

Buna tuturor! Sa ma prezint si eu... Ma numesc Anda, am 30 de ani iar pe bebe o cheama Karinne si e nascuta In Timisoara, la mat. Odobescu cu 3850g si 52 cm , chiar in ajunul Craciunului, pe 24 dec 2006. Avem deci 6 luni si 2 saptamani, stam deja in fundulet bine si avem si 2 dintisori. Cu mancarea ne mai luptam (cu legumele mai exact) dar cred ca nu suntem singurele...Va pupam...

Anda Botan

Anda, bine ai venit!
Te asteptam cu poze si povesti despre voi.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput