Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Ziua buna, fetelor!
Radu.anca, noua ortopedul ne-a recomandat calduros sa folosim hamul, ne-a interzis cu desavarsire rotobilul. E adevarat ca arata cam ingrat hamul, dar e f. util, mai mult copilasul are posibilitatea sa renunte (se lasa jos) cand nu mai are putere sa mearga si atunci nu-l fortezi.
Ma gandesc totusi ca mai incolo va fi cazul sa folosim hamul, inca nu...
Asiza sa-ti traiasca barbatelul, La multi ani !!!
Alexandra, felicitari licentiatului (dublu) !
Kikineata,ia spune-mi tu ce explicatii savante ti-a dat noua pediatra referitor la vigantol, pana la urma nu are legatura cu dimensiunea fontanelei??? Ca eu tot in ceata sunt... Noi luam 2 picaturi, ti-am zis ca dr. nostru zice ca asta e doza minima si absolut necesara, e interzis a se renunta la ea.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Am vinit! Am vinit!

Vacanta a fost frumoasa dar o leaca cam scurta.. tare ne-ar mai fi placut inca o saptamana, doua.. Am stat in 2 mai, iar plaja am facut aproape numai in vama unde era mai pe gustul nostru. Lume inca putina si oarecum altfel.. si plaja inca curata.

Si cu toate ca sunt inca destule bagaje nedesfacute .. am inceput in forta viata sociala, ieri turta de piersicuta, azi inceput curs inot cu Matei. Numai ca mai tb sa ne adaptam la caldura asta nesuferita.. off, unde-i briza cea racoroasa??

Pe Grigore l-am gasit in forma si tare bucuros ca si-a revazut fratele. Ma rog, ne-a zambit si noua, dar e clar: Matei e febletea lui. Si in cinstea reintregirii familiei a inceput cu noi "vocalize": da-da-da, ta-ta-ta, ba-ba-ba. Numai pe pa-pa-pa de dinainte de vacanta l-a uitat.

Si ieri, la implinirea celor 8 luni, am inaugurat galbenusul de ou. Pe care l-a savurat in combinatie cu piuree piersici&cereale de orez. Yamy, yamy. Sper numai sa nu se razgandeasca.. ca tare sanatoase mai sunt piersicile astea. Musai si pe cat posibil romanesti. Mai micutze, dar mai bunutze.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Sa traiasca toti fulguletii sarbatoriti!!
Anateo, Dandusa, casnicii fericite !! La multi ani !!
Anateo, multumim pt. pontul cu sorbitul din castronel, a functionat si la noi! Suuuper! A mancat cu lingurita si cand am vazut ca incepe sa refuze i-am pus castronelul cu partea mai ingusta la gurita si efectiv a sorbit tot. Lua cate o gura maaare si hic inghitea si tot asa.Parea sa-i placa! Sa vedem daca mai tine figura si la mesele viitoare...

poze David Mihai

Mergi la inceput

Ruxandraaaaaaaaaa, bine ai revenit!!!
Zici ca a fost scurta vacanta??? Poate pentru voi..ca noua ni s-a parut ca ai fost plecata o vesnicie!! Pe bune...
Ma bucur ca sunteti sanatosi! Dupa ce desfaci bagajele mai baga un ochi pe la noi ca tare ne-ati lipsit!Tu, conu', Matei, toata lumeaaaaa!

poze David Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

roxanica2006, pai zese cam asa:

m-a pus sa pipai si ca de fapt e 1, 5 pe 3 cm si nu 1, 5 pe 1
ca la ce putin calciu papa ea din diverse...lipsa de lapte f mult timp...ce i se mai fixeaza nici macar putinul ala
ca fontanela se inchide intre 9 si 1, 6 luni sice daca ea mai are o luna pana la 9 luni si nu se inchide
ca e bine sa se inchida mai tarziu ca pe acolo...nu stiu cum se aeriseste creieru' si astfel pe bebici nu-i doare capul cand au febra...iesplicatia e cu cuvintili meli...prost adica da'ntelegi??
a zis sa-i dau cat curge aplec sticla si ridic curge una bine, curg 2 bine

asta e

quote:
Originally posted by roxanica2006

Ziua buna, fetelor!
Radu.anca, noua ortopedul ne-a recomandat calduros sa folosim hamul, ne-a interzis cu desavarsire rotobilul. E adevarat ca arata cam ingrat hamul, dar e f. util, mai mult copilasul are posibilitatea sa renunte (se lasa jos) cand nu mai are putere sa mearga si atunci nu-l fortezi.
Ma gandesc totusi ca mai incolo va fi cazul sa folosim hamul, inca nu...
Asiza sa-ti traiasca barbatelul, La multi ani !!!
Alexandra, felicitari licentiatului (dublu) !
Kikineata,ia spune-mi tu ce explicatii savante ti-a dat noua pediatra referitor la vigantol, pana la urma nu are legatura cu dimensiunea fontanelei??? Ca eu tot in ceata sunt... Noi luam 2 picaturi, ti-am zis ca dr. nostru zice ca asta e doza minima si absolut necesara, e interzis a se renunta la ea.

poze David Mihai

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

miro, dandusa nu este in cic 1, asta e diferenta

n-a stiut. Serios? pai, de ce, mai mami?

Un mare pentru sarbatoritii zilei.
Un si pentru sot de asiza.

FELICITARI pentru iepurasii zilei.

Noi olita o folosim deja cu succes - si parca nici nu mai vrea sa faca decat la olita - trage aere la greu si se indeasa ... si se uita rugator la tine - fug intr-un suflet sa aduc olita - gandindu-ma cu groaza ce e la fundul ei ... cand colo - ea asteapta cuminte si abia cand simte golul sub ea ... atunci da drumul. Inca nu reusim sa facem economie la pampersi ... dar NU PENTRU ASTA am inceput sa punem fata pe olita. Deci inapoi scutecul pisat nu i-l mai pun pe ea ... am facut odata greseala asta ... si atat de tare a strans-o pe burtoc ... ca tare mila mi-a mai fost de ea.
SI mai ales - nu uitam de fiecare data cand face ceva la olita - sa facem BRAVO!!!

kikineata - uite ce am gasit:

Papanasi cu brânza de vaci

•400 g de brânza de vaci, 2 oua întregi, 3 linguri de gris, 3 linguri de faina, un praf de sare, ulei pentru prajit, smântâna pentru servit.
•Se framânta bine brânza cu dosul lingurii de lemn pâna devine o pasta, se amesteca cu ouale, grisul, faina si un praf de sare. Se iau din compozitie cu lingura gramajoare, se rotunjesc între palme, se aplatizeaza si se pun la fiert în apa clocotita putin sarata. Se fierb pâna ce se ridica la suprafata. Se scot cu lingura cu gauri si se pun într-o tigaie de teflon cu putin ulei. Se lasa sa se rumeneasc#259;, dupa care se pun în farfurie si se servesc cu smântâna deasupra.

fug ca s-a trezit -ici la toate

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andaramona spune:

Buna tuturor! Sa ma prezint si eu... Ma numesc Anda, am 30 de ani iar pe bebe o cheama Karinne si e nascuta In Timisoara, la mat. Odobescu cu 3850g si 52 cm , chiar in ajunul Craciunului, pe 24 dec 2006. Avem deci 6 luni si 2 saptamani, stam deja in fundulet bine si avem si 2 dintisori. Cu mancarea ne mai luptam (cu legumele mai exact) dar cred ca nu suntem singurele...Va pupam...

Anda Botan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

sarbatoritilor de astazi

DANDUSA la multi, multi ani fericiti impreuna, si tot asa de indragostiti! un pahar de visinata nu refuz, daca mai este...
ACS distractie placuta, sa pui poze! e nunta mare? la noi cam da, e fiul fostului sef de politie, nuntasi unu si unu...
Am primit mingea! pun poze mai tarziu. Alessia nu e incantata deloc. S/a jucat 2 minute si apoi a dat cu piciorul in ea ...

FLORE ALESSIA LIANE 16-12-2006)
LUNA 7

Mergi la inceput

Am o intrebare pentru fetele ai caror fulguletzi s-au ridicat in picioruse: ii lasati sa se ridice de n-spe mii de ori, de cate ori doresc ei si sa stea atat cat doresc?? David ar face numai asta, dar nu-mi iese din minte sfatul dr. care a zis ca pt. corectarea "cracanelii" ar fi bine sa nu-l fortam sa stea in picoare. Buuuun. Am stabilit impreuna ca daca se ridica singurel nu se mai numeste "fortare" ,dar totusi daca sta toata ziua , buna ziua in picioruse (ma refer la perioada cat e in tarc), oare nu e prea mare presiunea pe picioruse si se agraveaza cracaneala??? Sunt eu absurda oare?? Sa-l las pe pui sa faca ce vrea???
David pare tare tare fericit cand sta in picioare si daca la inceput se clatina si statea mai mult pe varfuri, acum sta frumusel pe intreaga talpita.
Cand spun stat in picioare ma refer la cazurile cand se ridica singurel, tinandu-se de bara patutului.

poze David Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

roxana ma bucur ca functioneaza.seba numai asa papa,la lingurita dupa vreo2-3 incepe sa bolboroseasca in ea si imprastie peste tot
doza minima de vigantol-2pic-se dau indiferent de dimensiunile fontanelei.D-ul ajuta la fixarea Ca in oase si copii nostrii sunt in crestere. eu ii dau teodorei si acum,in lunile cu r.
dandusa multi ani fericiti de acum incolo!
kikineata eu personal nu am facut nici odata papanasi,dar sunt reteb in Capraru.
ruxandra bine ai revenit!
desiree imi pare rau pt accident,dar bine ca nu a patit nimeni nimic.si noi am avut doua experiente de acest fel.
bravoo pt ridicare!
felicit toti bebelusi care au intrat in randul

Mergi la inceput